- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Иам един доста ТЪП Въпрос :)
Той е следния понеделник иам класно по литература на Иляда ще е и трябва си науча за 1-2 дена класното ще е или тест или есеа нз от тоя треволяк сам затапял доста не помна
е кво мислите знам че е тъп въпроса ще мога ли да се справя от ваша гледна точка
?
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Ako tezi dva dni sedne6 da pou4i6 malko,moje i da se spravi6.. \/
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
да, вярно еПървоначално написано от milo moe
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Щом като продължаваш да го наричаш треволяк и казваш, че си затъпял доста от него, не вярвам да се справиш.А дори и да знаеш какво да пишеш, не знам как учителката ти ще те разбере, като не слагаш запетайки поне там, където е нужно, за да не се получи двусмислица. Все пак ако седнеш да учиш, няма да ти е излишно...
![]()
бе не съм тревоман просто пафкам от време на време и тва вреди на паметтаПървоначално написано от gorska
и за тва я спрях че ми пречи в ученето
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Не съм казвала, че си тревоман, просто имаш грешно отношение.Първоначално написано от ShadyRecords
ОКМного БЛАГОДАРЯ на теб и на другите отзовали се
![]()
Ако нямаш необходимите знания, няма как да се предсатвиш добре на предстоящото класно, незасимо от формата му.Вместо да се допитваш до нас (по въпрос, на който ние няма как да ти дадем обективен отговор) седни над ИлиАда и попрочети нещо,така шансовете ти ще са по.големи.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
преди класното пафни едно за стимул на мозъкаповярвай ми ще помогне !
![]()
Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!