.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    освен че пикае и се задоволява...
    тва е друг въпрос вече.. ама то пак си зависи как ше са омаца
    такаааааааааааааа ли..
    еми едно средностатистическо момче си бие чекия поне 1 на ден.... хм..и да се оцапа и да не се..
    охххх...не не не ...
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    освен че пикае и се задоволява...
    тва е друг въпрос вече.. ама то пак си зависи как ше са омаца
    такаааааааааааааа ли..
    еми едно средностатистическо момче си бие чекия поне 1 на ден.... хм..и да се оцапа и да не се..
    охххх...не не не ...
    Благодаря ви, ще се опитам така да поговоея с него, но няма да му казвам директно ... благодаря

abe xora ima li znachenie dali momchetata se capat poveche ot momichetata...vseki trqbva da si poddarja dobrra xigiena i PONE VEDNAJ na den da si vzima dush!pone za vashe udovostvie,vie da se chivstvate dobre i v kojata si...kvo e tva capa se pove4e i po-malko

4 пъти къпане в седмицата ми е достатъчно на мен...Като чуя някой да се къпе по 3-4 пъти на ден ми се струва странно.

oo moq maj se kape seki den( s malki izklu4eniq razbira se) i az taka se starq, no Zadaljitelno predi sex!!!(ako nqmam vazmojnost da se izkapq se podmivam),ina4e smqtam 4e mom4etata nqma kvo tolkova da se zacapvat i vse pak.. eidin maj trqbva da darji na higienata si

Голям фен Аватара на 50cent
    малеее тежко ти горко когато става дума за свирки ииил аз съм момче и си мия оная работа ама всеки ден да мирише на хубаво с един душ гел с мириз на пъпеш ммм много е як

Според мен всеки ден трябва да си взима душ(да си мие тялото) и един път в седмицата да се къпе (да си ми тяло и глава) максимум 2 пъти (ако му е по мазничка косицата) или поне аз съм така и смятам че това е достатъчно за едно момче.

П.С. ПРЕДИ СЕКС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami az moia go biah nay4ila da se podmiva vseki put kato hodi do toaletna dori po malka nyjda.Prosto my rzkazah 4e taka pravi edin 4ovek koito toi dosta yvajava i po4na i toi.V na4aloto my napomniah i posle my stana navik...Tva edin vid kato suvet kakvo da napravi6.
    Ina4e ako se kupe 2 puti v sedmicata,podmiva se vseki den 1-2 puti i polzva dezodorant ne mislia 4e e 4aaaaak tolkova zle osobeno prez zimata kogato niama kude 4ak tolkova da se poti6...

2 пъти в седмицата 0.о
    На мен мъжа ми ако не мине всеки ден през банята няма да е той...
    Иначе оставете това, че е на 18 и не е наясно с хигиената... имах един бивш, който за 4 дена дори не беше влязъл да си измие лицето... (което за съжаление беше потвърдено и от негов приятел, в който той се наложи да спи тогава...) така че някой очевидно трябва да открехне българина по темата 'що е хигиена и има ли то почва у нас'
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ti lud li si dva puti v sedmicata mnogo e
    Az se kupq vednuj na visokosna godina

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от hiro
    Che kak!Estestveno che vseki den triabva!Az se kapia vseki den a odelno sled xodene po goliama nugda se kupia i si mia pi6leto predi i sled sex zadalgitelno!!!No verno de malko prekaliavam no sum maniak na tema xigiena!
    Така трябва =D>

Цитирай Първоначално написано от flexmaster
    Попринцип не ми е миришел, били сме голички двамката,но още не се е стигало до секс, все още несъм сигурна ... но ми е споделял за 2 та пъти в седмицата
    Споко, като налапаш змея ше разбереш дали е нормално да си подмива пикалото на 3 дена по веднъж

Зимата човешкото тяло по-малко се поти и замърсява, отколкото през другите сезони, защото зимата е студено и повечето време се стои в къщи и не извършваме толкова движения.По това време на годината е нормално през 1-2 дни да се къпеш.Иначе хигената на 1-о място
    Само минавам!

Цитирай Първоначално написано от 50cent
    малеее тежко ти горко когато става дума за свирки ииил аз съм момче и си мия оная работа ама всеки ден да мирише на хубаво с един душ гел с мириз на пъпеш ммм много е як
    ей голямо леце си кай с мирис на пъпеш
    Само минавам!

