К*р за България!Смърт!Мамка му,надявам се черно море да прелее и да ни убие всичките,или някакъв крайно неприятен дизастър да се стовари и да измие тая тъпа кочина

Ave ti normalen li si? Kat e tolkoz gadno v BG,6To ne go napusne6 i ne si tarsi6 6tasieto v 4ujbina.6toto tolkkoz ti e zamrazeniq pile6ki akal.Nai-lesno e da huli6 i da kritikuva6 a ne da se opita6 da naprai6 ne6to.Tupa ko4ina ama koi znae kolko pati si si izhvarlql salfetka ili ne6to keoto si ql.I te prizovavam kat e ko4ina da otide6 v Amerika i da ni pi6e6 kolko si uspql.Kak si jivee6 6taslivo v Severna Dakota(drugade nqma6e da te iskat) kupil si si ka6ti4ka (s kredit za sledva6tite 40 godini,pazi boje ako ne go izplati6) i si kupil 2-ra raka Lincoln na 340 000 km (razbira se pak na kredit vzet) i ni pi6e6 pak v toq forum:az sam v amerika i sam postignal amerikanskata kreditna me4ta.Vsi4ki ot bg ste zle.Da ama ne!4ovek koito samo kritikuva do nikade ne stiga v jivota.Vinagi moje6 da nameri6 kusuri na bg kolkoto da ti e perfecten jivota.Ima6 si PC ima6 si internet a nqkoi hora v zapadna evropa ili v USA me4taqt za tiq ne6Ta.Ama gledal si nqkoi drug film za krasivata ka6ti4ka ,kolata sprqna na moravata,krasivata ti jena (6te se radvam ako e po-malka ot 120 kg) i si misli6 kolko e slan4ev jivota.Emi ne te znam ama ti e grqh za tezi pojelaniq.Ot vsi4kite mi rodnini vsi4ki sa v BG i vsi4kite sa preuspeli,samo az sam izklu4enieto deto sam v Belgiq.

E jelaq ti uspeh s opliuvaniqta ti!