- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Как приемате смъртта?
Хахахахах ти атома неможеш да го видиш с просто око,но си виждап пораженията след атомната бомба нали.....
Еволюция.....еволюция...........з наеш ли че гена на русите,синеоки леко по леко изчезва и ще се запази само в страните където има постоянно студове,защото гена на чернокожите,чернокосите и чернооките е по силен и надделява на другия......защо надделява ли....защото е по малко податлив на болести.....защо е по малко податлив ли,защото този ген се е формирал на места където е много влажно и много горещо,места които са си чист инкубатор на болести и инфекции.
И това какво общо има,а видял ли си самият причинител ?Първоначално написано от k`man
Не.
Знаеш ли какво ,няма смисъл от този спор като умрем ще се разбере ,кой е бил прав и кой не.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Като умрем нищо няма да разберем защото живеем един живот.......
Бай Дъ Уей....Слеър са чист траш група и обърнатата пентаграма е сатанински символ.По аналогия с човешкото тяло вписано в “правата” пентаграма, в “обърнатата” се вписва козя глава, което окончателно завършва картината.
Поздрав със My Winamp is playing: Slayer - Darkness Of Christ
lyrics
"Mankind in his insatiable search for divine
knowledge has discarded all biblical teachings
Realizing that the strength of religion is the repression of
knowledge
All structures of religion have collapsed
Life prays for death
in the wake of the horror of these revelations
It was never imagined how graphic the reality that would
be known as the end of creation
Would mainfest itself
We believe all this chaos and atrocity can be traced
back to one single event
We hold these thuths to be painfully self-evident
All men are not created equal
Only the strong will prosper
Only the strong will conquer
only in the darkness of Christ have i realized
God Hates Us All"
Мерси много яка песен аре поздрав Slayer-BloodlineПървоначално написано от k`man
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
благодарско,преди да умра ще си убия прейра за да мога да слушам музика и в задгробния живот![]()
Първоначално написано от k`man
![]()
Смъртта е част от живота.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
от всички неща на света най-много се страхувам от смъртта ... от смъртта на мой близки хора ... знам че всички умираме ,но...
Наясно съм само с първите 4 тела на душата - физическото, етерното, астралното и менталното(no information). Иначе вярвам, че има още много. Може да са безкрайно много
А мен от смъртта не ме е страх, т.к съм 100% сигурен, че животът след това си продължава
И въпреки това ако ме накълцат яко няма да се отпусна и да умра, а ще упорствам и ще дам всичко от себе си до края!
Trust, will, courage - the three things one must have!
Горе-долу е така.Първоначално написано от darking
Ми като вярвате, че този живот е преход към някой друг по висш, хвърляйте се от някой мост и се отправяйте към по- хубавия, какво се занимавате с този.
BallFace, някои хора ЗНАЯТ отговора какво ще се случи след като умреш, ама други ги е страх и не искат да повярват, че това е края на всичко.
От къде може да си сигурен , че живота след смъртта продължава? Това че ти се иска , не означава , че наистина има живот след смърта. Защо има една фраза " Живота е ЕДИН , изживей го пълноценно."? За да вярваш в това трябва по някакъв начин да си убеден за съществуването му.Първоначално написано от Nam3less2
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Напълно съм съгласен с тебПървоначално написано от mistake
![]()
1. Всичко си има и предимства и недостатъци. Т.ч не можеш да кажеш, че някой свят е по-добър от друг.Първоначално написано от Admiral John
2. Аз просто знам, че животът продълвава и съм 100% сигурен. А някои хора даже имат доказателства(за тях си).
Сигурен съм в това което казвам, но защо след като не вярваш в абсолютно нищо и в нищо "свръхестествено" да се опитвам да ти обяснявам, освен да ти задоволя любопитството? Ако не бяхме сигурни щяхме ли да пишем тия неща? И съм убеден в съществуването на това което казвам, и това не пречи да си живея живота пълноценно, ако ще и 1 да е, или ако ще и 100 живота да имам.Първоначално написано от Admiral John
Не ,че не вярвам в абсолютно нищо, просто не вярвам сляпо. Вярвам само в доказалите се неща. Ако ми дадеш поне едно доказателство за съществуването на живота и след смъртта , мога да размисля и да се съглася с теб. Но при положение че нямаш обяснение за това твое твърдение , а просто си "сигурен" в него , не мога да не кажа , че вярваш в неща, които искаш да съществуват, без да има вероятност за това.Първоначално написано от Nam3less3
Дж.Селинджър
Опитай астрална проекция и ще си го докажеш. Как да се докаже нещо, видяно извън материалния свят. Трудно ще си вземеш фотоапарат![]()
Точно защото не може да бъде доказано , не може и да бъдем сигурни в съществуването му.Първоначално написано от darking
Дж.Селинджър
Тия неща се доказват за всеки поотделно, а с този си начин на мислене скоро няма да го разбереш. За мене си е доказано лично, така че единствено можем да спорим дали лъжа или казвам истината.Първоначално написано от mistake
С това си мнение само ме убеждаваш ,че няма доказателства. "Доказват се за всеки по отделно" - глупости. Има ли факт -има доказателство , няма ли факт - няма доказателство.Първоначално написано от Nam3less3
Дж.Селинджър
Факта е че за теб няма доказателство, а за мен има.Първоначално написано от mistake
Какъв е тоя астрален свят кви са тези глупсти дето не били част от материалния свят![]()
ДОКАЖЕТЕ ГО,хайде дайте докателства и факти базиращи се на природните закони,на науката,на логиката на историята.......едно нещо което не може да бъде доказано е най-вероятно измислица и лъжа и така работи цялята правосъдна система.Да отричате това означава да отчирате правосъдието и всичко което съставлява света като такъв какъвто е.Да отречете това означава да отречете и науката и логиката и историята и природата.
И как ще се докаже нещо нематериално бе идиот?!
Не материална е кенетичната енергия,но е доказана бе идиот!