.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Who Cares ?
    АЬХьаХЬАХЬААЬХьхахьахЬАХА ЬхАхахАхахАХаХАХЬьхахьа бате ти на 20 или 21 там и си девствен ЬХАХхАхА аз на 14 кат го напраих преди тва ми се е**ше та 2 не вида ти "не мисля че имам нужда от секс" ЬАьуАухьаухаьхьаухьаухАЬА ЬХАЬХЬАухьаХХЬА излез някоя вечер ман стиа си киснал на компа
    I az taka mislq ,toest otnosno mislite na avtora.nqma losho ,4e e девствен ама да твърди ,че нямал нужда от секс и тн . . . наистина го смятам за ненормално

Град
    Montana
    ama toi shtom ne e pravil sex ... toi nqma nujda ama kat pochen sh mu stane tesno i sh mu se klatat zybite :P
    Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!

Град
    Varna
    простичко е ..апетита идва с яденето..сексуалното желание се увеличава след като си опитал и знаеш колко удоволствие доставя и ти се иска все повече...

Град
    Montana
    BlackMan Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 9:41 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

простичко е ..апетита идва с яденето..сексуалното желание се увеличава след като си опитал и знаеш колко удоволствие доставя и ти се иска все повече...

mn pravilno i oshte i oshet

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Аз лично познавам такъв човек...и страшно много му се кефя на това,което е...не мисля че щом не е на*бал половината град не е "готин" или пък е "странен" или " бавен" БАВНИ И СТРАННИ СТЕ ВИЕ ШИБАНИ ЛАПЕНЦА,ДЕТ ПОЧВАТЕ ДА СЕ Е*ЕТЕ С КОЙТО/КОЯТО ВИ ПАДНЕ...ТУКА НАД 80% ДЕТО БЯХТЕ ПИСАЛИ СТЕ ГОЛЕМИТЕ "ГАЗЕТА" АМА..МАЙ САМО ТУКА...А НА ЖИВО... Така че..АРЕ ТИХО,ЛАПЕТА ТАКИА...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Цитирай Първоначално написано от Franki
    e to az samiq sam na 21 i vse o6te sam devstven, a pak i priqtelka ne sam imal vse o6te
    aa ti kak vse o6te si jiv ... az sm na 16 i ve4e se 4uda kfo da fana da iz4ukam a ti si sedi6 verno pred kompa i se vdetinqq6 ... nenormale
    I live among the creatures of the Night

Град
    sofia
    e to az samiq sam na 21 i vse o6te sam devstven, a pak i priqtelka ne sam imal vse o6te
    брато ти си ненормален....
    аз съм на 16 и повечето ми приятели почват да се притесняват за мене !!!!
    солят ме,конски глупости що не съм правил секс!!!!
    а да не говорим че имам и нужда вече,хормона така ме е треснал че не се живее !!!
    Немога да те разбера...
    За тези хора мога да кажа само че..незнам какво чакат перфектния човек които не съществува ли ?!?!?!
    PK4LIFE!!!!!!!!

emi kvo da napravq prosto ne mi se pravi... i trea ste mn maloumni ako si mislite 4e tova ne e normalno. vie tapi kurvi kato umirate ot jelanie da vi vliza kur v putakta brao...... i vie izklesqci de se praite na golemata rabota ebete seka ....... mi edete uq. I taka kazah neizpitvam nujda ot sex. i nqmam nujda ot momi4e...... sam si mi e perfektno

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    emi kvo da napravq prosto ne mi se pravi... i trea ste mn maloumni ako si mislite 4e tova ne e normalno. vie tapi kurvi kato umirate ot jelanie da vi vliza "мъжки полов орган" v putakta brao...... i vie izklesqci de se praite na golemata rabota ebete seka ....... mi edete uq. I taka kazah neizpitvam nujda ot sex. i nqmam nujda ot momi4e...... sam si mi e perfektno
    Не ставай агресивен,аз просто се опитах да ти обясня,че сега не изпитваш нужда,защото просто не познаваш това чувство,но ако разбереш какво е един път съм 100% сигурна,че ще ти хареса и ще искаш още и още и още....не говоря само за секс,а чувството да бъдеш обичан и да имаш някой до себе си

