- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време можете да продължите без секс
Kolko vreme mojete da izdarjite bez sex?
mi q izdarjax celi 16godini da go e.......![]()
![]()
![]()
Какво значи "да издържите"?! Като чели са ви разпънали на кръст и чакат да умрете... лигльовци. Ще издържа толкова, колкото се налага.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
kolkoto trqbva
малко..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
точно така какво означава "да издържите". като, че ли от както си се родил правиш секс, а и, бро, тоя живот не е само за чупене на кревати и късане на чершафи (ако ме разбираш к'фо имам предвид) и едва ли не възприемаш момичетата за секс играчки, задоволяващи твойте първични желания. Айде стига с тъпите темиПървоначално написано от Sam90'
![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
мога без секс...колкото се налага толкова мога и да издържа.няма да умра я ,ако 1 ,2 седмици съм на сухо...4удо голямо![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Откакто правя секс, рекордът ми за суша е 5 седмици..........и си имах гадже-просто нямахме терен.
Иначе преди това близо 21 години![]()
Ами колкото се налага. Няма да умра без секс, ще мастурбирам като трябва![]()
Ми понякога едвам издържам и повече от месец-два не става .. Ама ако се стегна ... колко трябва ще издържаа .. Сичко е до волята на човека
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Почти 16 години
На второ място се класират и почти 7-те месеца
Az izdyrjah kym 3 meseca ili ne6to takova))
Ако мастурбирам - предполагам поне година мога криво-ляво да издържаАко не мастурбирам.. Максимум 4 дни най-вероятно.
Еми ... издържала съм ... най - много 5-6 месеца но сега... нямам такива проблеми...
kolkoto se nalaga![]()
И да искам и да не искам като нямам гадже кво ще праа.Иначе от лятото съм на "сухо" ама ваканцията е близо.
ами месец за сега, ама тоя месец става повече и повече ма*ка му....![]()
[img][/img]
Em...poprincip samo 2 dni
![]()
mi edin pat izdarjah po4ti 15 godini ma sa sam na suho ot 2/3 mesecama kat trqbva 6te tarpq nqma kak
за сега 4 месеца но усещам че ще се увеличават...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Ot kakto pravq sex (tova e gore dolo 2 meseca) sam izdarjala sedmica max.To takiva sa obsoqtelstvata ne 4e ne6to....znam 4e i pove4e da e 6te go prejiveq.
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
много мога да издържа, да не е някаква драма станала
SMILE FOR ME NOW