.

Виж резултатите на анкетата: Колко тела има човешката душата?

Гласували
160. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 1

66 41,25%
  • 3

6 3,75%
  • 5

1 0,63%
  • 7

3 1,88%
  • 9

3 1,88%
  • ???

81 50,63%
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 264
    k`man, ако си мислиш, че света се състои само от това, което виждаш, много се лъжеш.

Град
    тук таме
    ПФ.....и ти не знаеш какво говориш!Какво означава което виждаш....нали знаеш че котките имат 7 пъти по добро зрение,а и има животни като орела които умеят да виждат както ние виждаме през бинокъл,а има животни които виждат ифрачервените лъчи,а змията пък на пример въпреки че е сляпа,с езика си усеща променянето на химичния състав на въздуха и усеща кога се потиш и кога ти се ускорява сърцето,понеже тогава тялото ти изпуска по различни хормони които се отделят заедно с потта,която излъчва и топлина и миризма.Така че това което неможе да се види,може да бъде доказано,но това кеото нито се вижда с човешко око ното може да бъде доказано е най-вероятно измислица или предстои да бъде доказано кое как и защо става така от учените.Че те предците ни са мислили змиите за пратеници на дявола,понеже не са разбирали как те жиеят,хранят и т.н. а ние днес знам тяхната структура и как вижат и всичко за тях и знаем че не са пратеници на дявола и така е със всяко едно нещо за което ти твърдиш че "неможе да бъде видяно" сега стана ли ясно,добре ли се изразих как стоят нещата със виждането и усешането на това което е нерабираемо но близко до ума и логиката!

Имах предвид това, което не можеш да възприемеш. Има толкова много неща, които не виждаш около теб, но те са там. Не, не говоря за Бог или някое "мистично" същество. Говоря за вскякаквите вълни, за които дори не подозриаш, че минават през теб хиляди пъти в секунда.

Също така змиите могат да виждат.

Град
    тук таме
    Змииите имат прекалено лошо срение първо и второ,ако тези "неща" немогат да бъдат възприети от къде ще знаем за тях.
    Е да минават си....разми ветрове,течения и всякви друго въздушни вълни,радио вълни,електронни вълни,радиоактични вълни....това не е много хубаво да минава през коготи да е и за тов асъщо си има доказателства,но като сложим всиките тези вълни и разни други там които немогат да бъдат видяни,но също могат да бъдат доказани не остава място за каквато и да е разумна енергия или вълна,която да не е в сънхрон с природните закони.А тези твоите вълни които твърдиш че ги има въпреки че и ти знаеш от къде ги има понеже те немогат да бъдат възприети,но въпреки това ти някакси си ги възприел и си си наумил че ги има,всъщност шанса да са измислица е доста огромен.И въпреки че неможеш да ги възприемеш ти ги катогизираш и определяш като някакви.Как ще ги окатегоризираш и определяш след като не можеш да ги възпиемеш....това си е противоречие,Може тези твои вълни въобще да не са разни разумни сили в които ти вярваш,което означава че шанса да са подобни на всички останали познати ни вълни е доста огромен,да не кажа че то направо си е така.Няма нищо което да не може да бъде доказано и обяснено чрез науката и логиката.

Науката има много още да учи. Говориш все едно знаеш всичко.

Град
    тук таме
    Че има да учи има,но колкото повече учи толкова по ясно става че няма богове и истината за религията.Аз немога да зная всичко,но щом така ти изглежда,аз кво да направя,аз знам това което съм учил и чел,не съм виновен че ти изглежда като "всичко".

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    [quote="Christ"]Науката има много още да учи.quote]
    Науката има да учи още много , но със сигурност знае повече от теб.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Ти от къде знаеш какво знам?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от k`man
    Че има да учи има,но колкото повече учи толкова по ясно става че няма богове и истината за религията.Аз немога да зная всичко,но щом така ти изглежда,аз кво да направя,аз знам това което съм учил и чел,не съм виновен че ти изглежда като "всичко".
    Науката не може да казва нищо, свързано с Бог. А и Бог е създал и природните и всякакви закони, така че може да ги "нарушава".

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Науката не може да казва нищо, свързано с Бог. А и Бог е създал и природните и всякакви закони, така че може да ги "нарушава".

Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Просто знам ,че за да знаеш нещо , си го разбрал или от науката или си си го измислил , следователно не може да знаеш повече от нея.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от mistake
    Просто знам ,че за да знаеш нещо , си го разбрал или от науката или си си го измислил , следователно не може да знаеш повече от нея.
    Абе вие сте големи проклетий. Не разбираш ли, че може да знаеш нещо и то не да не е от науката, и да не си го измисляш? На такива като теб никога няма да се разкрие нищо, казахме че знаем нещо и точка по въпроса. Давай още повтаряй че не знаем, що за нахалство?

Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Абе вие сте големи проклетий. Не разбираш ли, че може да знаеш нещо и то не да не е от науката, и да не си го измисляш? На такива като теб никога няма да се разкрие нищо, казахме че знаем нещо и точка по въпроса. Давай още повтаряй че не знаем, що за нахалство?
    Добре , като знаеш нещо го кажи. Какъв е смисъла да го знаеш , да не го казваш и да твърдиш ,че го знаеш? Аз от къде да съм сигурна че ти наистина знаеш нещо?
    Дж.Селинджър

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Добре , като знаеш нещо го кажи. Какъв е смисъла да го знаеш , да не го казваш и да твърдиш ,че го знаеш? Аз от къде да съм сигурна че ти наистина знаеш нещо?
    Нали вярваш само на това, което науката досега е разкрила? Що да ти казвам тогава.

Град
    Наоколо
    Нали вярваш само на това, което науката досега е разкрила? Що да ти казвам тогава.
    Еми следователно ти не знаеш нищо , просто си мислиш ,че знаеш.
    Дж.Селинджър

Град
    тук таме
    "Науката не може да казва нищо, свързано с Бог. А и Бог е създал и природните и всякакви закони, така че може да ги "нарушава"."

Защо да не може,кой й е забранил,господ(-ар) ли? и какво прави задето му нарушават благоденствието.Тогава защо религиите противоречат на природните закони,след като ги е създал защо подяволите ги нарушава....има се неюо повече ли?Това се наричат риторични въпроси!И защо след като ги нарушава няма наказания за него,а само за по низшите,въпреки че ни е създал по негов образ и подобие.Продължаваш да бълваш простотия след простотия в опита си да си защитиш абсурдната религия,която сама си противоречи!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ясно е че няма да се разберем, така че без коментар.

Град
    тук таме
    Ти знаеш ама няма да кажеш,това ти е на тебе доказателството обаче явно ти е много свидно да го споделиш много егоестично не мислиш ли?

Град
    Наоколо
    Ясно е че няма да се разберем, така че без коментар.
    Не ти дори не се и опитваш да покажеш ,че си прав. Доказателствата ти липсват. И ти просто се отказваш до спориш , защото виждаш че не притежаваш никакви факти.
    Дж.Селинджър

Оф т'ва е като питах един пич от друг форум за нещо и той - на теб най-малко ще ти обяснявам.

Това е най-тъпото измъкване, ш'знаете.

Между другото, душите ни са сиви. Пък.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Оф т'ва е като питах един пич от друг форум за нещо и той - на теб най-малко ще ти обяснявам.

Това е най-тъпото измъкване, ш'знаете.
    Съгласна!
    Дж.Селинджър

Град
    тук таме
    "Оф т'ва е като питах един пич от друг форум за нещо и той - на теб най-малко ще ти обяснявам.

Това е най-тъпото измъкване, ш'знаете."
    Е те вярващите винаги така започват да говорят когато вече губят спора....По това разбираш че печелиш спора,а другия вариант е да почнат да те обиждат и изкарват теб виновен,въпреки че ти само защитаваш една теза в този спора.

миииии... приемам я от 7 до 18 часа тогава см свободен.
    Войни на Тангра

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    "Оф т'ва е като питах един пич от друг форум за нещо и той - на теб най-малко ще ти обяснявам.

Това е най-тъпото измъкване, ш'знаете."
    Е те вярващите винаги така започват да говорят когато вече губят спора....По това разбираш че печелиш спора,а другия вариант е да почнат да те обиждат и изкарват теб виновен,въпреки че ти само защитаваш една теза в този спора.
    С вас не може да се спори, щото сте ограничени и не вярвате в нищо отвъд учебниците по физика, тъй че никой не губим никъв спор.

Град
    тук таме
    Ахам....значи се опитваш да се измъкнеш от загубата.Не че неможе да се спори.Ние точно това правихме,спорихме,но неможе и двете страни да излязат еднакви истинни....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си