- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- искате ли да напуснете бг?
Мила моя ThunderGoddess в некъв голям филм си се вкарала... ПО добре погледни реално нещата и тогава съди другите..
1. В наше време хората са граждани на света, непекъснато си сменят местожителството и се обогатяват от това непрекъснато.
2.Отностно приятелството- хахах за приятелство и любов няма националности. Естествено не говорим за расисти. Живея в мултикултурна среда- имам приятели от Индия, Виетнам, Австри, Германия, Белгия, Русия, Лебанон, Етиопия, Гърция, Норвегия, Холандия, Шотландия, Англия, Америка, Аржентина, Иран, Саудитска Арабия, Китай, Северна Кореа, Полша......... да продължавам ли??? И между всички тях се образуват силни приятелства...
Имаш грешни представи повярвай ми. Не приказвай неща, до които не си се докосвала!!!
3. Трудно е в началото, но опознаеш ли атмосферата веднага започваш да се чувстваш добре и си подреждаш живота.
4. Не отиват само умните, много повече зависи колко си оправен и колко късмет имаш!!! Зависи от обстоятелствата, а език рано или късно всеки научава!!!
5. Относно работата- ако тук хората се "унижават" да чистят. То какво ще кажеш за българските пенсионери, които цял живот са работили , а сега и дин хляб не могат да си купят?? Питаш ли чистачките в даскало какво са правили през живота си, за да стигна най- накрая до нивото, разглезени дечица да ги плюят (!!!) и да им се подиграват, а те да им събират кочините.
Те не получават по 10 евро на час нали!!?? Никъде по света, не се възприема толкова долно руда на чистачките, колкото в БГ. То нали всички българи са родени началници!!!
6. За назначаването на хора от страната в която кандидатстваш е въпрос на закон, а не на предпочитания! Българите в повечето случаи са много по квалифицирани за дадени постов, но трудно се взема разрешение за работа! НО се взема рано или късно..
4. КОлко пъти си се чувствала непотребен боклук и бърсалка в чужбина???? Дай примери!!!
Повярвай ми много малко чужденци се чувстват така след като влязат в ритъм в дадена държава.
5. Относно заплатите- ОК 2000 евро на месец, хляб 2 евро = 1000 хляба на месец
В БГ трудно ми е да взема някаква средна заплата, но да вземем 500, хляба е 1 лев = 500 хляба на месец.
Виждаш ли разликата??? Да не влизаме в подробности, че цените на хранителните прдукти в БГ са колкото тези в Европа....
6. България гони своите умове, те сами не бягат.
Вземи научиния сектор, вземи банковия, вземи правния- България предллага ли нещо на тези хора. Смешни заплати, много работа, непрекъснати измами, нямаш почти никаква възможност за повишение!
Еми извинявай малко балами биха останали, за да им се разхождат по главите при положение, че имат по- добра възможност.
Обичам много България и всички българи, които са ми помогнали и ощастливили по един или друг начин. Ако след време получа реално добро предложение за работа сравнено с европейските стандарти бих се върнала, но не и преди пенсионерите и децата да имат осигурено съществуане и да не ме е страх, че мога да бъда изядена от кучета!!!!!!!!!!
А и проблема не е в плитиците, а в тези които ги търпят и избират!! Разберете го това най-накрая!
1. В нашще време има институции като ЕС и САЩ (това не е държава), които се опитват да заглъват хората, че може да са граждани на света. Не вярвам във вълшебните приказки за глобализация и равенство пред всички.
2. Тук не става въпрос за расизъм, дарлинг. Аз нямам нищо против хората от други раси и народности, но става въпрос за темперамент. Когато говоря за приятелство, аз нямам предвид познатите ти, с които можеш да отидеш да пиеш кафенце по всяко време. Говоря за хората, които чувстваш като родини, даже и по-близки, на които се възхищават, и те ти се възхищават и на които можеш да кажеш всичко, без да се двоумиш дали ще изглеждаш смотан в техните очи след време, хората които никога не биха те предали. Смятам, че такива се намират по 2-3 на живот, а ти си изброил амнайсе хиляди страни - значи имаш добри познати, но не и приятели. Аз правя разлика между двете понятия.
