- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девственна ли е била..
С моята приятелка ходим от 5 месеца,но преди месец го направихме за пръв път.Тя ми каза че не е девственна,не го е правила от 6месеца.Както и да е.Тя доста се възбуди,проникнах в нея,бе доста тясна,но и много мокра.След половия акт забелязах розова течност,смесена с нейните сокове.Така след 3-тия път вече нямаше и помен от това,та въпроса ми е:Дали съм и първия?Тази мисъл ме гложди през тези месеци,но не върви да я питам за това.Какво ви е мнението за това?
ам аз мисля че мина времето когато момичетата се срамуваха от това че са девствни ... но все пак ... наи добре е да попиташ нея ... каквото и да ти се каже тук няма да е сигурно и сас сигурност тази мисал ще продалжава да те "гложди" ....
Девствената ципа трудно се къса в началото, понякога кръвта идва след 3-тия път.. Случвало се е с приятелки, явно твоето момиче не прави изключение.Спокс
![]()
нз ама... сега е модерно момичетата да не са девствени... сигурно те е излъгала![]()
[img][/img]
Имах кървене след 3 месеца сексуален живот.................не винаги кървенето означава девственост, а липсата му - липса на такава.
И все пак не ги разбирам тия момичета-защо им е да лъжат!
Все пак спиш с нея-не можеш ли толкова да я попиташ?
Eми според мен щом ти е казала, че го правила, значи е така.
Пък и ако не го е била правила, кръвта е щяло да бъде повече, не само розова течност. Просто може би е минало повече време от последния и полов акт и за това![]()
Абре вие да не сте гаджета с това момиче http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=145648
![]()
![]()
![]()
Krem4e,ако я попитам директно в очите,доколкото я познавам,ще ми се обиди не заради зададения въпрос,а заради това,че и нямам доверие,че не и вярвам на думите.Чувал съм и че от мъжкия орган може да потече точно такова розово нещо,ако на момчето му е за пръв път,или момичето е прекалено тясно.Може ли да е и от мен?
spark_94,моето момиче не се интересува от разни форуми,само аз се ровя и нещото,което ме кара да го правя е носталгията ми към тийн годинките![]()
Първоначално написано от krem4et0
Ти нормален ли си бе?Щи излене нещо розаво от хуя га цъфнат лълъмите.Първоначално написано от tesco
Това не е вярно- за розовото течение. а и ти не беше ли с презерватив?Първоначално написано от tesco
Винаги можеш да й го намекнеш или кажеш по няколко начина. Може би нещо от рода-скъпа, първият път когато правихме секс беше така тясна, направо си помислих, че ти е за първи път. И от там да почнеш..........
Ще ти се разсърди защото и нямаш доверие?
А ти щом се съмнавяш значи също и нямаш доверие и не и вярваш!?![]()
Я отиди я питай нормално,обясний какво те тревожи да видим дали ще ти се разсърди тогава!Така като седиш и гадаеш до никъде няма да стигнеш!Успех!![]()
krem4e,пробвал съм,намеквал съм,но тя си държи на своето.Преди,един път каже че е девствена,на другия ден-не.Съмнение имам още и от това,че бягаше от пениса като дявол от тамян,но ела я виж сега-истинска лъвичка.Относно за презерватива-бях предубеден че е девственна,затова не използвах.
Diabolic^Angel,от опит знам че никога на никой не трябва да имаш пълно доверие.Живота учи,като поотраснете и вие ще достигнете до моето мнение.
Като дявол от тамян... мухахаха, бях го забравила този лаф.![]()
Може тъкмо да и е било свършил мензиса и това розовото да е било от него.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Напълно възможно е да е от края на мензиса.Абе то май е писано,че ще си умра,без да разбера истината.
Благодаря на всички,които си дадохте мнението![]()
И дори и да е била девствена, какво общо има презерватива? Тя може да забременее и при първия си сексуален акт, а да не говорим за болести. Кой е пуснал мухата,че с девствена не се ползва презерватив?Първоначално написано от tesco
Кремче,все пак съм на 24,нито съм малоумен,нито малък,та да не знам,че цепеняче може да забременее при дефлорацията си.С това проблеми не съм имал никога<за моя огромна радост>,винаги знам кога да го извадя и кога-не.Риска беше да не си лепна пак някоя болест,но уви,този път имах късмет.Абе моля се да не съм и бил първия,че това е много гадно...
и защо предпочиташ да не си й бил първия и според теб това е много гадно? извинявай за въпроса, но ми стана интересно, защото от друга страна съм чувала, че за едно момче е по- вълнуващо да е първияПървоначално написано от tesco
![]()
Хахах това пък беше най-тъпото ,което съм чела . При мен като не капна и капка к'фо???Първоначално написано от Sun_Shine`f
Така че никой не знае ,освен тя самата дали е била наистина отворена или не?!![]()
Всяко едно момиче си има така наречения от мене "курвенски период",през който Тя набира дооста стаж в сексуално отношение.Има два вида жени:Отварят се и не хващат сериозни връзки,докато не наберат необходимата бройка,след което последва брак,деца,семеен живот.И всички са щастливи.Първоначално написано от j@kl!n437o_ne6to si
Втория вид<закъснял курвенлък>е най-гадният.Той се получава обикновенно при момичета,които се обвързват рано,женят се за първата си любов,създават семейства,но с годините усеща че е изпуснала нещо от живота и започва да живее на бързи обороти<курвенския период>.Пострадали са мъж,деца,баби,дядовци...
Други две причини за нежеланието ми да съм сефте са:личностна и егоистична.
Личностната е,че съм много съвестен.То секса е лесен,но после горепосочената причина няма да спре да ме гложди и няма да мога да се привържа както трябва и ще търся начини да не съм с това момиче.
Това никое девойче не го заслужава...
Егоистичната е,че НЕ мога да си го представя,да го науча това момиче на разни трикове и тя после да ги прилага на някакъв друг мухъл.
Това е!![]()
Аз пак да питам-защо не ползва презерватив?
И друго.не може ли 1 момиче да има 2-3-5 партньора преди тебе и да не е к**ва? А, ако е имала само 1 партньор преди това? И ти какво искаш да кажеш, че рано или късно жената става к**ва ли?
Наистина е възможно да е била девствена. Но дори и да не е, в началото момичето е по-тясно и има кръв не само 1 път. Не я притискай, щом не иска да ти каже.
А това, че си мислел, че е девствена не е повод да не използваш презерватив.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А и дори да го е правила 20 пъти, 6 месеца след това е нормално да е почти девствена. А за кръвта...при мен никога не е имало, на други им тече доста след отнемането на девствеността...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Кремче,всяко момиче трябва да се изчука с няколко човека,за да разбере първо себе си и да се ориентира с какъв тип човек ще прекара остатъка от живота си.Но този момент е по-добре да е рано.И не-не е курва момиче преспало с 5,6,дори и с 10 момчета<е,не наведнъж де,това вече е курва> ,Аз се надявам дори моята приятелка да се е праснала поне с петима,както тя ми сподели.Това значи набран стаж,значи знае какво иска и търси.Мен точно това ме интересува.А относно тебе,Кремче,не те познавам,нито те знам на колко годинки си,но ти казвам-никоя жена не е пропускала курвенския период!Ако не си го минала-ще го минеш.Абе ще дойдеш ти на моето,макар и късно.
А относно презерватива-аз съм си много виновен,разбирам го![]()