- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствени над 20 г.
АХахах веки го правел когато реши еи моми4енца при вас може да е така с красивите си ли4ица ама я питаите едно мом4е от ония дето все отбягвате дали го прави когато той реши.Слесте на земята малко!
Big bada boom
nqma jena koqto da otkazva , ima myj koiteo ne moje da si poiska![]()
Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!
Тая тема ми напомни за "Американски пай". Много як филм!
По-добре да си девствен на 20,отколкото да загубиш девствеността си на 13![]()
Първоначално написано от extreme_
Umno
skype-sedrik_zehrokie ime- brennan-
email-kress_andreev@abv.bg
gsm-088461936x
http://youtube.com/watch?v=R07jy7LrC4Q
tarsq si priqteli ot grad Silistra mom4eta i momi4eta nad 15 god.ako ima da pishat ako ima i metali o6te po dobre
Повечето хора се гордеят със загубата на девствеността си на млади години![]()
Ми то и на 20 да не би да си стар?Първоначално написано от .king.
![]()
Аз съм на 14 и смятам да запазя девственоста ди поне до 20 годишна възраст. И мен като автора на темата интимните контакти не ме привличат много. Нещото което най-много харесвам е парите и власта и съм готов да си остана без гадже, за да не харча пари за исканията на разни момичета за кафенца, дрешки и тн...Първоначално написано от wheezer_sedrik
Абе гъзове не сте прави. По добре да си загубиш девственоста от рано, няма какво да губиш, а пък самочувствието ти се качва драстично!!!! Щото пича дето е девствен, като го извади утре ша се чуди какво да прави първо, и второ kakaomen да те изтурбушат 1000 циганина ве ташак! Каква девственост ша запазваш ти ве, баща ти те чука от децката градина, девственост щел да запазва, я вари при чичо си да се барате за чепките, и не ме занимавай!!!
Хах... Един прекрасен пример за комплекси ти!!!Първоначално написано от Johnny.Fontana
Ало, властолюбивия, да нямаш амбиции да завладееш Света?![]()
emi az poznavam ama ne vijdam ne6to lo6o vsi4ko kogato my doide vremeto ako ne se 4yvstvva6 gotov/a i na 50 da si nqma da go napravi6...
a we ne6to naposledak ve4e ne e mnogo normalno do taq vazrast da ne si pravil seks ama 4estno kazano men adski mnogo mi haresvat podobni hora deto ne sa go pravili-namiram gi za mnogo sladki-spored men kolkoto po kasno tolkova po dobre -nikoga ne e tvarde kasno za kakvoto i da bilo