3. Съжалявам, но съм традиционалист и смятам, че човек без родина е като дърво без корени. Ти ми казваш, че се чувстваш по-добре във вазата, без корените си и не знаеш къде точно си ги запилял. Сори, не мога да се похваля с такова нещо. Трудно е отначало ли? А аз как да изтрия от паметта си 16 (засега) години прекарани на едно място. Ей тъй, все едно нищо не е било. Нали нямам да плюскам тука. Ядиниии, пиенииии - това е живота - разправяй ги тия неща на някой Бай Ганьо.
4. За да си оправен, трябва да имаш грам мозък в главата. За да научиш език - също.
5. Поне са изживели по-голямата част от живота си щастливи, нали така (естествено, ако не са преселдвали само пари и са работели това, което им харесва). Парите никога не стигат, дарлинг. Ако отида в чужбина и с парите си построя двуетажна къща в БГ след това ще се полакомя да я направя на три .. след това ще поискам лятна вила ... и след това още разни скъпи неща, които няма да запълнят, обаче празнината от липсата на роднините, приятелите и татковината. А и по въпроса за пенсионерите правителството работи добре.
6. Щом е въпрос на закон, още по-зле тогава. Оказва се не добре покрита етническа нетърпимост и недопустимо неравенство между хората. САЩ и ЕС се оказва, че са излъгали хората. Баси гадното ..
7. Чувствам се като отритнат боклук, когато отида в магазина, кажа нещо на чист английски (считам, че имам дбри познания и произношение на езика), а гъркинята продавачка ме гледа на кръв, все едно съм й казала "Щи еба майката".
8. Цифрите, които дадох бяха напълно условни и първото, което ми дойде на ум. Не съм проверявала и питала кой колко изкарва, така че не се захващай за тях. Целта беше просто да подчертая, че им дават двойно и тройно повече пари, но нещата от първа нужа са двойно и тройно по-скъпи (все още)
9. Къдя видя табелка "Възирайте се, умни келеши такива, не ви искаме". За секторите - първо едва ли някой звършил право в България после е ходил да робити в Канада или някъде другаде. Нашето право там е кривоОсвен това адвокатите са доста наядени и гледам, че се въдят навсякъде, така че едва ли на правния сектор им е толкова добре. За другите не знам - просто нямам опит там, за да ти кажа как стоят нещата.
10. Ами гледай сега - ти не си принцеса, която цялата нация и политици трябва да пази от граховото зърно. Ако претендираш, че си толкова знаеща и можеща, съм сигурна, че би пробила и тук и щеше да успееш да изкарваш добри пари. Въпрос на воля е.
А проблема не е в мен, в политиците е - колко пъти ги сменяхме и са едни и същи. Дясно, ляво, средно - едни и същи са.
Memento moriendum esse!
Не, няма да отиде там, ще си остане тук. Не виждам нищо лошо в патриотизма ми, бтв, това е едно от най-висшите чувства, които човек може да изпитва и го изпълват с неимоверна радост, защото приятелите, любимия могат да те предадат, родината - не. Какво имаш предвид прод: Ще е сигурна, че ако остане без жилище, ще има къде да отседне. Това да ти се разруши в къщата се случва много рядко, а хората сами са виновни, че са си загубили къщите - в крайна сметка не съм виновна аз, че им свидят 20 лева за застраховка на домашното имущество, нали. Но ако ги сполети нещо за тези 20 лева ще им дадат 20 хиляди - те са си виновни. Дефакто в онези дървени къщички, в които живеят в чужбина е доста по-възможно хората да останат без жилище - ТЕ ПЛУВАТ, ТЕ ИЗХВЪРЧАТ. А дупките - свикнали сме. И с внимателно шофиране и търпение, нищо няма да стане на никого. :P Мога да ти вадя от 999999999999999999999999 кладенеца вода и да не спирам. Така, че нека да спрем до тук или ако искаш, да продължим на ЛС или нещо такова.
Оф, забравихме кучетата. Ти сигурно си от София или Варна и затова представляват такъв проблем за вас. В Русе си имаме кучкарник и рядко можеш да видиш улично куче - т.е държавата отпуска пари да се реши този проблем, но чиновниците ги прибират в своите джобове. +това никой никого не кара да си вре ръката в устата на разярено куче. Като малка съм попадала по средата на глутница такива улични кучета, с хляб в ръка, но като стоях мирно и им хвърлих малко проблема се реши. Кучето никога не напада, ако не се чувства застрашено или ако не му мирише на адреналин - хормон, който отделяме при страх.
