Имам по Англ.език да направя есе на тема какво бих направил ако спечеля голяма сума пари.Само не ми се смейте но просто не съм толкова добър Молбата ми към вас е ако може само да го преведете на Английски понеже съм доста скаран с него.Благодаря предварително на отзовалите се! А ето го и текста
Първото нещо което ще направя ако спечеля голяма сума пари ще е да ги вложа в направата на собствен луксозен хотел в град Приморско.Той ще бъде разположен на около 1 км навътре в морето , с което ще бъде единствения такъв в България хотел.Хотелът ми ще бъде на 8 етажа с формата на мида.Така ще успея да привлека вниманието на туристите които посещават това курортно място.Транспортът до хотела ще бъде извършван с голяма двуетажна яхта която ще има всички необходими удобства , така че клиентите ми да останат възхитени.
First thing that I will do if I gain large sum of money will exist I put them in the framework at an own luxury hotel in a city Primorsko. He will be located to nearly 1 kilometer in on the sea with which a hotel, that is such in Bulgaria, will be only. My hotel will be at 8 levels with the class on a clam. I will manage to catch the attention of the tourists that visit this resort point so. The transportation will be done with a huge двуетажна yacht in the hotel That There are all needed facilities, so that my customers stay In
Преводът има грешки. За съжаление нямам никоакво време да преведа текста. Не мога да разбера, защо като не сте сигирни в знанията си, сядате да пишете...