Guest
    emi kvo da napravq prosto ne mi se pravi... i trea ste mn maloumni ako si mislite 4e tova ne e normalno. vie tapi kurvi kato umirate ot jelanie da vi vliza "мъжки полов орган" v putakta brao...... i vie izklesqci de se praite na golemata rabota ebete seka ....... mi edete uq. I taka kazah neizpitvam nujda ot sex. i nqmam nujda ot momi4e...... sam si mi e perfektno

Извод : Пореден номер А-сексуален метъл

Guest
    А сега като се замисля.... може и да е нещо друго . Може да си хомосексуален и да не харесваш жени , обаче ако никога не си се пробвал да се заглеждаш по мъже да не знаеш , че си такъв . Не се ебавам ... пробвай и с двата пола :

• С жената ти хареса - хетеросексуален
    • С мъжа ти хареса - хомосексуален
    • С никой не ти хареса - А-сексуален ...

Всякви хора има ... все ша си нещо ... а пропуснах - хареса ти и с двамата - би сексуален =D> Пробвай и сам ще разбереш

Град
    Varna
    много ебливо поколение сте нещо...от 14 почва да ви се ебе,че 2 не виждате..

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}

Извод : Пореден номер А-сексуален метъл
    Какво против метълите имаш?

spox i az sam tai nito priqtelka sam imal i sam devstven e pone na 18 sam a kato ti gledam avatara si ot moyta partiq ironnnnnnnnn maidennnnnnnnn

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Не ставай агресивен,аз просто се опитах да ти обясня,че сега не изпитваш нужда,защото просто не познаваш това чувство,но ако разбереш какво е един път съм 100% сигурна,че ще ти хареса и ще искаш още и още и още....не говоря само за секс,а чувството да бъдеш обичан и да имаш някой до себе си

na men ne mi trebva da me obi4a nqkoi q sii dai platnenkata ---------znaete li kvo imashe edna zaradi koqto veche ne mi trqbva momi4e ne sam q vijdal a i bqh pratil snimka spodelql sam i vs ama tq nito snika 4e za imeto i godd e lagala-eto tva sa momi4etata p dobre da sme geyove otkolkoto s razni ku4ki XaU

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    И какво правиш по въпроса?Седиш на копм-а,висиш в разни тийн форуми и си слагаш зловещи картинки за аватар....аз като съм на 20 ще водя такъв живот че сигурно няма да ми остане минутка за комп-а ,горкия сигурно ще му липсвам

ti luda li si be tva ako e zloveshto toy devila eddi e nai gotiniq diablos ako ta fane 6ta dokara 100 pati do orgazam opasen e ako go sre6tnete nekade eddi kajete da doide u nas da piem bira i da igraem na karti--------------------a i o6te neshto tuk imalo mn koyoti deto viqt a i teq lapenca det kato pravili sex samo go butnali edin pat vatre i ve4e bilo sex ax xa xa a i kato go pravqt kakto go namerqt ne e trudno da hvanat spin i da sajalqvat cql jivot nie devstvenite sme po dobre ima malka veroqtnot da ni tresne spina bog da pazi vse pak

Малееей кво поколение се задава не е истина. На 16 приятелите го ебавали, че не правил бил още секс - споко, бате, 2/3 от тях и те не са правили, ма още не знаят. :P

За пича, дето е пуснал темата - познавам хора, които са минали 20-така и са девствени. Единия даже ми е страшно добър приятел. Не му е много кеф от тоя факт определено (момчето не е нито глупаво, нито грзно) , но пък и не е кой знае какво.

Не си намерил най-доброто място да ги задаваш тия въпроси. То откровено казано цялото общество се изврати, но малчуганите, топнали пишката на 13-14, са еманацията без съмнение. Хич да не ти пука и не го мисли като "нещо особено". То като си дойде момичето ще си дойде и секса - рано или късно не е толкова от значение, от значение са други доста по-сложни неща

Да си девствен на 21 не е нормално за мене. Аз съм моми4е на 15 и не съм имала гаже (ТВА СЪщО НЕ Е НОРМАЛНО)ама ти скъпи си доста по-големи4ък! Трябвало е по-рани4ко да го напрайш 4е да не те е страх сега. А тоя дето каза 4е ни е мн ебливо поколението- кво лошо?

