- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, мастурбирате ли?
момичетата мастурбиратели..![]()
мачкаи зада не те мачкат![]()
![]()
Първоначално написано от nedicha
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Кой ли не го прави?
ПС - Супер тъпо е някой да не си признава![]()
Аз го правя =D>,когато имам нужда от ласки ,а няма как да ги получа по една или друга причина.
братовчед ми....който е на 10 месеца!Първоначално написано от hiro
![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Първоначално написано от hiro
az nesum![]()
m dam...povecheto go pravqt no ne si priznaavt... az si go priznavam![]()
ахахаха верно лиПървоначално написано от john_kaleka
![]()
![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
razbira se 4e i az go pravq i koi li ne go pravi a za tiq deto kazvat 4e nqkoi ne si priznavat e razberete 4e tova ne e ne6to koeto se kazva na vseki ili se kre6ti po ulicata![]()
+1Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
slu4va se![]()
Мастурбирам, естественоПризнавам си с ръка на сърцето и не ме е срам, то няма нищо срамно
![]()
А бе и момиччетата/жените са хора бе...
Толкова ли не ви стана ясно, че и те "лъскат бастуна", само, че малко по-рядко от колкото нашия пол...
80% го правят, просто малко го признават, за да не тръгне слух... макар, че не виждам нищо нередно, че да е за слух![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И аз така, когато имам свободно време. А ако скучая... Рекорда ми е 8 оргазма за две денонощияПървоначално написано от _butterfly_
![]()
Първоначално написано от john_kaleka
а бе човек аз на десет месеца къртих пички от про гимназията бре![]()
хахаха и той ще го направи спокоПървоначално написано от john_kaleka
![]()
Което момиче казва че не мастурбира, значе лъже.
Даже някой момичета го правят по-често от нас.
Мого ме кефи да гледам прияталката ми как мастурбира.
e ne vseki masturbira. az primerno se pazq za braka i iskam da si ostana nepipana i 4ista :P