Аз им говоря нормално, а те да се държат с мен като.. с теле
ее това са инатите! И аз съм инат, и майка ми е инат, и баща ми .... направо супер.....
Та става въпрос за т’ва, че аз нямам свое мнение в тая къща, и вече ми писна! Влязох в училището, което майка ми иска, а не аз! Та, там обстановката е друга (смисал хората имат някъкво възпитание, знаят как да се държат и т.н. , което междодругото до няква степен ми харесва). Намерих си там аз компанийка (така да се каже.... )Общо взето много готини хора, от тях можеш да научиш нещо..
Според майка ми, те ми влияят зле,тя мисли, че аз трябва да седя вкъщи, никакви кафета, никви купони не ми трябвали.... Та аз да не би да се събирам с олигофрени ще ми звъни тя в9 часа в9; 9 не 11 не 12,а 9 не просто аз да съм на 16,а те да се държат с мен все едно съм на 6. Не с търпи,аз говоря съъъвсем нормално на майка ми,а тя насреща креши та се дере като солиста на Аtreyu,ма аз продължавам да и говоря нормално и после съм и се зъбила ееее тва е критическата писнало ми е ся ако можех да се изнеса.... отдавна да съм го сторила още 2 години не мога да ги изтърпя разбирам а бях няква пропаднала, да имам психически проблеми или да взимам наркотици и т.н. ама просто не издържам говорили сме си на 4 очи поне хиляда пъти ама пак никои не ме разбира и винаги се стига до скандал (от как се помня в тая къша има само напрежение и скандали) какво да правя вече се отчаях