.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Какво е усещането при...

Значи, аз съм все още девствена, но се самозадоволявам често...та въпроса ми е следния...при секс...когато пениса влиза във влагалището на жената какво се усеща..в смисъл аз като мастурбирам - галя си клитора и усещането е върховно и се чудя...горе-долу такова ли е усещането когато влиза пениса? и нужно ли е стимулиране на клитора по време на секс за да се изпита удоволствие...моля кажете ми, понеже ми предстои да правя секс, а изобщо незнам дали ще изпитам удоволстие при вкарването на члена, както когато си търкам клитора..........

ще умреш при полов акт

ami spored men ne e s16toto...samoto usetane 4e leji m1jka pl1t v1rhu tebe....i stavate edno cqlo....izjivqvaneto e pove4e psihi4esko pri p1rviq p1t.....

e ako ti e za 1-vi put ne o4akvai da e nai-qkoto 4ustvo koeto 6e izpita6

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    първия път ще те боли втория пак чак вече към 10-тия ще земе да ти аресва
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

emi zavisi na men o6te na vtoriq mi be6e qko i nqma6e bolka....

spored men 4ustvoto e razli4no, no i dvete sa si priqtni...

питам по прицип...а не за 1-вият път...
    а още един въпрос...като се самозадоволявате..само с клиторен оргазъм ли свършвате или стимулирате и Г-точката..чувала съм че с нея удоволствието е по-долямо но незнам как да я достигна...

Супер фен Аватара на fake
    първите пъти не очаквай да е върховно неземно изживяване...
    пък и ако той е отгоре няма как да си стигнеш клитора.
    Boots and braces don't make racists!

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

Накарай партньора ти да ти стимулира клитора, ще ти хареса още повече.

Голям фен
    Ще умреш от болка
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    tongue work...

Никакво удоволствие няма да изпиташ първия път бе момиче Ми усещането....много е различно...при секс 100% ще свършваш много по трудно ако изобщо свършваш.
    П.П. На колко си години

Ako si mom4e ti e qko seki put , ama ti 6tom si momi4e i si devstvena 6te te boli 1-te 3-4 puti posle 6e e qko , po-qko i ot tva udovolstvie det izpitva6 kat mastyrbira6
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от martoo
    e ako ti e za 1-vi put ne o4akvai da e nai-qkoto 4ustvo koeto 6e izpita6
    naprotiv :P ako stava za vapros to4no 1 put e nai hubavoto izjivqvane

Цитирай Първоначално написано от faxy
    emi zavisi na men o6te na vtoriq mi be6e qko i nqma6e bolka....

Цитирай Първоначално написано от hardly_awakened
    ще умреш при полов акт
    [img][/img]

Град
    до твоята звезда :)
    Клиторния оргазъм ..амм може да достигнеш лесно до него .. дори сама както каза .. и е хубаво да ..
    Но при секса .. е различно .. чувството е различно .. и тоя вътрешния оргазъм ... е мн труден за достигане.. Примерно на мене през цялото време докато правя секс .. ми е яко .. хубаво .. , но още не съм свършвала и не съм изпитала това уникално нещо .. казват че е хубаво .. хахахха
    Зависи от организма ти е .. пък и за 1вия път пак от това зависи дде.. айдее и мен многоо ме боля .. тоя член (както каза ти) като ми го вкараха .. уж нежно .. леко ми текнаха сълзите ...

Коренно различно усещане е. В смисъл, първият ти път може да бъде болезнен, ако момчето не е достатъчно внимателно, но после ще ти хареса. Като цяло усещането да чувстваш движението му навън-навътре в теб е много хипнотично и ти се замайва главата. Много е хубаво. Хубаво е още и ако при акта той стимулира и клитора ти, но това едва ли ще се случи първия ти път, защото и двамата ще бъдете заети да си мислите за друго.
    А иначе до оргазъм съм стигала и само с клиторна стимулация. Но бих могла да кажа, че вагиналният оргазъм като усещане е много по-силен и разтърсващ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си