ДА ПРАВИМ ЛЮБОВ, А НЕ ВОЙНА!!!!!!!!!!!

Xm kazva6 4e ne sam go pravil i zatova nqmam nujda. Emi ti za6to si go napravila sled kato qvno i ti ne si imala nujda. i kak pak seki si namira gadje i sex

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Да си девствен на 21 не е нормално за мене. Аз съм моми4е на 15 и не съм имала гаже (ТВА СЪщО НЕ Е НОРМАЛНО)ама ти скъпи си доста по-големи4ък! Трябвало е по-рани4ко да го напрайш 4е да не те е страх сега. А тоя дето каза 4е ни е мн ебливо поколението- кво лошо?

Каква любов правите вие по на 14-16 годинки бе първото което 99% не сте в час кое как става и пускате тук глупави теми за да питате елементарни неща,защото сте сексуално необразовани,а иначе ви се ебяло,че място неможе да си намерите..толкова сте ограничени,но устите ви големи за всичко..раждате се научени на всичко и компетентни във всичко..аман от такива пубери като вас..почнали са ми се ебът от малки и после..ама бременна ли съм,защо ми закъснява и къп неща които трябва да се знаят преди да започнеш сексуалният си живот.Но то на вас няма смисъл и човек да ви обеснява,защотото нищо не попивате..под достойноството ви е да приемате съвети от други,нали сте всичките многознаещи...

Град
    Montana
    az ne sma kazla nishto prosto
    kazvam he za men tfa ne e normalno.....

marilyn Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 2:42 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

syglasna sm s tebe toi kazva che i priqtelka ne e si imal e na dneshno vreme ne samo myjete si iskat sex a jenite taka che neznam koe e tfa momiche kade sh zadyrji

Хм...от една страна това са нещастни хора. Колкото по-рано откриеш удоволствието от секса, толкова по-дълго ще му се наслаждаваш...
    От друга страна, това не значи, че щом навършиш 13 години трябва да се хвърлиш в леглото на първия срещнат, от страх, че ще си умреш стара мома.
    С две думи...късметлии са онези, които са намерили истинската любов и в нормална възраст( имам предвид над 16г.) са се лишили от девствеността си.

Град
    Montana
    lLady_MooN_RaiN Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 1:33 pm Заглавие:

Хм...от една страна това са нещастни хора. Колкото по-рано откриеш удоволствието от секса, толкова по-дълго ще му се наслаждаваш...
    От друга страна, това не значи, че щом навършиш 13 години трябва да се хвърлиш в леглото на първия срещнат, от страх, че ще си умреш стара мома.
    С две думи...късметлии са онези, които са намерили истинската любов и в нормална възраст( имам предвид над 16г.) са се лишили от девствеността си.

spored teb nad 16 li e normalno da priash sex

По мое мнение 16+ е добра възраст за започване на полов живот. Мисля и се надявам повечето да са достатъчно зрели на тази възраст, да знаят как да се пазят и да могат да се отнесат сериозно и да поемат отговорност в случай на гаф. Но пак ще кажа, че всичко е много относително и индивидуално. Има сериозни, пораснали момичета на 16 има и 16-годишни лигави курвички, които се правят, че много разбират от тия неща, а на практика не е така.
    Аз го направих малко преди да навърша 18. С човека, когото смятам за голямата ми любов. Дори да съм сгрешила, все пак какво ли знам за изненадите, които може да ми поднесе живота, поне няма да съжалявам, че той ми беше първия.

Нз как да те напсувам като има толко модератори на раздела но ти или тряя да станеш свещенник или педал или да отидеш на лекар и тва че ебат момичетата не ги прай курви то тва е нормално стига да е само с гаджето и да не кръшкатсеки има нужда от секс хора сме тва искам да кажа \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си