.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Отговорете plS

Chuvala sym ,che kogato nqmash cikyl ne e mnogo hubavo da pravish sex.Ne zavisimo ot godinite ,zashtoto imam priqtelka na 16 i vse oshte ne i e idvalo i tq se strahuva .Vyprosyt mi e kakvo moje da stane?!

Град
    Плевен бе!
    predpolagam nishto ?!
    Do you see how mutch I need you right now ?

еми да й се обърка съвсем организма и да има последствия върху функциите примерно на някои органи х) тоест поне така съм чувала де

V kakyv smisyl da se obyrka...moje li da stane neshto losho ??

ами смискъл да й се обърка организма, да започне да произвежда едни хормони вместо други, да й се дезореантира...
    аве не знам и аз не съм мноо наясно, ама нещо такова са ми обяснявали -.-

Град
    *in a pink dream*
    mi priqtelkata ti bi trqbvalo da ima veche , vypreki che gornata granica se vodi 18 ...
    da ide na lekar , ako q pritesnqva fakta (men bi me pritesnil , ako na 16 vse oshte ne mi e doshlo , no se pak si e strogo indiviualno)
    ami cikyla e vtorichen polov beleg na syzravqne na ogranizma , taka che ne bi trqbvalo da pravi sex , zashotot ne e syzrqla ili neshto ne e nared ... ne sym lekar , govorq ot obshta kultura .no spored men ne bi trqbvalo da zapochva da vid polov jivot pri tova polojenie
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Нищо няма и стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си