.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Отново този цикъл...

Абе хора да ви питам.Според вас мога ли да лижа прителката ми отдолу ... знаете къде когато тя е в цикъл?!Плс пишете коментари

Град
    у вас
    мОЙШ АМА НЕДЕЙ. мИСЛЯ ЧЕ НЕ МНОГО ХИГИЕНИЧНО ТО НЕ ЧЕ АКО НЕ Е В ЦИКЪЛ Е МНОГО ХИГИЕНИЧНО АМА КАКТО И ДА Е.

можеш ама.. бляяя.. се едно да ти духа докато пикаеш..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Em ako ne te e gnys /ili po-to4no ako tq se e pogrijila za 4istotata si/,moje ni6to nqma da stane

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    по добре недеи
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Град
    Пловдив
    Мммм..... мисля 4е тя няма да ти позволи...аз се мия по няколко пъти на ден но..пак се чувствам гадно камоли да знам че съм чиста ..не бих позволила точно пък тогава толкова ли си на зор

Град
    варна
    Нехигиенично еее..

Град
    у вас
    На зор за лизане. Интересно. Купи си сладолед или яж мед. Абе ти си бати извратения пичага да искаш да и лижеш в мензис. Недей уе нормално момиче едвали щи даде и ако твойта ти даде начи и двамате сте много извратени.

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    На зор за лизане. Интересно. Купи си сладолед или яж мед. Абе ти си бати извратения пичага да искаш да и лижеш в мензис. Недей уе нормално момиче едвали щи даде и ако твойта ти даде начи и двамате сте много извратени.
    +1 e*ati i choveka tova e otvrat iyyyy kak moje takova neshto !!!izvrateni hora!
    Обичам Ви!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Ай стига бе, това е грубо. Да правите стандартен секс - ок, но докато е в мензис да я лижеш . И за пари аз едва ли бих се съгласил да го направя на някоя, докато е неразположена. Гадно е.

Не вярвам да ти даде, но и ти не си добре...цикалът е кръв и ако ти се лиже кръв...тва е много гадно бе човек

Град
    varna
    cikala trae 28 dni! i kogato svar6i zapo4va sledva6tiq cikal ot 28 dni. vie mai imate predvid menzisa a ne cikala.

Супер фен Аватара на rakiQ
    това е'мръсна' (така да го кажа) кръв която жената изхвърля от себе си
    би ли лизал тая гадост....
    се едно тя да ти лиже сополите??

Отврът

Абе, вие сте ЕБАТИ кухите лейки, как ще се лиже жена в мензис, бре, освен да ви накарам и комина от старо буре да лизнете

nz za6to no ti nai tapoto sa6testvo koeto e pisala tuka 4esno...
    -Icko-

bate po dobre nedei danestane

Град
    Манастир
    Ако мислиш да мреш след това провай [-o<
    Живеите си живота! Не бъдете срамежливи и грабете с пълни шепи от него!

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Bi li lizal povyrnq ?

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Хах, аз съм го правила... правили са ми го и на мен... Предполагам, че съм твърде извратена за тоя свят.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Ако се е погрижила да е чиста и е с тампом мисля ,че няма никакъв проблем...

pff tva e mn gnusno-v cikal da te lijat! ne mislq 4e pr ti 6te ti pozvoli dori sex da pravite togava kamo li :P otvrat!!!!!
    obi4am moeto milo

epa liji si ama iz4akai taka da se omaje hubavo i kato q lije6 si zavri ezika kolkoto moje po navatre mn e qko mani mani lellelel ne se obijdai ebavam se ako si lud q liji ako 6te6 i dokato sere
    majoretkata...skype-sladkata164

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ako e s tampon koe my e otvratitelnoto i nehigieni4noto? Na men i bez tampon sa mi go pravili i ne e gadno(po dymi na mom4eto).Taka i taka ako ne ste zabeliazali to ne te4e neprekusnato

Tva e gnuSno bee ....Ne vqrvam priqtelkata ti da e suglasna..ako ti dade ...sme6na 6te e xxax

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си