- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подмиване - МОМЧЕТА :)
такаааааааааааааа ли..Първоначално написано от n1ght_shadow
еми едно средностатистическо момче си бие чекия поне 1 на ден.... хм..и да се оцапа и да не се..
охххх...не не не ...![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Благодаря ви, ще се опитам така да поговоея с него, но няма да му казвам директно ... благодаряПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
abe xora ima li znachenie dali momchetata se capat poveche ot momichetata...vseki trqbva da si poddarja dobrra xigiena i PONE VEDNAJ na den da si vzima dush!pone za vashe udovostvie,vie da se chivstvate dobre i v kojata si...kvo e tva capa se pove4e i po-malko![]()
4 пъти къпане в седмицата ми е достатъчно на мен...Като чуя някой да се къпе по 3-4 пъти на ден ми се струва странно.
малеее тежко ти горко когато става дума за свирки ииил аз съм момче и си мия оная работа ама всеки ден да мирише на хубаво с един душ гел с мириз на пъпеш ммм много е як
Според мен всеки ден трябва да си взима душ(да си мие тялото) и един път в седмицата да се къпе (да си ми тяло и глава) максимум 2 пъти (ако му е по мазничка косицата) или поне аз съм така и смятам че това е достатъчно за едно момче.
П.С. ПРЕДИ СЕКС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ami az moia go biah nay4ila da se podmiva vseki put kato hodi do toaletna dori po malka nyjda.Prosto my rzkazah 4e taka pravi edin 4ovek koito toi dosta yvajava i po4na i toi.V na4aloto my napomniah i posle my stana navik...Tva edin vid kato suvet kakvo da napravi6.
Ina4e ako se kupe 2 puti v sedmicata,podmiva se vseki den 1-2 puti i polzva dezodorant ne mislia 4e e 4aaaaak tolkova zle osobeno prez zimata kogato niama kude 4ak tolkova da se poti6...![]()
2 пъти в седмицата 0.о
На мен мъжа ми ако не мине всеки ден през банята няма да е той...
Иначе оставете това, че е на 18 и не е наясно с хигиената... имах един бивш, който за 4 дена дори не беше влязъл да си измие лицето... (което за съжаление беше потвърдено и от негов приятел, в който той се наложи да спи тогава...) така че някой очевидно трябва да открехне българина по темата 'що е хигиена и има ли то почва у нас'
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Така трябва =D>Първоначално написано от hiro
Споко, като налапаш змея ше разбереш дали е нормално да си подмива пикалото на 3 дена по веднъжПървоначално написано от flexmaster
Зимата човешкото тяло по-малко се поти и замърсява, отколкото през другите сезони, защото зимата е студено и повечето време се стои в къщи и не извършваме толкова движения.По това време на годината е нормално през 1-2 дни да се къпеш.Иначе хигената на 1-о място![]()
![]()
Само минавам!
Първоначално написано от 50cent
![]()
ей голямо леце си кай с мирис на пъпеш
Само минавам!
2 пъти в седмицата![]()
и го каза толкова гордо =D> =D> =D>
къпя се ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всяка вечер и като имам време и сутрин![]()
Какво й е на хигиената- аз се мия зимата 1 път дневно и се къпя 1 път седмично и определено не се смятам за мизерница.........Първоначално написано от Ice_Queen_
Лятото и по 2-3 пъти се случва да взема душ, ама през зимните месеци миенето в повечето случаи е от кръста надолу........
Аз пък не се къпя всеки ден. И на 3-4 дена може и пак да не се изкъпя. Когато имам нужда го правя (понякога). И мисля че нивото на хигиената при мен не е на хич нико ниво. К'во дрънкате как да е. Преди ми бее немислимо да се къпя повече от веднъж седмично. Даже веднъж не се бях пкъпал 2 седмици. И? Умрял ли съм? Грозен ли съм? Мириша ли?
Въпросът е в това кой как разбира миенето, къпането, обливането, подмиването. Къпане за мен е с косата....повярвайте ми колкото по-рядко се случва това на моята коса, толкова по прекрасно стои. Измиване е от кръста на долу, подмиване е са малко вода в шепи над легена, а обливане е на тялото без косата.......поне според мен!
Pfff da te pitam samo a we ne ti li vuni malko? . . . Ta zna4i pone 3 pati nai-malko stava vapros za kapane a ne du6 ne iskam da te obijdam oba4e gajeto ti ...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Как ще се къпя, т.е да си мия косата 3 пъти сидмично. Знаеш ли на какво прилича след 1 къпане седмично и 4 дена на меже да се укроти? Не смятам, че косата ми е мръсна, а и не мирише...........
KAK MOJE PRIQTELQ TI DA SE KAPE ILI PODMIVA SAMO 2 PATI V SEDMICATA TVA TRQQ DA GO PRAI SEKI DEN,PAK DA NE KAZVAM SUTRIN I VE4ER.TI GO NAU4I SEKI DEN DA SE KAPE PAK POSLE PO 2 PATI NA DENNAPRAO ME OTVRA6TAVATE I DVAMATA-UJAS
![]()
![]()
![]()
Той се къпе 2 пъти в седмицата (смисъл цялото тяло + косата), и се подмива (долу интимната част) всеки ден сутринта.
...
Ама направо е отвратително! Да се къпе 2 пъти в седмицата! А ти как го траеш бе скъпа? аз съм моми4е и си се къпя всяка ве4ер а пове4ето пъти и сутрин. А защо са не се сравняваме с мом4етата? Брат ми и баща ми си се къпят по 2 пъти дневно. Как не ви е гадно бе хора, аз ако не се къпя 2 дена 6те си умра направо! а и живеем в 21 век! ве4е всеки си има баня вкъщи не като селяните от едно време- в корито!
Кремче много ти завиждам за косата........ Аз моята ако не я мия през ден просто става кошмарна ( омазнява се , сплесква се и т.н ...)Първоначално написано от krem4et0
А към авторката приятеля ти е отватителен.... Брат ми и баща ми уж са мъже а се къпат по 1/2 пъти дневно..... А аз вярно , че съм момиче , но ако пропусна ден да не се изкъпя изцяло или поне душ без косата не се чувствам добре в собствената си кожа...