Memento moriendum esse!
Ще отговоря само на последното:
Държавата няма да те предаде????????????
Е ходи питай медицинските сестри, защо седяха толкова години в затвора! Да, държавата седеше зад тях!
Какво ще кажеш за домовете за сираци, за душевно болни и тн. Държавата толкова ги обича, гледа ги като писани яйца.
За твое щастие още не си се сблъскала с жестокоста на България. Естествено не ти го и пожелавам. Но се загледай в нещастието около теб.
Всекидневно България се подирава на гражданите си.
Погледни всички протести!
Виж онкоболните, които нямат лекарства, виж болните деца... Списъкът е безкраен.
А за къщата- къде ще отида в България??? В караваната "щедро" отпусната от правителството. Не си ли спомняш 2005 наводненията- с какво са виновни хората, за това че еди кой си, не си е свършил работата и оправил каналите???
Аз с какво съм виновна, че къщата ми се руши, защото богатия ми съсед прави ремонт отгоре и слага фонтан в хола?? Къде е държавата да го спре, да застане зад мен?
Какво търпение- не мога да търпя все ден, да не мога да пресека на пешеходна пътека 5 минути, н мога да търпя по магистралата да участвам на Рали Де Кар, не мога да търпя да чакам автобс по половин час, след което да ми се изсипят 5 наведнъж....
А за кучетата- ти новини май съвсем на гледаш. Съвсем наскоро, глутница ОСВИРЕПЕЛИ псета изядоха англичанка. И то не защото я е било страх!! Колко често изяждат деца... Подяволите, ние в никакъв случай не сме виновни!!!!!!!!!!
Проумейте, държавата ни дава много малко! Имаме много повече права.
Дори като чужденци в друга държава ние имаме повече...
И после се оплакват защо всички си тръгват. Как няма да си тръгват като всеки ден трябва да се бориш да оцелееш и то много често се бориш срещу собствената си родина.
Обичам България, обичам природата, народа, нравите, историята, но не и държавата. Далече сме от понятието истинска държава!!
Вярвайте си на глупостите.... интересно е наистина колко простоии можете да измислите само гледайки телевизия - забележително!
Кое е глупост???Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Кажи ми кое не е истина???
Не съм ги измисляла от телвизията, а съм виждала със собсвените си очи. Ако някой не ги вижда тея работи явно си е заровил главата в пясъка, или е толкова презадоволе, че въобще няма очи за чуждите проблеми...
Не, не - не съм и помислял да защитавам тезата, че милата родина е люляк. Глупостите са американсият тип мечти за по - добър живот и възмущаващите се хора, които си стоят вкъщи и чакат зелените карти...
Като не ти харесва направи нещо, което не включва заминаване на запад, бори се за по - добър живот тук, промени нещо като толкова обичаш родинта, но мразиш държавата! Говоря в дългосрочен план.
Абе пичове,да ви кажа аз рядко пиша,повече чета.И тия тъпотии тук дето ми ги надрънкахте за това колко прелестна била България,видиш ли,взеха че ме издразниха страшно много.Защото аз МРАЗЯ България.Мхм.Не просто не я харесвам,МРАЗЯ си я.Не искам да живея тук,не искам да съм се родил българин,не искам да имам нищо общо с България.Дееба тъпата и загинала страна....И преди някой красавец да се обяви ропотно против мен ще кажа нещо-какво,по дяволите,виждате че ще правите тук?Ако сте наистина мислещи и готини хора,а?Нищо,ето ви отговора.Няма НИКАКВИ възможности за развитие.Няма я свободната ми воля.България дгд!К*р за България!Смърт!Мамка му,надявам се черно море да прелее и да ни убие всичките,или някакъв крайно неприятен дизастър да се стовари и да измие тая тъпа кочина.фък ит.Естествено,че момичето ще иска да отиде в канада.И не,това не е необоснован хейт,обоснован си е.Няма НИЩО хубаво в тъпата ни родина.Сори,ама много се дразня.фък.
