.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

За мацките,които пият хапченца...

Уффф.... така... имам два въпроса...пия противозачатъчни вече втори блистер... и съм към края.ще продължавам да си пия... та първият ми въпрос е дали вече ще е възможно приятелят ми да свършва в мен без да стане гаф??? Мисълта ми е .. има ли някаква възможност да забременея,при положение,че ги пия точно на време и не съм пропускала и съм си спазвала 7-дневната пауза и всичко е наред???
    2.Не знам на вас дали ви е познато чувството да ви щипе кожата там долу ако е свършил върху нея...Та мисълта ми е ако все пак свърши в мен - ще ми щипе ли така и отвътре?

Град
    у вас
    За щипенето нз. Обаче щом си напрайла всичко с противозачатачните по инструкцийте нема да имаш проблем с нежелания гаф

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Предполагам има инструкция, а и лекаря който ти ги е предписсал може да ти даде отговор на въпроса. Все пак нямам метод, който на 100% да предпазва от нежелана бременност, но вече действат

Град
    varna
    nqma da zabremenee6 osven ako ne propusne6 hap4e. druga vazmojnost ima ako povarne6 ili ima6 diariq, togava deistvieto na hap4eto otslabva i ima opasnost ot bremennost. moq priqtel svar6va v men ot po4ti godina i dosega sme nqmali gafove. a za 6tipeneto mnogo me ozada4i. otidete na lekar moje da ima nqkakav problem. neznam, moje i da gre6a no mi se struva pritesnitelno da ti 6tipe ot tova.

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Предполагам има инструкция, а и лекаря който ти ги е предписсал може да ти даде отговор на въпроса. Все пак нямам метод, който на 100% да предпазва от нежелана бременност, но вече действат
    Абе, ти, мамин убавецо, какъв се явяваш, та 'мааш' само с тия червени болднати букви?

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Той е Българче, ама нещо е забравил другите 2 цвята на трикольора ни
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Цитирай Първоначално написано от Kurdokolenko
    Той е Българче, ама нещо е забравил другите 2 цвята на трикольора ни
    Ама той ако иска и циганче да е, ама е неграмотно такова

Елиза,действието на контрацептивите тръгва след 36 часа,откакто си ги започнала.Не е било нужно да ги пиеш месец преди това
    Относно това дали щипе,моята приятелка казваше,че усеща топлина в нея и и съдейки по реакциите и,мога да кажа че и ставаше дооста хубаво.
    Блазя му на твоят приятел,хубави мигове го очакват...

Няма никакъв проблем приятелят ти да свършва вече в тебе, стига да не пропускаш хапче. А за щипенето не мога да ти кажа със сигурност, но не би трябвало да ти щипе, ако свършва в тебе.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако първото хапче от първия блистер си започнала в първия ден на менструацията, то хапчетата действат от самото начало..........Повечето действат и през 7-дневната пауза. не трябва да се притесняваш за това

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Искаш ли да се хванем на бас, че не са й предписани от лекар, а ги пие по собствено усмотрение? Най-малкото, лекарят щеше да й каже точно това - кога да ги започне и след колко време ще имат контрацептивен ефект. Но повечето момичета в този форум бягат от "гЕнеколози" като от чума....

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Искаш ли да се хванем на бас, че не са й предписани от лекар, а ги пие по собствено усмотрение? Най-малкото, лекарят щеше да й каже точно това - кога да ги започне и след колко време ще имат контрацептивен ефект. Но повечето момичета в този форум бягат от "гЕнеколози" като от чума....
    С лекарско предписание са
    Благодаря за отговорите :P

Град
    Montana
    abe to po princip moje ama gledai kogato ne si v ovylaciq zashtot onali znaesh chq nama nishto sigurno a i te do 99% predpazvat....
    Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!

Град
    *in a pink dream*
    togava go pitai za syotvetnite hapcheta :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Добре. Забременява се чрез сперма и яйцеклетка. С тези хапчета ти неутрализираш едната нужна съставка - яйцеклетката. КАК СПОРЕД ТЕБ БИ МОГЛА ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ?

Я ми кажи - след като са предписани от лекар, той защо ти ги предписа?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Montana
    da taka e no ima i takiva sluchai i s hapchera op bremenni smisal tfa e 1 na 1 000 000 dokolkoto az znam
    az sm se otdala na edno (prezervati) nito bolesti

Цитирай Първоначално написано от SeVy_SeXa
    da taka e no ima i takiva sluchai i s hapchera op bremenni smisal tfa e 1 na 1 000 000 dokolkoto az znam
    Шанс има, ако хапчетата не се пият като хората...или повърнеш до няколко часа след приема на хапчето...или имаш диария...или проблемът е в организма на момичето.

Град
    Montana
    za tfa go kazvam ama nai dobre lekarsko predpisanie :P

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Предписаха ми ги с целта за която са си
    Просто лекарката каза,че не е 100% сигурно от първия блистер...затова в началото слагахме и презерватив...сега съм на края на втория и се чудя дали пък вече действат напълно???

Не е сигурно грънци. Ако ти е предписала точните за теб /т.е. ако си е свършила работата, а не само е отбила номера/, си защитена от първото хапче, ако си ги започнала на първия ден от менструацията си.

Град
    At home...
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Ми не е така, на мен гЕнеколог ( ) ми ги изписа, но не ми е казвала кога точно ще подействат.А за щипането, аз пробвах веднъж и няколко часа ме боля... Нямам идея защо...

Град
    Montana
    e_l_i_z_a
    Мега фен

Местожителство: in the middle of nowhere
    Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 5:33 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Предписаха ми ги с целта за която са си
    Просто лекарката каза,че не е 100% сигурно от първия блистер...затова в началото слагахме и презерватив...сега съм на края на втория и се чудя дали пък вече действат напълно???

sega veche trqbva da deistvat

хммм аз пия противозачатъчни вече половин година,обаче не поемам риска да свършва в мен нищо не дава 100% гаранция и затова не те съветвам да му позволяваш такива волности
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Пуснах го да свърши в мен ...а сега ме човърка мисълта...в петък попринцип трябва да ми дойде...но ако не ми дойде тогава,вече ще е късно и няма да мога да пия ескапел.... а ако сега пия ескапел...има ли смисъл всъщност а и как ще си взаимодейства с тези хапчета..направо нз какво да правя..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Какви Ескапели, при положение, че си на противозачатъчни? И като се панираш толкова-нека той да не свършва в тебе! Моето гадже не е свършвал в мене при все, че съм била на хапчета над 1 година........
    Нищо не пий!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си