.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Нова стачка хаха

Верно ли е, че пак щяло да се стачкува ? Поне така дочух, колко е вярно и колко не незнам ? Някакви идеи да имате ?

Това пък откъде го чу/разбра? По принцип и аз бях дочувала по едно време,че можело да правят нещо такова след Коледа,ама нз до колко е вятрно,а сега нищо не съм чувала.

да бе ...
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

Ами аз разбрах, че ще се ходи на училище, но, щяли да пишат само шестици ?

И аз дочух нещо такова от един фр ( класната му казала ,че през 2008 в началото нящо пак да има стачка)

givf стачка кк?

Съмнявам се.Но е възможно.И тогава вече ще е катастрофално...

Супер фен Аватара на Qnchety
    На нас пък две учителки ни казаха, че всички били в стачна готовност до средата на януари - демек че пред януари пак ше има стачка

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Емии моя учителка пък каза,че още една стачка би било само губене на време и ще си допрецакаме нещата.Не искам стачка..точно влезнах в ритъм,ще дочакакме януари пък ще видиме..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    6te ima nova sta4ka 100% moite daskali mi go kazaha no tq 6te bade eventualno prez mai mesec

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Синдикатите имат право да стачкуват по веднъж на година.
    Казано на кратко:щом станем 2008,ще има нова стачка,защото шибаните* даскали искат ОЩЕ проценти от бюджета (или нещо подобно беше)
    Ох ама то да си даскал сигурно много лесно, а???
    А да си шофьорче и да взимаш 873 лв (които ги облагат на 200 лв-справка комшията) по-трудно. Аман от глупави хора, скоро държавата ще се саморазруши от такива кат' вас!

И к'во искали още процент от бюджета?
    Че то 4.2% е направо смешно.
    4,2% от бюджета са 5 милиарда лв, което е мизерна сума за заплати/

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мдам и наще казаха,че са в стачна готовност ама разбрах,че ще е някъде 2рия срок началото....нз
    А градския транспорт ше му еба майката имам чувството,че след като им дигнаха заплатите зе да става по-лошо...Това след 7мия час аз да не мога да се кача на 6 последователни автобуса и 4 тролея никога не е било.И да ми разправят,че имало задръстване В КВАРТАЛА където са 5 спирки до наща по ПРАЗЕН булевард и да ги няма 40мин...
    оф обърнах темата

Ne sum 4uvala za podobno ne6to

Град
    у вас
    Даскалите ще стачкуват ако правителството не си изпълни обещанията. И напрао да не се излагат ми да направат другата стачка на края на учебната година. Тогава вече ще стане мизерията и нема да има кво да са напрай освен да им се изпълнат изканията.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    наще учители говорят за стачка май месец, която, ако може да се вярва на думите им, ще бъде по-жестока от предишната

само дето не са казали дали ние [бъдещите абитуриенти (нереално гадно ми е да го пиша)] ще завършим

но от тия боклуци мога да очаквам всичко, но не ми се иска да съм на тяхно място ако не завършим (не ме нападайте, моите учители ми доказаха, че са боклуци няколко пъти тая година)
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Zle za vas ako pak ima sta4ki glupavi sq moje da vi e fun ama povqrvaitе ,4е е лошо за Вас

Град
    ..във един измислен свят..
    Аа.. нови стачки ли..

Едва ли ще има тази година!Може би другата година.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си