- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ВНИМАНИЕ ЗА ТЕЗИ, КОЙТО СТРАДАТ ОТ АКНЕ!!!!
Privet ppl, iskam da vi dam edin suvet,koito baba mi mi dade skoro, otnasq se za maska za problemna koja, maskata e mnogo prosta:
vzimate edna stranca ot vestnik i q izgarqte, pepelta smesvate s prqsna svinska mas i postavqte na liceto za okolo 20-30 minuti! Da znam 4e zvu4i gadno, no povqrvaite mi 4e pri redovna upotrqba IMA efekt!!! Baba mi mi kaja 4e znae tazi maska ot star bilkar, i toi i e kazal, 4e na kogoto i da e spodelil za tazi maska vseki se e iz4istil!Taka 4e doverete se na starite hora i doma6nite maski!Uspeh!!!!!!!!!!!!
Не се съмнявам че баба ти искала да ти помогне но имай предвид че във вестницкарското мастило има елемена Олово, който не е от най-добрите елементи който кожата ти иска да приеме. Смесена пепелта със свиснската мас бързо и лесно преминава през кожата. Всъщност целта на свинската мас е точно това да вкара веществата то пепелта в кожата. За съжаление ако това има ефект то той ще е краткотраен след което ще има точно обратния оефект. Може след месеци, година или години но гарантирано ще съжалявате ако тази маска се ползва. Може преди време мастилото на вестниците да е било по-различно, но сега е възможно най-евтиното и разбира се най-вредното.
+1Първоначално написано от alex
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не мога да разбера защо трябва да правите такива глупости при условие че има страшно много продукти на пазара ,които хем са приятни ,хем действат![]()
=D>
аз от 2 дни използвам почистващ лосион на спиртна основа и бързодействаща терапия за пъпки на Avon и ефекта се забелязва определено.много съм доволна.
При мен някак си това не беше начинаПървоначално написано от sexx_na_exx
![]()
Само съветите на дерматолог помагат винаги.
Първоначално написано от ^Adrenalinka^
![]()
и при мен не е това начина
От него ми излязоха дори повече
![]()
![]()
Просто сутрин и вечер си миите лицата,слагайте някой друг крем за пъпки,после малко ракия
и си лягате,до няколко дена и лицата Ви ще светят...Винаги от водата има голям ефект
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.