- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли значение какъв е пенисът
imam vapros kam momi4etata.....mn e li4en no vi molq da mi pi6eteimali nqkakiv problem kogato penisa na mom4eto e kriv ne e to4no prav .... tova dobre li e ili ne...... i dali ima zna4enie za vas dali e kriv ili prav
blagodarq vi predvaritelno
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
ами аз винаги така си го нося, ама пак като го надървя и прави изкривяване, не на ляво или дясно а на горе, а бе просто не е прав... разбрахте меИ като го надървя много, не мога да го смъкна на долу за да е прав ... като се опитвам ми се дърпа цялата кожа над пениса и ме е истрах да натискам повече...стрърчи си повече на горе
А бтв това имали някакво значение при секс-а, защото като ми стърчи повече на горе някои пози са по трудни да не казвам и невъзможни?
Ami nemoga da ti kaja,poneje ot skoro pravq sex a na priqtelq mi ne mu e kriv..
No mislq,che tova nqma znachenie ..udovolstvieto shte si go ima..
A ako te obicha daje i vpechatlenie nqma da i napravi
Uspeh \/
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
nemislq 4e ima zn...
Всъщност съм чувал, че когато е крив доставя повече удоволствие при вагинален секс... но дали е така не знам. Но, пич, това, че ти е крив не е повод да се притесняваш!![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
+1Първоначално написано от Barbaronka
Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
mn vi blagodarq sladur4eta ....... radvam se 4e mi pomagate![]()
![]()
и според мене няма никакво значение... даже и при някой пози е по удобно ;D а бе въобще да не ти е проблем тва ...![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
spox \/ ima6 si dopalnitelna extra pak i kogato go napaha6 edvali 6te ima problemi nema se pla6i6 \
/
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
...абсолютно...Първоначално написано от Eli>>>
![]()
Stultum est timere quod vitare non potes...
а е ти якарай да не може да си стои на краката от кеф, пък тя тогава едва ли ще вземе да ти го мери с нивелир..![]()
Пък и съм сигурен, че се филмираш напразно..
то на всеки му е малко крив, тей че.. прекалил си малко с чекиите ко толкова ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от gilY
mmmm emi mislq 4e se spravqm dobre do sega ne sa se oplakvaliako trqbva da uto4nq ..... toy mi e kriv na gore
i e okolo 16 i ne6tu.... no men int tva dali e kriv e po dobre ili predpo4itate pravite
blagodarq za otgovorite makar 4e ima mn takiva temi
![]()
Имаше едно филмче по дискавъри в което даваха снимки на хора пвавещи секс с ядрено-магнитен резонанс. Много интересно беше. Там се вижда, че когато пенисът прониква във влагалището се изкривява почти до 90 градуса, независимо колко надървен го усещаш.
Другото е, че на много момчета в ранният пубертет им е крив, към 16-19 години им се изправя.
Щом ти е крив нагоре - когато сте лице-лице с нея - ще влиза по лесно, но когато ти си зад нея - ще влиза по трудно и усещането и за двамата ще е много по силно. (Говоря само за вагинален секс)
Така, че наслаждавай се и не мисли глупости![]()
Абе крив прав мисля че няма значение даже понякога това че е крив може да е по-добре може да ти доставя много по голямо удоволствие отколкото момче с прав.поне аз така мисля.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
ае да не се притесняваш принципно на мноо хора като им стане става така ) с чупка на горе ма тва не е проблем споко няа кой да те гледа
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Първоначално написано от Quasar
moy az ne se pritesnqvam 4e nqkoy 6te mi go vidi...............iskax prosto da razbera ot nqkoe momi4e koeto go e pravila s takiv i dali i e haresalo.....polu4ih mn priqtni za men otgovori balagodarq na si4ki koito si davat mnenieto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne smqtam , che e problemtaka che po-spokoino
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ne e vasno kolichestvoto (v sluchaq razmera) a kachestvoto![]()
Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!
На едно местенце бях прочела: "Не е важен видът на магическата пръчка, а магията скрита в нея."
Не смятам това да окаже влияние на удоволствието на партньорката ти.