.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

????въглехидратна диета????

от няколко дни съм на въглехидратна диета,доколкото разбрах е една от най-ефикасните,но ме наплашиха,че щом я спра много бързо ще напълнея Вярно ли е,моля дайте ми повече инфо по въпроса

между другото тежа 56кг и сикам да сваля около 5

Такова понятие вглехидратна диета за първи път чувам.Да не би да искаш да кажеш високо-ваглехидратна.Ако е това което казвам си в обратната посока мила.Абе я ми каж какво ядеш

Поети в големи количества пък и дори да не са толкова много, въглехидратите могат да се преобразуват в мазнини...

da ne bi da se barkash neshtoo i da iskash da kajesh belta4naa a ne vaglehidratna?????

Град
    varna
    prosto qde hrani, koito ne sadarjat vaglehidrati. maika mi be6e na takava i naistina svali dosta. posle kato po4na pak da si qde normalno mina dosta vreme dokato po4ne da palnee pak. moje bi ako q pravi6 periodi4no tazi dieta 6te ima rezultat. oba4e trqbva da ima6 mn volq 6toto ne e lesno da qde6 ne6ta koito da ne sa ti vkusni. az nikoga prez jivota si ne sam bila na dieta i si mislq 4e e dosta trudno.
    i uspeh

Град
    гр. Монтана
    Аз си стоя твърдо против диетите. Намери друг начин за сваляне на килограми. Спортувай повече. Ако решиш диета, прави някоя, която да е разнообразна по хранителен състав, ако има такава.

мерси за препоръката,защото едва ли ще издържа много на нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си