.

Виж резултатите на анкетата: Колко тела има човешката душата?

Гласували
160. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 1

66 41,25%
  • 3

6 3,75%
  • 5

1 0,63%
  • 7

3 1,88%
  • 9

3 1,88%
  • ???

81 50,63%
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 264
    kak priemam smyrtta?Mi kato si4ko obiknovenno tva e ne6to savsem normalno.Tq e estestveniq krai na vsqko jivo sa6testvo pribivavalo na zemqta.Samo se nadqvam da ne e prekaleno boleznena moqta
    Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.

Град
    unknown
    с бира в ръка !!!
    ако е яка мацка
    ще и тегля една патка като за последно

смъртта е същото като преди да сме създадени-едно голямо нищо...

"Най-революционната идея на будизма е, че животът и смъртта са в ума и никъде другаде. Умът се смята за универсална основа на всички преживявания-създател на щастието и създател на страданието, създател на това, което наричаме живот, и на това, което наричаме смърт."
    Согиал Ринпоче

Град
    49 Layer
    Смъртта е важна и необходима, но ако човек се е провалил в живота си, следва реинкарнация с ново тяло на земята. Земята е затвор, и докато човек не се усъвършенства, постоянно ще се преражда тук. Иначе смъртта е освобождаване на духа, с надеждата да не следва реинкарнация. Който не повярва и не разбере това, никога няма да напусне земята.

Посочих отговора '' ??? '' ,тъй като човешката душа не се преражда примерно един или 2 пъти,човек след смъртта си винги се преражда,можеби с малки изключения.Зависи вече,как си живял на Земята,защото,ако си бил лош да речем, ти се прераждаш в живот,който е лош да речем е мизерен,родителите ти са лоши,и...т...н....и както споменах в думите си по-горе,ако си бил лош,ако си лъжел,крадял,убивал и това става,за да си изкупи човек греховете в следващият живот.А,ако си бил добър през живота си,ако си помагал на хората,и...т...н....отиваш в по-добър живот,и това не го казвам аз и не е една от поредните измишлйотини,защото съм го чела.

А до колкото смъртта.....приемам я нормално,защото това е нормално,рано или късно това ще стане.Само,че гадното е че има много гадни и болезнени начини...

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

spored men za tiq deto si mislqt 4e ima prerajdane kfo trqbva da napravqt
    da napravqt taka 4e da si mislqt 4e nqma prerajdane i da si napravqt kefa kato za posleden jivot da go izijivqt taka 4e cql jivot da ne s1jelqvat za tova koeto sa izjiveli i t.n.
    kfo e sm1rta li tova e nap1lno estestveno ne6to
    po ne estestveno e jivota ;] nese znae dali 6te jivei6 izob6to no 6tom jivei6 6te umre6 ;]
    ps prerajdane za men nqma [;

Град
    49 Layer
    Цитирай Първоначално написано от xaxa
    da napravqt taka 4e da si mislqt 4e nqma prerajdane i da si napravqt kefa kato za posleden jivot da go izijivqt taka 4e cql jivot da ne s1jelqvat za tova koeto sa izjiveli i t.n.
    po ne estestveno e jivota ;] nese znae dali 6te jivei6 izob6to no 6tom jivei6 6te umre6 ;]
    От една страна си прав. Но чак всеки ден да живееш като за последно означаваш все едно да не учиш, всеки ден да пиеш като за последно и да вършиш грехове, все едно няма да бъдат наказани. Трябва да се намери баланса, в това е истината. Да вярваш в прераждането означава да вярваш във вечността на своята душа и на своята същност.

Град
    Dark Forest
    най- сигурното нещо на тоя свят.
    и не ми пука кога ще дойде

Аз вярвам в смъртта. Не се страхувам, но има поне 0,01% притеснение от неизвестното. Надявам се моята смърт да не е мъчителна и да стане бързо. Вярвам в задгробния живот, но не вярвам в прераждането.

Цитирай Първоначално написано от Nam3less
    От една страна си прав. Но чак всеки ден да живееш като за последно означаваш все едно да не учиш, всеки ден да пиеш като за последно и да вършиш грехове, все едно няма да бъдат наказани. Трябва да се намери баланса, в това е истината. Да вярваш в прераждането означава да вярваш във вечността на своята душа и на своята същност.
    tova be6e leko prenosno no iskax da kaja prosto da mislem za tova dali si struva da napravim ne6to i posle da sajelqvame prosto trqbva da se stremim k1m nai nai kakvoto mojem da postignem (i estestveno ne da pr1skame pari tuk i tam za6toto nqma da jiveem samo nie) tfa za daskaloto est 4e vseki trqbva da xodi .. i ne samo da xodi no i da se u4i ot nego nqma zna4enie dali 4ete ili ne (spored men) i ve4no ne6to nqma

ми това е най сигурното нещо в тоя свят.
    Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    nai sigornoto stava sled kato se rodi6!

