- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Е НА ТВА МУ ВИКАМ ЛОГИКА
hi all днес меко казано се очудих от изказването на един мой ''съученик'' в кавички е щото 90% а и повече от нашия клас съм ги отписал като хората както винаги пак се заяждат с мен и си викат като мангали ,а вече големи хора сме на 17-18год.И вика ''кво ти става'' аз му викам нищо ми няма просто ми става тъпо когато си крещим така и не се държим по човешки и ония ми вика ми начи си педал
ииии тва ме разби начи вече да се държим добре един с друг е ненормално мале мале накъде отиваме нз
аз лично едвам издържам на тая доста често отвратителна реалност
ми това е излях си душата благодаря ви за отделеното внимание![]()
Спокойно,има ги всякакви.Въобще не им се вои по акъла-те или нямат такъв или пък той е в ограничени количества.![]()
За мен лично,няма нищо лошо в това да се държиш човешки с околните.Щом те обаче,не разбират от добро,явно не го заслужават.Ще цитирам една от българскщите сестри в Либия-"Никога не прави непожелано добро"![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не ти завиждам. Моя клас е много печен.![]()
Ами, това е реалността. Щеш, не щеш...Глупаците са си глупаци, тъй че не се чуди как да ги поправиш - няма да успееш. Карай си твоя живот и ги остави да се въргалят в калата - и без това там им е хубаво.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Хаха мн вярно-да си се въргалят в калта, за тях си е, а ти не им обръщай внимание. Все пак 10% трябва да са нормални от класа ти, приказвай с тяхПървоначално написано от Sam90'
![]()
Some things are better left unsaid!
![]()
Моля.
xaxaxa ti ako doidesh v moq klas da vish kfi individi ima shte se hvanesh za glavataПървоначално написано от gimikik
tam sa ot glupak na dolu vsi4kite vikat vse dno sa naselo pasat kozite na baba i dqdo
mn sa zle gorkite ima dvama trima svesni vsi4ko drugo nqma sigurno i 10% intelekt
![]()
И в краина сметка педал ли си ? (маитап) Сега по темата: Аз ако бях да съм го накарал до сега да изяде гъбата !