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Първо - основната ви грешка е, че бъркате родината с държавата. Държавата е институция и тук въобжще не става въпрос за нея. Плод на държавата са всички тези абсурди, които стават на това място, но държавата не е родина. Родината епросто мястото, където си се родил и се чувстваш привързан към него. Аз не мечтая, мечтаете вие като си мислите, че ще постигнете повече от миячи на чинии в чужбина. За кучетата - казах, че е виновен този, който си вре ръката в устата му. Имаше един куриозен случай в моя роден град. Човека си пуснал свободно кучето да се разхожда в двора на училището, където нямало никой или поне така си мислел. Двора е преден и заден и предния двор не се вижда от сградата, докато си в задния. Та ... учето от задния двор, минало в предния, а човека останал в предния. Тогава някакво лапе се появило и с целия си мозък започнало да замеря питбула със съчми, камъчки и на това отгоре с цялата си наглост да се приближава до него, за да го удари. Кучето го направи на салам, естествено, но сополанкото сам си е виновен, то щеше да го поодмине и да продължи разходката си без да го закача. И понеже е пострадал човек, тук се сблкъсках с една несправедливост - това добро и приветливо живото, което само си е пазело кожата беше приспано. Живея в малък град близо од Русе и почти всички се занем поне по физиономии ... та не познавам собственика, не знам що за човек е, но кучето си беше страхотно и съм го пипала и нищо не ми е направило. А защо да се страхуваш? Ако не си направил нищо лошо, и те няма да ти направят. Второ, половината от ВСИЧКИТЕ жертви по света на автомобилни катастрофи умират в САЩ. Какво остава за другите добре развити и гъстонаселени страни? В това отношение американците не са по-добри от нас, но имате Америка за велика, нали? Виновна ли е държавата, че ядосаните тийнове се друсат и пушат трева? М? Това не е ли право на личен избор? Нека да ти кажа, че това е въпрос на лекомислиеИ нашите ченгета почти всеки ден хващат наркотици на границата и се мъчат с каквото могат да спрат тази лудост ... Не не съм свикнала да гледам как сгради падат въхру хора, защото това, че дали на Господари на Ефира един репортаж, нищо не значи. Ако искаш да ти падат сгради - самолетчето, САЩ и под някой голям и стар небостъргач.Не виждам какво лошо има след 18 да се издържаш сам, въпреки че не е точно така. Брат ми е на 25 и дсопреди една година го издържахме ние. Та ... човек от рано трябва да се учи да бъде самостоятелен - в крайна сметкародителите ни искат да си изживеят спокойно старините, нима не са го заслужили? Не съм съгласна с толерирането на ромите и техните глупости, но това е резултата когато младите хора казват в други теми - не гласувай, това е гадно. Тогав излизат тези 20% роми, турци и другите малцинства и избират политичекста сила, която ще се грижи за техните интереси, естествено, а не за тези на целия народ. Не е луд този, който взема, а този който дава. А кой дава? Българския народ. А кой казва, че не трябва да гласуваме - хора като теб. А кой е виновен за това положение - помисли си добре. И в крайна сметка, когато постигна ТУК същото, което ти постигнеш някъде в чужбина, ще повдигна високо глава и ще кажа, че съм постигнала повече от теб - защото това е истина. Защото съм избрала по-трудния път и той ме е научил да съм мъдра и може би и малко хитра. Това ще ми даде самочувствие с покритие - а не един празен балон като при повечето хора, ще се издигна в очите на хората - ще имам хората, които обичам до себе си в страната, коят обичам. Тогава ще бъда истински щастлива и нищо няма да ми липсва. А ти? Едва ли ... парите и "големия стандарт" на живот не са всичко в този живот ... И питам Фрийк добре ли е запозната със случая на медицинсаките сестри. Знае ли, че те са пиели алкохол в Либия и са се целували пияни с някакви други там мъже на публично място и то няколко пъти. Това е наказуемо в консервативна страна като Либия. Не, не го четох във вестник "Шок". Хора са ми го казвали. Пък и затвора им беше един затвор - да ти шадне шапката. Една хотелска стая .. баси гадното. И ги хранеха - голям затовор еййй ... Защо да се заглеждам в нещастието около мен - за да стана депресиран гадинар, който иска да измени на дълга към родината си. Сори, няма да стане. Когато си отгледан на това място, когато си получил възпитанието си на това място и когато хората, които са те отгледали са от това място, ти имаш дълг към него - да се грижиш за него, както то се е грижело за теб. Защото любовта към родината е като любов към човек. Фрийк, не казвай, че обичаш България, защото не е така. Обичта към родината иска доказателство, а ти не го даваш. Твоите думи са развей вятър.
