.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84

въпрос за правене на секс

на 12 съм и вчера правих секс,просто така стана,бяхме сами в нас и нямаше никой.
    барахме се и полека полека ми го вкара бях девственна и влезе малко трудно ама влезе и после ми мина и доста хубаво ми стана като за парви път.
    момчето е на 17 и каза че чел ча на мойте години не трябвало презерватив и се изпразни вътре в мен,мога ли да забременея,притесних се и се чудя кво да правя

Град
    Русе
    накъде отива света.От 12 годишни вече почнахте да се чифтосвате.Кажи на приятеля си че е много тъп.Как може да се изпразни в теб.Разбира се, че може да си бременна или да те е заразил с нещо ако е болен.....Мисли малко преди да правиш нещо!

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    на 12 и прави секс... а аз на 16 се целунах за пръв път (ле-ле), но както и да е... По темата: виж сега, дечко, ако имаш менструация е много вероятно да си бременна, а ако нямаш, твоето гадже (дето незная какво е чел) е възможно някакви вреди да ти е нанесло... просто организмът ти не е развит напълно.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Уфф в този форум трябва само хора който да се връзват на лъжите
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

оуу как си могла да му повярваш разбира се че има шанс щом е свършил в теб!!!

hottie
    Guest
    С или без менструация има риск!!!! да не говорим за риска от ХИВ и всички останали болести!
    Мале това ново поколение много опасно, бе!

накъде върви света...
    Ако имаш менструация - разбира се, че можеш да забременееш. И преди да започнеш да правиш секс, попрочети това-онова, бе, дете! Никой не може да ти забрани да ставаш курва, ама поне се пази!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Ето за това не трябва да се прави секс на 12,13г.Обществото още е сексуално необразовано и се хваща на всек'ви лъжи.
    Колкото до въпроса ти-да,мне възможно.Невъзможно е обаче човек на 17 да е толкова тъп,следователно си помисли за какво още те лъже.Като нищо да е и болен,щом е способен да те излъже за това.Просто е искал да го направи без презерватив и за тва ти е казал.
    А ти цикъл имаш ли?

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от Vampirella
    на 12 и прави секс... а аз на 16 се целунах за пръв път (ле-ле), но както и да е... По темата: виж сега, дечко, ако имаш менструация е много вероятно да си бременна, а ако нямаш, твоето гадже (дето незная какво е чел) е възможно някакви вреди да ти е нанесло... просто организмът ти не е развит напълно.
    съвсем вярно

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    sofia kopele
    WoW mili4ka e tfa ve4e e e gadno mila vinagi go pravi sys prezervativ wewew mili4ka ne moje bez ne iskam da obijdam ama danebi priqtelq ti da e maloumen we ti4ai do aptekata aide mila uspehi dano da ti se razmine i drugiq pyt IZPOLZVAI PREZERVATIV!!!!!!
    Има ли смисъл като няма значение

emi 6tom se e izpraznil v teb e mn mn vuzmojno da si bremenna..!

..i kolkoto i da si golqma sex se pravi s prezervativ!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да...каквото ти кажат това праваи. След някоя годинка ще те търсят за подобни услуги, ако имаш късмет ще заработваш малко повече от 1-2 водки

На 12 години сигурно си е "тръпка" да правиш подобни "неща". Авторката на тази тема не каза боляло ли я е? И кога ще повтори

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Тая тема или е ебаси ебавката или на оня 17 годишния главата му разбира от секс, колкото аз разбирам от визша математика
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Град
    СОфия
    какво им става на всички бе..... !? къф ше е тоя "големия" 17годишния който ше се съгласи да спи с бебе...пък и да не говорим за опастностите които крие постъпката му...научно доказано е 4е най-добре е да се прави секс м/у 17 и 20 години защото организмът не е готов преди това...бооооже 12 годишна 12 годишна?! ........бива бива такова 4удо..пфф аз на 12 години не съм се "обарвала.." пък и колкото и да е....толкова ли не информирана как си се съгласила без презерватив.
    мом4ето няма да го коментирам..
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Цитирай Първоначално написано от apparition
    бооооже 12 годишна 12 годишна?! ........бива бива такова 4удо..пфф аз на 12 години не съм се "обарвала.."..
    Да разбираме ли, че сега се "барваш"

мале като чета такива теми ми става лошо...кфо е тфа нексдърно поколение бе ние на 12 години си играехме на криеница и на монополи..а те сигурно дори не знаят какво е това....що ли се учудвам...на 13 години с изрусени коси и гримове....Божеее те на 25 6те са като бабички...ами нека им е
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    СОфия
    Цитирай Първоначално написано от Dark Skywalker
    бооооже 12 годишна 12 годишна?! ........бива бива такова 4удо..пфф аз на 12 години не съм се "обарвала.."..
    нямах това предвид... но както и да е..просто исках да кажа 4е е прекалено малка

Град
    СОфия
    Цитирай Първоначално написано от Dark Skywalker
    нямах това предвид... но както и да е..просто исках да кажа 4е е прекалено малка

molq vi seeeeeeee iskam da se grumna ne izdurjam !!!!!!!!!
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

То по-интересно щеше да стане ако кажеше, че сега го правиш

Град
    СОфия
    ами ако според теб не е нормално да го правя на 21 ..... (:

ами ако според теб не е нормално да го правя на 21 ..... (:
    Аааа, да съм казал нещо подобно? Напротив, напълно нормално е да го правиш Това си е съвсем в реда на нещата, ама даваш ли да гледаме през ключалката през това време? Кво да ни правиш, воайори

Град
    СОфия
    ай да не оцвъкваме хубавата тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си