- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствени над 20 г.
hahahahah evalata brat taka e po qko nema kvo da se morish da pompash samo si stoish i te praat si4koПървоначално написано от stoqn____
![]()
![]()
![]()
Спокойно! За всичко има време. Познавам достатъчно на брой свестни хора с подобна статистика. Не гладай глупостите по сериалите и рекламите !Първоначално написано от Franki
ае пумярче аз кво ти каах на тебе ?? каах ли ти да млъкнеш ?? "на ламер ме обижда" ми ламер си бате хой се видиш аз кво сам виновен че си намирам коя да ми върже и си чукам а ти по цял ден киснеш в тоя форум и се чудиш коя мацка да забиеш в скаип вари си намери гадже и ми се мани от главатаПървоначално написано от BlackMan
Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!
lLady_MooN_RaiN nikoga za nishto ne syjalqvai koeto se e sluchilo predi taka ili inache nqma da go rpomenish
Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!
По мои изчисления си "Педераст".Първоначално написано от Franki
ае пумярче аз кво ти каах на тебе ?? каах ли ти да млъкнеш ?? "на ламер ме обижда" ми ламер си бате хой се видиш аз кво сам виновен че си намирам коя да ми върже и си чукам а ти по цял ден киснеш в тоя форум и се чудиш коя мацка да забиеш в скаип вари си намери гадже и ми се мани от главата[/quote]
абе детенце ти си некъв пълен жалкар,аз като съм бил с приятелки ти още си лъскал малката пишка из вас и си се чудел коя мъстия ще се излъже с теб...така,че аде да не чувам детски глас баламърник и да ми се правиш ма мъжле...ебача ми той..такива като тебе въшки ги ям на закуска.
Първоначално написано от BlackMan
абе детенце ти си некъв пълен жалкар,аз като съм бил с приятелки ти още си лъскал малката пишка из вас и си се чудел коя мъстия ще се излъже с теб...така,че аде да не чувам детски глас баламърник и да ми се правиш ма мъжле...е**ча ми той..такива като тебе въшки ги ям на закуска.[/quote]
Казах ти го няа ти го повтарям по 15 пати \/
Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!
и аз бях ясен,че с малки пикли няма какво да се занимавамтакива дето си лаят като теб по форуми и т.н колко са ебливи и се извяват на мъже..всеки ги знае кви са мишки всъщност..капиш дечко ?
abe seki pochva da si se ebe koga si iska![]()
Правих секс близо на 21 и мога да ти кажа, че при все че имах гадже 18 месеца, не съм умирала за секс и не ме е тресял особено хормона. До тогава не бях маструбирала.........Сега си водя страхотен полов живот, изпитвам множество оргазми и изобщо не смятам, че съм асексуална!Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
ole.... "golemiq" gazar.... "na jivo"Първоначално написано от Diablue{F}
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не смятам че има нещо ненормално в това да си девствен на 20 или повече години.Въпрос на личен избор си е кога и с кой ще го направиш.Честно казано по-добре на 20 отколкото на 12-13.В днешно време обаче тенденцията е след 13-14 годишна възраст вече да не си девствен,срамно е.Глупости са това лично за мене.Никой обаче няма право да съди или обижда другите за личния им избор.Едни решават да го направят на 15 други на 20 и т.н.-всеки сам си решава.
i az ne mislq che e normalno
Undying nie li sme tolkova propadnali ? :P
poznavam,no mislq 4e vseki sam re6ava za sebe si koga i s kogo 6te go napravi.i ne mislq 4e e redno horata da gledat na tqh kato na nqkakvi "razli4ni"![]()
e az ne smatam che s a razlichnino neznam za men ne e normalno da is na 21 momche i da ni sio pravil sex
![]()
^И защо така смяташ?
ПП:Интересно ми е!
ПП2:"Сексът стана като "здрасти"." - колко гениално.
mi moje bi sm v taka sreda i z amen ne e normalno![]()
^ т'ва не отговаря на въпроса ми.
mi ne e normalno posred men ili ima nqkakvi kompleksi ot samiq sebe si ili prosto nikoi ne go iska![]()
Аха, ясно.
Или пък не се е*е с всичко, що шава.Или пък(харесва ми звученето) вярва в любовта и "чака"/очаква да срещне Нея.
Къде отиде романтиката, бе, мамка му?
McGreaN ti ot kyde znaesh koi na kolko e ?
Прав е ве къв гъзар е а ? Я внимаваи кво пишеш !Първоначално написано от wasntme_
Подминавам коментара.Първоначално написано от McGreaN
На 12-13-14 играех на вратички на площадката.
McGreaN
ne pozna![]()
Здравей!, и на мен ми е приятно...Първоначално написано от speedbreaker
Че аз не съм казала, че момичетета, които правят секс в по-ранна възраст са курви. Казах само, че тези, които са по-нахакани на държание,(независимо дали спят с едно или с 5 момчета) често не знаят за рисковете, които крие секса, за начините на контрацепция и за това какво може да се направи в случай, че нещо се обърка. Затова в България се правят толкова незаконни аборти, затова раздела "Секс" от форума е бъкан с теми от рода на"Бременна съм" и " Колко струва един нелегален аборт"...То вярно, че може на всеки да се случи нещо да се обърка, ама чак пък толкова... Малко трябва да си повишим сексуалната ни култура, преди да започнем да правим секс. Но това го казвам сега, на 18...Когато бях на 14 и аз си мислех, че всичко знам и нищо...