.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

излъгах 4е не съм девствена :-(

мн мн тъпо от моя страна.но приятеля ми ме попита дали съм девствена и аз му казах 4е не съм.....проблема е там 4е когато дойде времето да си легнем може да си проли4и 4е съм девствена..не само физически ами с поведението ми!
    посъветвайте ме какво да правя когато дойде времето да сме заедно....не смятам да му казвам 4е съм го излъгала...но се чувствам толкова несигурна дали няма да си прли4и 4е ще ми е за първи път!

kaji my 4e ti e edin ot purvite
    tva obqsnqva kruvta i bolkata a za povedenietooooo napii se

Град
    у вас
    Ми значи трябва някой да те отвори преди да си легните. Телефона ми 0898654123. Базик бе.

Не се притеснявай да му кажеш и сега. А ако искаш го остави и сам да разбере малко ще се разочарова че си го излъгала но ще бъде радостен че ти е първия. И нема да има проблеми.

opredeleno si postapila kraino nepravilno...zashto ti e trqbvalo da lajesh choveka s koito si na teb shti e priqtnoli da poluchish sashtoto ot negova strana? po toq nachin poveche uslojnqvash neshtata zashoto nqma nachin da ne razbere...parvo che moje da ima krav/ne pri vsichki/,vtoro ti si neopitna i donqkva stepen shti prolichi predpolagama i treto 100% shte se pritesdnqvash ot misalta che si go izlagala i zashoto tva za teb vse oshte e nepoznato neshto .spored men po-dobre mu kaji izstinata,za da se chivstvate i dvamata kogato doide tozi moment

spored men mu kaji o6te sega za6toto moje da stane taka 4e kogato re6ite da pravite sex toi da se rasardi zaradi tfa 4e ne si mu kazala i 4e nai-ve4e si go izlagala
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    По-добре му кажи. Сигурен съм ще остане по-доволен, в сравнение с лъжливия отговор

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    spored men mu kaji o6te sega za6toto moje da stane taka 4e kogato re6ite da pravite sex toi da se rasardi zaradi tfa 4e ne si mu kazala i 4e nai-ve4e si go izlagala
    Da i az tfa vikam.+ tva toi trqbva da e gord ,4e 6te ti e pyrviq kato mu doide vremeto

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Само веднъж си го правила и тва е кво с един път не се научава човек!!! Пък и кръф да има предния не скъсал бандерола както трябва да ходи да доказва че не е така !!!! УСПЕХ!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    По-добре му кажи. Сигурен съм ще остане по-доволен, в сравнение с лъжливия отговор
    \/ \/
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Otvori se sama i taka nqma da ima krav Za6toto predpolagam 4e 6te ti bade trudno da mu kaje6 4e si go izlagala

tq hubavo 6te s eotvori sama..ami dr....ako onq se useti po povedenieto i...?

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    \/ \/
    Малко е относително не всеки иска да спи с девствена пък и може да се ядоса че го е лъгала общо взето 50:50
    Абе кажи му така и така казах ти че не съм еди ква си щото е знам кво ми стана не исках да изглежам "задръстена" нали са е модата всички да се ебът!!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    tva obqsnqva kruvta i bolkata a za povedenietooooo napii se
    +1

Abe 6tom vednaj ve4e si go izlagala,ne mu kazvai ni6to.Toi kato se useti(6toto nai-veroqtno 6te se useti) prosto mu kaji,4e si se pritesnqvala,4e ne si znaela kak 6te reagira ili tam dr kakvato e naistina pri4inata.Vsa6tnost na men mi e absolutno neponqtno za6to edno momi4e moje da laje 4e ne e devstveno,no vse pak... [-o<

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Смятам, че и сега не е късно да му признаеш, че си девствена. Това не е срамно, а дори похвално... А и съм сигурна, че приятелят ти ще се гордее с това, че ти е първия

Град
    София
    Аз хич не съм на "ти" с гаджетата и секса...но чисто като отношения между хора...при това толкова близки(защото щом сте решили да го правите сте достатъчно близки) не трябва да има лъжи и тайни!Седнете спокойно и му кажи защо си го излъгала,извини му се...пък той ако те обича,със сигурност ще те разбере!УСпех!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо всички момичета лъжат за това? Аз когато се запознах с мъжа ми бях на 19 и му казах, че съм девствена, доста преди да станем гаджета дори.........не съм се срамувала от това изобщо!

М само дето то се усеща разкъсването на ципата...
    Или ще каже, че на другия пич му е бил много малък и дори не я е стигнал?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Къде да стига? Девствената ципа е на ВХОДА и го покрива частично!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

За мен най-добре е да бъдеш пряма. Кажи му, че си девствена. Просто когато решите да го направите, той трябва да е наясно, че трябва да се държи по-нежно и внимателно.

momi4e kaji mushte razbera vednaga az sum sigoren 4e toi nqma da kaje nishto i za nego nqma da e nikakuv proglem moje da mu kajesh bebe mnogo te haresvam i oniq den se oplashih i te izlugah za edno neshto
    em shte mu povdignesh samo4ustvieto
    i love the the KOF 2007

Град
    Sofia
    Непременно му кажи истината!

Истината е най-доброто за 99,9% от случайте.
    Нормално е да си била притеснена и за това да си го излъгала.
    Ако искаш дай му касета с "Американски прелести" ... Там едното момиче беше направило същото, ...

Той ще разбере и ще се радва ...

+ тия глупости с маркери и простотии ... не ги слушай ... безумни са просто

Истината! Нещото което решава проблеми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си