Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
Аз съм спала само с едно момче...вече не сме заедно...

П.П Какво става подяволите...момичета дето са около моята възраст...са спали вече с най-малко трима...
Какво се шашкаш.. Пф. ”Шок-шок, дрън дрън”.
споко бе тея дето са мн е***ви още не са влизали във форума и не са видели темата
Много е глупава цялата тази спекулация относно бройките. Аз например ги нацвъках двуцифрено число, когато бях в един много кофти период. Една година прекарах с едно момче и после той ми би шута и аз реших да си наваксам. В крайна сметка последната година и половина съм спала само с двама. Последните 9 месеца съм твърдо с един. Това, че в даден период си бил егати еб*ивия, не означава, че си к***а или курвар.. 10 бройки ако се напънеш и за една нощ ще ги постигнеш. И после какво? Носиш стигмата докрая на живота си. Това е повърхностно мислене (ако въобще има мислене де).
ако има мислене неможе да имаш бройка 10-15 и да си на 17 примерно!!! на тва знаеш ко му се вика
С риск да прозвучи самохвално, се считам за човек с акъл в главата. На 18 съм. Ама успях в периода 1 година да спя с 7-8 момчета. Това далеч не е критерии дали имаш мозък. Познавам изключително тъпи пyтки, които са спали само с един.

ем начи с колкото повече толкова по добре така ли?
аз мисля че е похвално да си девствен/а на 18 или да си спал/а с 1 момиче/момче .......от колкото да си се изчукал с 10...но всеки има право на мнение така че....щом твоето е такова неискам да споря