.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Цитирай Първоначално написано от stoqn____
    Az sym na 21 , pravili sa mi 15 pyti svirki.Vkarval sam si go vednaj v edno momiche,no ne moje da se nareche sex.Devstven li sam ? Ina4e sym hodel s nad 10 momicheta koito samo mi duhat ama ne pravime sex.Imam 17 santa chlen.
    hahahahah evalata brat taka e po qko nema kvo da se morish da pompash samo si stoish i te praat si4ko

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Franki
    e to az samiq sam na 21 i vse o6te sam devstven, a pak i priqtelka ne sam imal vse o6te
    Спокойно! За всичко има време. Познавам достатъчно на брой свестни хора с подобна статистика. Не гладай глупостите по сериалите и рекламите !

Цитирай Първоначално написано от BlackMan
    Цитирай Първоначално написано от Who Cares ?
    на тее ман че ти кажем да ми подскачаш на бибека недоразвит ограничен комплексар извади си главата от задника гноясал и ако го направиш ше видиш че не се хваля че сам чукал на 14 а се опитвам да кажа на човека кадето е писал темата че е най-заухавия и ограничен човек който сам срещал ! ламер пробит
    хахахахахха на ламер ще ме обижда..моменто да се хвана за нещо,че да не падна..така като гледам комплексара се вижда кой е зленце : ти ще си някой много ограничено детенце,но нали си е*** на 14..гъзе го даваш
    ае пумярче аз кво ти каах на тебе ?? каах ли ти да млъкнеш ?? "на ламер ме обижда" ми ламер си бате хой се видиш аз кво сам виновен че си намирам коя да ми върже и си чукам а ти по цял ден киснеш в тоя форум и се чудиш коя мацка да забиеш в скаип вари си намери гадже и ми се мани от главата
    Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!

Град
    Montana
    lLady_MooN_RaiN nikoga za nishto ne syjalqvai koeto se e sluchilo predi taka ili inache nqma da go rpomenish
    Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!

xaxax e nz ))))))))))) nemislq 4e pak 6te mi haresa tolko 4e da nespra xax........ a i sega nqmam nujda ot sex
    По мои изчисления си "Педераст".

Град
    Varna
    ае пумярче аз кво ти каах на тебе ?? каах ли ти да млъкнеш ?? "на ламер ме обижда" ми ламер си бате хой се видиш аз кво сам виновен че си намирам коя да ми върже и си чукам а ти по цял ден киснеш в тоя форум и се чудиш коя мацка да забиеш в скаип вари си намери гадже и ми се мани от главата[/quote]

абе детенце ти си некъв пълен жалкар,аз като съм бил с приятелки ти още си лъскал малката пишка из вас и си се чудел коя мъстия ще се излъже с теб...така,че аде да не чувам детски глас баламърник и да ми се правиш ма мъжле...ебача ми той..такива като тебе въшки ги ям на закуска.

Цитирай Първоначално написано от BlackMan
    ае пумярче аз кво ти каах на тебе ?? каах ли ти да млъкнеш ?? "на ламер ме обижда" ми ламер си бате хой се видиш аз кво сам виновен че си намирам коя да ми върже и си чукам а ти по цял ден киснеш в тоя форум и се чудиш коя мацка да забиеш в скаип вари си намери гадже и ми се мани от главата

абе детенце ти си некъв пълен жалкар,аз като съм бил с приятелки ти още си лъскал малката пишка из вас и си се чудел коя мъстия ще се излъже с теб...така,че аде да не чувам детски глас баламърник и да ми се правиш ма мъжле...е**ча ми той..такива като тебе въшки ги ям на закуска.[/quote]

Казах ти го няа ти го повтарям по 15 пати \/
    Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!

Град
    Varna
    и аз бях ясен,че с малки пикли няма какво да се занимавам такива дето си лаят като теб по форуми и т.н колко са ебливи и се извяват на мъже..всеки ги знае кви са мишки всъщност..капиш дечко ?

Град
    Montana
    abe seki pochva da si se ebe koga si iska

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
    xaxax e nz ))))))))))) nemislq 4e pak 6te mi haresa tolko 4e da nespra xax........ a i sega nqmam nujda ot sex

