.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Искам друг цвят...

Както сигурно повече от вас са искали......... аз искам да си боядисам косата ама не ми дават защото още съм била много малка .
    знаете ли някакъв начин да убедя майка ми ,че ако косата ми от кестенява стане черна няма света да загине..... ..защото като я питах тя нещо..дава ми след доста време да я боядисам а аз искам сега ..
    Някакъв начин да знаете ? особено ако е нещо което сте изпробвали супер
    10х предварително!

Според мен си купи шампоан оцветител и се направи сама, а после излъжи, че е боя. Пред свършен факт тя няма какво да каже... А по този начин ще видиш реакцията и, ако не е толкова лоша, ще се направиш с боя, а ако мн се развика ще и кажеш истината и ще и мине
    Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!

какъв е тоя шампоан,колко струва и къде да го намеря ако ми кажеш ще ти бъда супер благодарна

ако искаш точно черна, пробвай с кана х) тя тъкмо не вреди на косата, а даже я подхранва

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре избери алтернативите - къна или оцветител, защото още от малка да си гориш косата не е много гот...Има кога да се боядисваш с боя.

За къната не мога да кажа със сигурност дали става. При мен се получи кафяво С шампоан-оцветител не съм пробвала и не мога да изкажа мнение. Иначе аз като исках да се боядисам и моята майка не даваше и аз си взех боя и отидох у една приятелка и тя ме боядиса. Майката като ме видя направо не повярва на очите си, но сега сама ме боядисва като ми израстат корените

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Аммм... аз моята майка никога не съм я питала дали може или не. Тъй като от една година живея далечко от нашите и се прибирам само ваканциите... Лятото като се прибрах и косата ми беше черна майка ми нищо не каза.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Нямам представа при мен маика ми ми даде идея да видя как 6те съм в 4ервено и така се бояисах

Ааааа може да я пита6 за къна не оврежда косата както боята даже я подхранва пук и не седи много жреме 2 или 3 месеца би трябвало да ти даде с къна

Ами аз сега ще си правя лилави кичури (или цялата коса лилава незнам още ). Майка не ми дава, ама тати ми дава и каза да не казвам на майка. Като ме види-няма да ми отреже косата, я Постави я пред свършен факт Черното много бавно се маха. Пък отгоре му нищо не хваща, дори и да е къна (поне при сестрата на една моя приятелка не хващаше отгоре).

Стига те с тоя "свършен факт" Това е глупаво!!!На Вас може да не Ви отрежат косите,ама на други да Недейте така,говори още малко с нея или си вземи оцветите,НО само оцветител-това не е "свършен факт"....Свършения факт е когато се орезилиш и идеш да те види,пък и ти самата не знаеш дали ще се харесаш,когато се видиш,затова вземи оцветител и в никакъв случай,не се боядисвай майкати ще полудее
    ...На мен лично не ми харесва,черната коса,но все пак успех

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Аз също много искам да боядисам косата си.Кестенявата коса е някак скучна и обикновенна за мен,с нея просто не се чувствам в кожата си.Обмислях да се боядисам или да си вкарам цветни кичури,дори предложих да изруся косата си в краищата,но нашите така и не се навиват(по-точно баща ми).Според него съм доста малка въпреки,че вече съм в гимназията и съм напълно наясно какво искам.Нуждая се от промяна и то сега,а не след 3 години,когато стана на 18 -.- Ако можете да ми предложите някакъв по-невреден начин за промяна на цвета на косата ми или някакъв съвет как да убедя родителите си ще съм ви безкрайно благодарна. Благодаря ви предварително. *гушки*

Мега фен Аватара на strawberry88
    Темата е от 2007!!! :X

Цитирай Първоначално написано от Just_Be Виж мнението
    Както сигурно повече от вас са искали......... аз искам да си боядисам косата ама не ми дават защото още съм била много малка .
    знаете ли някакъв начин да убедя майка ми ,че ако косата ми от кестенява стане черна няма света да загине..... ..защото като я питах тя нещо..дава ми след доста време да я боядисам а аз искам сега ..
    Някакъв начин да знаете ? особено ако е нещо което сте изпробвали супер
    10х предварително!
    По-добре с кана .. след 1 2 месеца се отмива .. и подхранва скалпа

Banned Мега фен
    стига сте дигали стари теми де.. стари,стари ама тая е ДОСТА стара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си