- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос за правене на секс
LeLeEe na 12 godini mi pravqt sex ... tctc do kade e stignal sveta [-o< ... Ti kato gledam i nqmash elementarna sexualna kultura,pak ssi tragnala da pravish sex!Pak po temata dali moje da si bremenna:Shtom e svarshil v tebe,zna4i ima veroqtnost da si breemenna,za vseki slu4ei se posavetvai s nqkoi po vaprosa ! USPEH![]()
ne ti li e minavalo prez uma 4e priqtelqt ti e s teb samo zaradi e*aneto ? misli6 li 4e e normalno mom4e na 17 da se zanimava s nekfa 6estoklasni4ka ...no kato gledam ti mnogo mnogo ne misli6
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
az ne razbiram kvo se vuzmo6tavate 4e e na 12 mn xora go pravqt na 12 a tfa za priqtelqti absolutno si e iskal da go prai bez prezurvativ ama i da se izprazni v tebe tfa e bezotgovorno mn e tup sry, a i zabremenqvaneto v momenta ti e nai-malkiq problem
е па ако имаш цикъл е напълно възможно да си забременяла, ако нямаш - късмет душко!
пп:Не мислиш ли, че ти е било малко раничко за секс. Аз на 12 години момчетата ги ползвах само за игра зад блока бре
една дума имам за теб...просто вече ми омръзна от лекции "уфсъ"
Ти си една пълна КУР*АЯзък за родителитете ти
Фен на Ловеч.Както и на Стифлър
ти ме уби12
![]()
![]()
с 17 мом4е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мале
ти добре ли си без презервативПървоначално написано от sladkataiveta
![]()
![]()
![]()
![]()
ау мале и не стига 4е си и на 12
![]()
![]()
![]()
![]()
как пък не и е казал че щом я обича значи не може да забременее![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
О вие нищо не разбирате! Това е меджик спермата на Супер Дришльо и от нея се забременява само когато исе даде специално разрешение.. тя тая тема е за заключване вече.. Май всички сме на едно мнение за умствения багаж на младата двойка...![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Е виждаш ли колко си найвна момиче?
Да ти каже такова нещо момче ( ебати момчето заклевам се ) и ти да му вярваш.
Ти дори филми май не си гледала, дори не си чула някаде, а секс ще правиш.
Годините ти не могат да ме уплашат.. за жалост![]()
Първоначално написано от Jus7__Me
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Imam chuvstvoto,che sum seriozno izostanala!Veche na 12 li se pravi sex?! Dobre de i taka da e ...purvo shto ne zemesh da poprochetesh neshto po vuprosa.Ti tupa li si ili da?!Shte svurshi v tebe i nqma da zabermeneesh...Ne bilo polezno s prezervativ.I po kakvi prichini?!A ti na 12 razvita li si dostatuchno za tazi cel!?Sega samo mi e interesno ako eventualno si bremenna kak shte kajesh na roditelite si :"emi az sum bremenna shtoto 5 godini po-golemiqt mi "priqtel"(koito puk i toi mnogo razbira ot tiq neshta ili mnogo dobre luje.. puk i na vsichkoto otgore tova si e pulna pedofiliq..kakto i da e) pravihme sex bez prezervativ shtoto ne bilo polezno!" Stiskam palci da se razminesh...zashtoto ne iskam da znam reakciqta na vashte!A mislete malko we deca!!!!
Аз стискам палци цялата тази история да е измисленаПървоначално написано от PoisoNGirL
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
ти нали лягаше бе к'ви са тия постовеПървоначално написано от Povlekan
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
[quote="Vampirella"]на 12 и прави секс... а аз на 16 се целунах за пръв път (ле-ле), но както и да е... quote]
виж са не мисля 4е тук е проблема,всеки решава сам за себе си........а пък и новото поколение да развива сепо рано(не че аз съм старано все пак)аз го направих няколко дена преди да направя 14.но по темата......по добре си направи тест4е,ако има6 цикъл напълно възможно е да си забременяла...........и мисля 4е в слу4ая приятелят ти се е проявил като голям тъпанар.......а ти нз как си му го позволила.......и 4естито сега
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Божкелееее...ти сериозно не си добре...на 12 мене ме беше гнус да се целувам пък ти...С две думи той е тъп а ти си тъпа че му вярваш
честито за бебето,дано то да не е тъпо като вас
lele milaa kolko si zle...kak mojesh da se 4ukash na 12... Pyrvo 4e polovata ti sistema izob6to ne e razvita,otgore na vsi4ko si go pravila s nekyf "batko" det ne ti e slojil shapka..i 2-ro iskash da razberesh dali si bremenna-mi ako imash cikul e mn veroqtno da si bremenna,a ako nqmash- sys sig ne si... ne si pravi testove za bremennost ,te ne sa verni na 100%,ako imash sumneniq za ne6to idi na genekolog...i sledvashtiq put misli pove4e s koi go pravish,aide i uspeh
[21:54:45] Ева каза: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...790&highlight=
[21:54:49] Ева каза:![]()
[21:54:54] Ева каза: 4eti 4eit
[21:55:02] Елена каза: ok
[21:55:08] Елена каза:
[21:59:26] Елена каза: сексуално необразовано
[21:59:28] Елена каза: to4no taka
[21:59:40] Елена каза: AZ NE MOA DA POVERVAM KAK MOJE TOLKO BEZOTGOVORNI
[21:59:41] Елена каза: !
[21:59:55] Елена каза: KAK MOE DA NE ZNAE WE
[21:59:57] Елена каза: alelelele
[22:00:03] Ева каза: mislq
[22:00:03] Елена каза: KAK MOE DA POZVOLI KATO NE ZNAE
[22:00:05] Ева каза: 4e e luja
[22:00:06] Ева каза:
[22:00:12] Елена каза: NE ZNAE LI OT KADE IDVAT BEBETATA
[22:00:15] Елена каза: i qz taka
[22:00:16] Елена каза:![]()
Ако нямаш цикъл..............но ако имаш замисли се сериозно!
mdaaa temata e za ebavka mejdu 17 g. i 12g. ..utre molq iskam da pro4eta ne6to po-pikantno naprimer za grupovo iznasilvane v detskata gradina mejdu de4icata...4e i daskalicata i na neq da ne sa i prostili
![]()
ами..естествено,че е възможно..има такава вероятност..а за болестите да не говорим..а бе тоя е много глупав..поне да не беше свършил с теб..бахти..немам думи