.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Имам нов клас от тази година и съм забелязала, че всеки...

ami hi all imam nov klas ot taq godina i sam zabelqza le seki me ignorira i neiska da govori s mene a az praq si4ko vazmojno im seharesamn za6to taka

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Явно си сдуханячка..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Явно си сдуханячка..
    nqmam i az drugo obesnenie

Re: Имам нов клас от тази година и съм забелязала, че всеки.

Цитирай Първоначално написано от tami
    ami hi all imam nov klas ot taq godina i sam zabelqza le seki me ignorira i neiska da govori s mene a az praq si4ko vazmojno im seharesamn za6to taka

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Най-вероятно там ти е грешката-че 'правиш всичко възможно да им се харесаш'. Правиш нещо заради тях,така ли? Каквото и да правиш,прави го заради себе си! А с отношението си показвай към когото трябва,каквото трябва! Абе,то става естествено.

Ми нз що....ти нищо не казваш за себе си, за да имат такова поведение, трябва в теб да има нещо.Айде ся кажи да не би да си дебела или слаба, да не би да имаш шини или очила, пъпки... Айде тва беше шега едва ли е това.Ем значи е характера ти.Отпусни се, не бъди сдухана и сичко ще се оправи!Айде късмет ти желая

d

e da de v smisal seki si deli na grupi obra6tat mi vnimanaei da ama az iskam seki
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

хаха
    Та така както казва моя класен :
    Ур 1
    Бъди си себе си! Както казаха и преди мен защо правиш всичко възможно да им се харесаш?! Може би в това е проблема.Сигурно много се натрапваш и нахалстваш и им ставаш противна в старанието си да направиш обратното. Аз съм сменяла много училища и както и на теб ми се е налагало да се интегрирам, но това става като не ти пука толкова и то ще стане!
    Намери си 1 човек с който да си,че да не си сама в междучасията и оттам нататък то ще потръгне, ще видиш тези хора които са ти се сторили едни ...накрая няма да са същите
    пс. Освен това ти не каза-ти ли си в нов клас или всички сте нови?
    и п.с.2 Кво значи искам секи?!?!?!!?!?!?!!?!?!!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    А защо си тръгнала да им се доказваш.Това е нов клас,ново начало,нови непознати хора това е новото ти поле за изява.Мястото където можеш да покажеш себе си и да те харесат такава.Защо търсиш стандартни модели на поведение?Или обратното?Опитваш да си различна?Недей...откажи се от стратегиите.Там не си на състезание,а и не забравяй,че класът ти все още е в процес на оформяне.Вие не се познавате,едва в началото на взаимоотношенията си сте.Предстои ви оформянето на много групички,после прегрупиране и т.н.,но не е в твоя полза да лицемерничиш от сега и да се подмазваш,на който и да е...Защо не се подмазват на теб?
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Тоест ти искаш да си приятелка на всеки, в групата на всеки и да им лижеш задниците на всичките... ами не вярвам да имаш шанс за първите две, но горе главата, третото винаги е възможно.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Бъди себе си и не се подлагай/докарвай/прави на каквато не си.
    А може би просто си много зле и никой няма и да поиска да говори с теб.
    Яко,а?

Супер фен
    Еееее момичето е в нов клас и не трябва да и говорите такива работи "ти си сдуханячка", "мн си зле" ... Не я познавате (нито пък аз де) така че може и не е сдухана и зле. 100% няма да ви е приятно да ви кажат такова нещо особено като не е вярно!
    Тааа ... ми според мен трябва да се концентрираш "да се харесаш" на една групичка и чак тогава на всички. Трудно ще стане всички да те харесват (особено истински). Опитай се да се сприятелиш с тея които те кефят и тогава мисли за другата част от класа. И съм почти сигурна че си внушаваш че те отбягват. А ако е така-значи те не струват

Може би това е красотата ти ... не говоря че си грозна или тн ... в никав случай , това че си различна не трябва да те притеснява единствено може да те радва че не си като другите Повярвай ми ще се намери някой който ще го оцени Успех
    Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си