Memento moriendum esse!
ето тук си в голяма грешка .Първоначално написано от ThunderGoddess
Парите не са всичко ,но много важни в съвременият свят , а тук трудно може да заработваш ,ако не си познат на някой.А в чужбина имаш реална възможност да се докажеш и да отвоюваш престиж и място под слънцето.
"Нима не би продал душата си, за да изплува над тая сган?... Той отдавна беше решил да я продаде, но липсваше добър купувач и това го отегчаваше."
К*р за България!Смърт!Мамка му,надявам се черно море да прелее и да ни убие всичките,или някакъв крайно неприятен дизастър да се стовари и да измие тая тъпа кочина
Ave ti normalen li si? Kat e tolkoz gadno v BG,6To ne go napusne6 i ne si tarsi6 6tasieto v 4ujbina.6toto tolkkoz ti e zamrazeniq pile6ki akal.Nai-lesno e da huli6 i da kritikuva6 a ne da se opita6 da naprai6 ne6to.Tupa ko4ina ama koi znae kolko pati si si izhvarlql salfetka ili ne6to keoto si ql.I te prizovavam kat e ko4ina da otide6 v Amerika i da ni pi6e6 kolko si uspql.Kak si jivee6 6taslivo v Severna Dakota(drugade nqma6e da te iskat) kupil si si ka6ti4ka (s kredit za sledva6tite 40 godini,pazi boje ako ne go izplati6) i si kupil 2-ra raka Lincoln na 340 000 km (razbira se pak na kredit vzet) i ni pi6e6 pak v toq forum:az sam v amerika i sam postignal amerikanskata kreditna me4ta.Vsi4ki ot bg ste zle.Da ama ne!4ovek koito samo kritikuva do nikade ne stiga v jivota.Vinagi moje6 da nameri6 kusuri na bg kolkoto da ti e perfecten jivota.Ima6 si PC ima6 si internet a nqkoi hora v zapadna evropa ili v USA me4taqt za tiq ne6Ta.Ama gledal si nqkoi drug film za krasivata ka6ti4ka ,kolata sprqna na moravata,krasivata ti jena (6te se radvam ako e po-malka ot 120 kg) i si misli6 kolko e slan4ev jivota.Emi ne te znam ama ti e grqh za tezi pojelaniq.Ot vsi4kite mi rodnini vsi4ki sa v BG i vsi4kite sa preuspeli,samo az sam izklu4enieto deto sam v Belgiq.
E jelaq ti uspeh s opliuvaniqta ti!
BULGARIA FOREVER!
А в чужбина имаш реална възможност да се докажеш и да отвоюваш престиж и място под слънцето.
Toz i toi(tq) drugata me4tatelka...![]()
BULGARIA FOREVER!
Говорим за третокласниик - не ги смятай за много наивни и стмоани - щом могат да псуван на майка и щом могат да си правят косата на бодлички, значи могат и да се пазят от кучета или поне би трябвало. И не всички политици крадат - има политически сили като "Герб" и "НДСВ', които не крадата, а се опитват да направят нещо за БГ. Гледай малко парламентарен контрол, заинтересувай се какво става в твоята собтвена страна и тогава седни да говориш, че всъщност тука нищо нямало и всички било в чужбинаПървоначално написано от nejno
![]()
Memento moriendum esse!
Gerb i Aтака 6те napravqt koalciq i BG 6Te si vazvarne silata.Smart na ciganite...
BULGARIA FOREVER!
Първоначално написано от advokata_87
Добре,бе пич.Ти какво толкова си постигнал в Бг,че си държиш на нея,а?Какво си мислиш,че ще станеш това което искаш?Че ще направиш нещо с което ще те запомняТ?Съмнявам се.Колкото до америкън дрийма-ми и аз хейтвам тия тъпотии с уютната къщичка и т.н.Но там мога да се развивам,ю ноу.Във всяко едно нещо.И не,никога не съм изхвърлял каквото и да било на улицата,щом толкова държиш да знаеш.Но пак си е кочина.Народът гладува,факт.Не съм чул обаче някой от така омразните ти американци да е умрял от глад.Истината е,че всичко това дето се хаби да го пишеш е абсолютно необоснован хейт към америка.Която,безспорно,е велика държава.Дори шибаната им природа е по-хубава от нашата.Истината е,че всички вие,които така чаравно хулите Америка и американците в частност просто завиждате на въпросните.Точка.