2 пъти в седмицата
    и го каза толкова гордо =D> =D> =D>
    къпя се ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всяка вечер и като имам време и сутрин

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: Подмиване - МОМЧЕТА :)

Значи приятеля ми се мие 2 пъти в седмицата, но незнам колко пъти в седмицата е прието да се мият момчетата ? Момиче съм и незнам, моля за отговори

Благодаря на отзовалите се
    Пишката си мие 2 пъти в седмицата и се къпе 2 пъти в седмицата ...
    flexmaster от къде ти идва ника?
    а ти работи на баба ми ги разправяй.
    на колко е приятеля ти
    ами брат ми се е регистрирал тук и то си влиза автоматично всеки път, аз съм на 16 а приятеля ми е на 18
    аха и искаш да кажеш че едно момче на 18 не е наясно с хигиените навици?кофти скъпа..ако е истина..мога да ти предложа щипка за нос
    твойте хигиенни навици как са ?
    Подмивам се долу всеки ден по 1 път, а се къпя по 3 пъти в седмицата .
    е тук мога да почна да споря дали и твоята хигиена е добра,ама няма значение..в браво на брат ти..скоро се е регнал.
    Еми " мацо" хвани и го изкъпи твоя..да не почне само на висикосна да се подмива... =D>
    Какво й е на хигиената- аз се мия зимата 1 път дневно и се къпя 1 път седмично и определено не се смятам за мизерница.........
    Лятото и по 2-3 пъти се случва да взема душ, ама през зимните месеци миенето в повечето случаи е от кръста надолу........

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз пък не се къпя всеки ден. И на 3-4 дена може и пак да не се изкъпя. Когато имам нужда го правя (понякога). И мисля че нивото на хигиената при мен не е на хич нико ниво. К'во дрънкате как да е. Преди ми бее немислимо да се къпя повече от веднъж седмично. Даже веднъж не се бях пкъпал 2 седмици. И? Умрял ли съм? Грозен ли съм? Мириша ли?

Град
    Свищов
    Въпросът е в това кой как разбира миенето, къпането, обливането, подмиването. Къпане за мен е с косата....повярвайте ми колкото по-рядко се случва това на моята коса, толкова по прекрасно стои. Измиване е от кръста на долу, подмиване е са малко вода в шепи над легена, а обливане е на тялото без косата.......поне според мен!

...

Pfff da te pitam samo a we ne ti li vuni malko? . . . Ta zna4i pone 3 pati nai-malko stava vapros za kapane a ne du6 ne iskam da te obijdam oba4e gajeto ti ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Град
    Свищов
    Как ще се къпя, т.е да си мия косата 3 пъти сидмично. Знаеш ли на какво прилича след 1 къпане седмично и 4 дена на меже да се укроти? Не смятам, че косата ми е мръсна, а и не мирише...........

OTVRAT

KAK MOJE PRIQTELQ TI DA SE KAPE ILI PODMIVA SAMO 2 PATI V SEDMICATA TVA TRQQ DA GO PRAI SEKI DEN,PAK DA NE KAZVAM SUTRIN I VE4ER.TI GO NAU4I SEKI DEN DA SE KAPE PAK POSLE PO 2 PATI NA DEN NAPRAO ME OTVRA6TAVATE I DVAMATA-UJAS

Той се къпе 2 пъти в седмицата (смисъл цялото тяло + косата), и се подмива (долу интимната част) всеки ден сутринта.

Ама направо е отвратително! Да се къпе 2 пъти в седмицата! А ти как го траеш бе скъпа? аз съм моми4е и си се къпя всяка ве4ер а пове4ето пъти и сутрин. А защо са не се сравняваме с мом4етата? Брат ми и баща ми си се къпят по 2 пъти дневно. Как не ви е гадно бе хора, аз ако не се къпя 2 дена 6те си умра направо! а и живеем в 21 век! ве4е всеки си има баня вкъщи не като селяните от едно време- в корито!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Как ще се къпя, т.е да си мия косата 3 пъти сидмично. Знаеш ли на какво прилича след 1 къпане седмично и 4 дена на меже да се укроти? Не смятам, че косата ми е мръсна, а и не мирише...........
    Кремче много ти завиждам за косата........ Аз моята ако не я мия през ден просто става кошмарна ( омазнява се , сплесква се и т.н ...)
    А към авторката приятеля ти е отватителен.... Брат ми и баща ми уж са мъже а се къпат по 1/2 пъти дневно..... А аз вярно , че съм момиче , но ако пропусна ден да не се изкъпя изцяло или поне душ без косата не се чувствам добре в собствената си кожа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си