Не ти се прави секс на 20 ? Значи твоите хормони не са те натискали и никога не си изпитвал силно желание за секс ? Хммм мисля , че такива хора ако не се лъжа се водят А-сексуални или нещо подобно . Ами пробвай ... предполагам , че ще ти хареса . А ако е на основа на болест се съветвай с лекар , а ако си А-сексуален и наистина не ти харесва - ами не го прави .... Ама не можеш да кажеш дали 1 нещо ти харесва преди да си го пробвал
    Правих секс близо на 21 и мога да ти кажа, че при все че имах гадже 18 месеца, не съм умирала за секс и не ме е тресял особено хормона. До тогава не бях маструбирала.........Сега си водя страхотен полов живот, изпитвам множество оргазми и изобщо не смятам, че съм асексуална!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    Аз лично познавам такъв човек...и страшно много му се кефя на това,което е...не мисля че щом не е на*бал половината град не е "готин" или пък е "странен" или " бавен" БАВНИ И СТРАННИ СТЕ ВИЕ ШИБАНИ ЛАПЕНЦА,ДЕТ ПОЧВАТЕ ДА СЕ Е*ЕТЕ С КОЙТО/КОЯТО ВИ ПАДНЕ...ТУКА НАД 80% ДЕТО БЯХТЕ ПИСАЛИ СТЕ ГОЛЕМИТЕ "ГАЗЕТА" АМА..МАЙ САМО ТУКА...А НА ЖИВО... Така че..АРЕ ТИХО,ЛАПЕТА ТАКИА...
    ole.... "golemiq" gazar.... "na jivo"
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Не смятам че има нещо ненормално в това да си девствен на 20 или повече години.Въпрос на личен избор си е кога и с кой ще го направиш.Честно казано по-добре на 20 отколкото на 12-13.В днешно време обаче тенденцията е след 13-14 годишна възраст вече да не си девствен,срамно е.Глупости са това лично за мене.Никой обаче няма право да съди или обижда другите за личния им избор.Едни решават да го направят на 15 други на 20 и т.н.-всеки сам си решава.

Град
    Montana
    i az ne mislq che e normalno
    Undying nie li sme tolkova propadnali ? :P

poznavam,no mislq 4e vseki sam re6ava za sebe si koga i s kogo 6te go napravi.i ne mislq 4e e redno horata da gledat na tqh kato na nqkakvi "razli4ni"

Град
    Montana
    e az ne smatam che s a razlichni no neznam za men ne e normalno da is na 21 momche i da ni sio pravil sex

Мега фен Аватара на Blab
    ^И защо така смяташ?

ПП:Интересно ми е!
    ПП2:"Сексът стана като "здрасти"." - колко гениално.

Град
    Montana
    mi moje bi sm v taka sreda i z amen ne e normalno

Мега фен Аватара на Blab
    ^ т'ва не отговаря на въпроса ми.

Град
    Montana
    mi ne e normalno posred men ili ima nqkakvi kompleksi ot samiq sebe si ili prosto nikoi ne go iska

Мега фен Аватара на Blab
    Аха, ясно.

Или пък не се е*е с всичко, що шава.Или пък(харесва ми звученето ) вярва в любовта и "чака"/очаква да срещне Нея.

Къде отиде романтиката, бе, мамка му?

Град
    Montana
    McGreaN ti ot kyde znaesh koi na kolko e ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    Аз лично познавам такъв човек...и страшно много му се кефя на това,което е...не мисля че щом не е на*бал половината град не е "готин" или пък е "странен" или " бавен" БАВНИ И СТРАННИ СТЕ ВИЕ ШИБАНИ ЛАПЕНЦА,ДЕТ ПОЧВАТЕ ДА СЕ Е*ЕТЕ С КОЙТО/КОЯТО ВИ ПАДНЕ...ТУКА НАД 80% ДЕТО БЯХТЕ ПИСАЛИ СТЕ ГОЛЕМИТЕ "ГАЗЕТА" АМА..МАЙ САМО ТУКА...А НА ЖИВО... Така че..АРЕ ТИХО,ЛАПЕТА ТАКИА...
    ole.... "golemiq" gazar.... "na jivo"
    Прав е ве къв гъзар е а ? Я внимаваи кво пишеш !

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от McGreaN
    interesno e nekwi 12-13-14 godishni bawnqri da komentirat za SEX
    Подминавам коментара.
    На 12-13-14 играех на вратички на площадката.

Град
    Montana
    McGreaN
    ne pozna

Цитирай Първоначално написано от speedbreaker
    Нз как да те напсувам като има толко модератори на раздела но ти или тряя да станеш свещенник или педал или да отидеш на лекар и тва че ебат момичетата не ги прай к**ви то тва е нормално стига да е само с гаджето и да не кръшкатсеки има нужда от секс хора сме тва искам да кажа \/
    Здравей!, и на мен ми е приятно...
    Че аз не съм казала, че момичетета, които правят секс в по-ранна възраст са курви. Казах само, че тези, които са по-нахакани на държание,(независимо дали спят с едно или с 5 момчета) често не знаят за рисковете, които крие секса, за начините на контрацепция и за това какво може да се направи в случай, че нещо се обърка. Затова в България се правят толкова незаконни аборти, затова раздела "Секс" от форума е бъкан с теми от рода на"Бременна съм" и " Колко струва един нелегален аборт"...То вярно, че може на всеки да се случи нещо да се обърка, ама чак пък толкова... Малко трябва да си повишим сексуалната ни култура, преди да започнем да правим секс. Но това го казвам сега, на 18...Когато бях на 14 и аз си мислех, че всичко знам и нищо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си