Град
    някъде...
    Смъртта приемам като нещо,което искаш/не искаш рано или късно се случва...напълно обикновенно..

За 1 душа колко тела нз.. Но мисля, че мойто тяло е износвано на два пъти.

За смъртта.. мисля, че е нещо необходимо, ама по дяволите, не ми се иска в другия си живот да не помня хората които обичам в този. Че това е на кратко.

БТВ.. Вярвам в прераждането, но наистина е немислимо да дам отговор на анкетата.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    тва ме депресира ..неискам дори да си го мисля ... предпочитам да гледам на нещата сякаш всичко е розово ... така ми е по дуре ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    шубе ме е...

и няма прераждане, задгробен живот, рай или ад, няма нищо...

раждаш се - живееш - умираш - нема повече
    И в какво точно намираш смисъла изобщо да живеем тогава?
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

хм..мога да ви разкажа нещо...една приятелка на леля ми ни беше на гости и си говорихме с нея..мъжът и беше починал наскоро и тя мн трудно го преживяваше..та ми каза че си е говорила с някакъв мъж който с това се занимава,и той и казал че душата на човек се преражда ммммм не си спомням или 9 или 12 пъти беше..има нещо такова защото съм чувала как хипнотизират малко момче с голям рожденен белег на рамото,и то започва да разказва за някаква война,как са го ранили и даже казва ротата и се оказва че наистина е имало такава...

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    шубе ме е...

и няма прераждане, задгробен живот, рай или ад, няма нищо...

раждаш се - живееш - умираш - нема повече
    Мен пък точно затова не ме е страх ^^

Просто умираш, точка, черен екран, няма никакви адски мъки или нещо подобно..квото и да си правил през живота си, както и да си умрял, няма да ти пука, просто щот ще са те изяли червеите отдавна
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Париж
    Като по-малка,често си мислех за смъртта и плачех.Това е единственото нещо,от което може би малко ме е страх.И относно това дали има задгробен живот,ад,рай,прераждане,дух ове и т.н.,никой не може да каже със сигурност.Все пак никой не се е върнал...Всеки си вярва в различни неща.Аз нямам представа.И затова може би ме е страх...от неизвестността

Град
    в мазето ;dd
    ами аз не искам да мисля за смъртта .. всеки ще умре ... всичко си има начало и край ... просто един ден няма да се събудиш .. аа относно това дали има прераждане - никой не е дошъл от оня свят да ни каже

не вярвам в никави прераждания, 5то тяло, 7ми сят, отвънно, 3 планини в десета... не ме е страх от снъртта и се надявам единствено да е бърза и безболезнена

Град
    Пловдив
    Ako ima prichina,poradi koqto ne iskam da ymra rano, e, che znam, che ima hora, na kotio shte lipsvam...

Inache ne sum osobeno sigyrna v kakvo vqrvam za smurtta.Mislq, che ima prerajdane, sled nqkakuv prestoi,tam,gore.Gledala sum nqkakvi filmcheta za hora,kotio sa bili na kosum ot smurtta - belite tyneli i vsichko ostanalo.Kazaha, che 4% ot horata sa bili popadnali popadnali na nqkakvo mqsto,koeto spored opisanieto bi trqbvalo da e Ada.Ne znam.Vse nqkoga shte razbera...

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    nai sigornoto stava sled kato se rodi6!
    Оф много те моля ,мисли малко преди да пускаш глуповати отговори.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    смърта това е нещо обикновенно което рано ил късно ще се случи на всички мисленето ми за това какво става след като човек умре е малко странно мисля си че като човек си отиде от тоя ствят отива в отвъдното но ако има нещо което не е свършил душата му остава на земята докато не го свърши и душата му ненамери покой (до тук добре) след това мисля си че всеки човек излъчва някаква енергия полужителна ил отрицателна и в зависимост от това какви са делата му отива или в пространство което е заредено с полужителна енергия или заредено с отрицателна а някой даже отиват в така наречената неутрална зона (нещо подобно на чистилището) след това душите престояват определено време там в някоя от трите зони след което се прераждат и малка част от това което са научили в предишният си живот остава другото се забравя иначе поне според мен престоят в отвъдното зависи от това дали човек е починал преждевременно или не тук вече много сложно стоят нещата поне според мойто виждане и с няколко думи това е в общи линии поне според мен
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си