- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Online магазинчета за дрешки
Hora na4i gledah nekolko temi4ki za online dreshki i predi mesec nqkude beh vidqla edna tema s mn sladki dreshi no ne6ty ve4e ne q namiram ta misulta mi e znam 4e se povtarqm no iskam da mi dadete sait4eta za dreshki i ako moje gerdan4eta s manista. Mersi predvaritelnoo
Akcent - delight (music)
www.get.bg \/
www.koketna.com - там наред със спортните стоки има и аксесоари виж ги дано ти харесат
аз съм си поръчвала дрехи от z fashion на лия сайта е www.zfashion.bg
а на този сайт www.shops.bg има много реклами на всякакви online магазини....успех
Ei mn mersi no ako nqkoi drug znae sait4eta da kazva i s nekfi po teen dreshki ili gerdan4eta takiva s manisti![]()
Akcent - delight (music)
чесно казано в е-магазините дето бяхте дали не ми харесаха кои знае колко нещата...имате ли и други предложения?
иначе аз бих предложила http://www.ivanel-bg.com/
ooooo...един хубав сайт да се даде в тая тема..Първоначално написано от Black_Rosse
![]()
Black_Rosse мерси![]()
Наистина е хубав сайта аз набързо си поръчах няколко нещаПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
natamno.com visnala moda qki dreshki imai nqma samo drehi de piersingi i razni djunduriiki
![]()
Darkness is my home Pain is my brother Horror is my allay Blood is my food Tears is my power your pain and blood make me smiling
Im hot you are not!