- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- туп тряс дум дум дум...!
ааа техно фенове има ли тука, нема ли, кьорав ли съм![]()
манете го тоя хаус - депресираща музика, секи може да си прави хаус...![]()
говорим за хард техно, транс, габа =D> (megara vs dj lee, east clubbers, art of fighters, angerfist...you feelin me?)
нещо ми се свърши качествения транс...през зимата го карам по леко - консервирам мозъчни клетки...търся си някой да ме светне за нещо качествено...тиесто зе да омръзва![]()
дръмец джънгъл амбиент инди . .. . . .. тва е от басовата музика![]()
е.ем ти заглавието, честно
една приятелка даваше подобни обяснения каква е разликата в звученето на хауса и на транса
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Еми ти последно изясни кво искаш-хард техно,габа или транс??За 1-вите две....мога да ти help,а за транса -само psy.
\Първоначално написано от *Звездичка
/
ми де да знам...Първоначално написано от *Звездичка
...shit happens пхаха...
![]()
сега нещо ми слуша хард техно за настроение...
иначе psychedelic и амбиент мн. биват особено за нервни хора като мене- супер добри за релакс...и мн. ми помагат да се концентрирам
сетих се, че отдавна не съм слушал kai tracid...follow me to the planet of liquid skyes...хаха...и ferry corsten също- ще поправя грешката
![]()
знаех си аз че има хора, които обичат да се разхождат по дъгата![]()
поздрав от мене http://www.youtube.com/watch?v=ndTSkThIT80
peace!
Alex Kvitta-Scorpio(Mario Ranieri remix)
Ben Sims Storm
Eric Sneo-Estatic moment
Felix Kroecher-Ma baker
..........-My first
.............-She's a lady
O.B.I.-Revolt
.........-Destorted reality
Robert Natus-Monster
..............-Deep
R.Natus & Arkus P-Hardcore salsa
Tube tech-The end
...............-Too old for school
Viper XXL-Reaper
................& Frank Kvitta-Similars
Аре прави Хаус бе тарикат !!! Ти еба путката майна!!!
Ебал съм ти и хард техното само тъп съм тъп съм тъп съм .. и ринеш синтетика по земята!!!![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
устат съм - върна си го...хуу квит сме...почтиПървоначално написано от Initial_D
ако не ми беше теглил една щях да ти прата нещо мое за да не съм голословен...![]()
мир вам,нам и на сички там!![]()