.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Бургас

Малък размер проблем!?

Хора умолявам ви кажете нормално ли е ве4е сам по4ти на 14 бил сам много моми4ета имал сам вазможност да правя секс оба4е сам отказвал норамално ли на такава вазраст да сам с 10 см при еректирало састояние когато сме на лагери вси4ки ми се смеят развали си много приятелства заради това плс помогнет
    Ако всяка мощ падаше по една звезда и луната штеше да разбере що е самота! http://wall.kefche.com/load/pic/5934/
    http://i.kefche.net/wallpapers/160/i...heCom75495.jpg

Град
    Montana
    amiii ... kakvo da ti kaja povecheto momicheta kat chueqt i im stava smeshno tfa si e priroda... ne moje da se napravi nishto po vyprosa (e moje kakto azis si ugolemi patkata ama...) pyk i momchetata obichat da si gi merqt no ne se pritesnqvai .... tfa neznam ne e problem ne e vajno kolichestvoto a kachestvoto .....

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от SeVy_SeXa
    amiii ... kakvo da ti kaja povecheto momicheta kat chueqt i im stava smeshno tfa si e priroda... ne moje da se napravi nishto po vyprosa (e moje kakto azis si ugolemi patkata ama...) pyk i momchetata obichat da si gi merqt no ne se pritesnqvai .... tfa neznam ne e problem ne e vajno kolichestvoto a kachestvoto .....
    И тва е вярно ма сети се на 14 за кво качество можем да си говорим....
    Пич да не те боли фара 76.898765432456% от случаите жените са мръсници давай без да ти пука като ти кае че ти е малък и казваш "и твойте цици са малки ма не се оплаквам" и кво ще сдуха за 10 години напред .... първите пъти там се ръгайте на тъмно и тва е под чаршафа няма измервателни уреди !!!!!!!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Сладур, спокойно. 10 санта за 13годишен без да е бил с момиче и следователно да е имал наистина добра ерекция...не е за шашкане. Имаш още време. Ще порасне с поне 3-4 санта още, и като добавим още 2 санта, ако някоя мацка наистина знае как да те възбужда на макс...оппа! И с добри умения - ставаш перфектен. Изобщо не се комплексирай. А за момчетата дето ти се смеят... Все пак са на 13!!! И имайки предвид новите поколения (нищо лично ) ще останат още бая време на тая възраст психически...а децата са особено жестоки, когато виждат недостатъци. УСПОКОЙ СЕ!
    The only truth they can accept is their own.

Re: Малък размер проблем!?

Цитирай Първоначално написано от лудия теен
    Хора умолявам ви кажете нормално ли е ве4е сам по4ти на 14 бил сам много моми4ета имал сам вазможност да правя секс оба4е сам отказвал норамално ли на такава вазраст да сам с 10 см при еректирало састояние когато сме на лагери вси4ки ми се смеят развали си много приятелства заради това плс помогнет

еми има да ти расте още спокойно
    Само минавам!

tova kolko ti e golqm zavisi ot mn raboti kolko si edar ili pak moje da e individualno moje da si na 14 i da ima6 8 santa ili ei takav daneti puka 6te raste o6te pak ako li ne medicinata go e izmislila ima daje i hap4ita \/

Аз си мисля , че е напълно нормално да ти е толкова. Малък си още! Докато станеп на 18-19 ще ти стане 18-19!!!Спокойно!

Цитирай Първоначално написано от the_doll
    Аз си мисля , че е напълно нормално да ти е толкова. Малък си още! Докато станеп на 18-19 ще ти стане 18-19!!!Спокойно!
    едва ли ще стане 18-19см да ти кажа не го вервам

Цитирай Първоначално написано от spark_94
    Цитирай Първоначално написано от the_doll
    едва ли ще стане 18-19см да ти кажа не го вервам
    E pone 14 6e mu stane

А аз съм на 18 и ми е 14 см ще стане ли по голяма ?

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Цитирай Първоначално написано от FEN_FEN
    А аз съм на 18 и ми е 14 см ще стане ли по голяма ?
    Вкарай му няколко злобарки и ще го клокнеш до 15см, споко пич, не е важно колко ти е голям, а колко е дебел
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Цитирай Първоначално написано от Kurdokolenko

Вкарай му няколко злобарки и ще го клокнеш до 15см, споко пич, не е важно колко ти е голям, а колко е дебел
    Също така и как го ползва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си