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
.Но там мога да се развивам,ю ноу
Kat moje6 da se razviva6 6to ne si v Amerika.Am? I sam bil v 6tatite 5 pati(kato turist) a ti kolko pati si bil v Amerika?V New York imat nad 12 000 bezdomnci po oficialni danni, a po neoficialni bezdomnicite sa kolkto lubimata mi Varna.I ne sam ti pisal za prirodata,hodil sam i naistina ne otri4am 4e USA imat strahotna priroda,no ne zabravqi 4E sa 80 pati po-golemi ot BG.I ne otri4am 4e sa velika darjava.No v dne6no vreme nikoi ne go interesuva dali jivee6 vav veliak darjava ili ne.Vajnoto e da ima pari4ki tam kadeto si.Ako 6te i v Gruziq da sam kat imam pari ne me interesuvat velikite darjavi.I ima mnogo bedni hora tam,bednostta e navsqkade.I v Belgiq q ima,no nqma kak...Tova e za sajelenie navqskade:mnogo bogati i mnogo bedni...
PS:radvam se 4e ne si si izhvarlql boklucite kadeto ne trqbva![]()
BULGARIA FOREVER!
ThunderGoddess имаш много ама много грешни представи за живота....
Моля те седни и прочети някои информативни неща в интернет.
Детето само си било виновно.... Дали така ще мислиш ако му беше майка????? Що за глупости...
А за медицинските сестри ако незнаеш всички други страни са си изтеглили контингента при разпалването на проблема, но не и ние. Надето нямаше време за такива глупости... Какъв хотел... Нямам думи наистина..
А НДСВ и Герб не крадели, хахахахахаххаха не не
А царя случайно си прибра имотите през тези четири години и всичко около него си напълниха джобовете.
Герб- бат Бойко е един от най-големите мутри в България. Бедна ти е фантазията какво прави
Дадат ли власт на Герб и те ще се накрадат добре но тоя пък ще льокат и евро фондовете.... Давайте им власт, давайте, после ще има да се оплаквате..
Америка е много комплексна и спорна тема. Има си и плюсове и минуси.
Зависи дали ще ти понесе...
То и с всяка друга държава е така. Зависи какво търсиш но където и да си можеш да извлечеш полезното.
Първоначално написано от advokata_87
Ми не съм бил в Амерка,да.Ама само хубави неща чувам,да ти кажа.А за бездомниците-копеле,направи си равносметка колко е голяма Варна и колко е голям NY.Ако ги вземеш в проценти....
А НДСВ и Герб не крадели, хахахахахаххаха не не !!!
Absolutno vqrno,vqrno e 4e navsqkade si ima minusi i plusove.Evala na tozi koito napisa tova...
BULGARIA FOREVER!
В Америка много ми хареса... Ама не знам дали бих могла да живея там...![]()
Прасето все към кочинката го тегли, май...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
А за бездомниците-копеле
S toq ezik i izrazqvane zad Amerika 6te stigne6.A tvarde6e 4E nqma bedni a sega mi govori6 za procenti,i az ne razbrah kvi procenti ima6 vpredvid...
BULGARIA FOREVER!
Не неискам да у напускам
макар че имам възможност + повече пари да изкарвам
тука сами всички приятели и роднини....а там ще си сам
за мен е по ценно да си остана със приятелите, отколкото да изкарвам пари и да ги харча там за простотии.....тука пак ги харча за простотиии ама е друго
може би бих отишъл за чужбина но за кратко време!
Аз не искам да напусна България!!!!!!!И вие ко като я напуснате и отидете в чужбина си мислите,че там живота ще е по розов ли?Там си никой.Според мен по добре да си останеш в България,тук при приятелите си и роднините си!
Просто не е истина как може да има такива хора,който са българи и така да хулят родината си.А замислете се малко друг път кво ще пишете!!!!!!!
И вие ко като я напуснате и отидете в чужбина си мислите,че там живота ще е по розов ли?Там си никой!
Za sajelenie dosta vqrno,4e v 4ujbina si nikoi.Vseki gleda na teb kato bokluk i kato rabotnik 2-raka.
BULGARIA FOREVER!