- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- към моми4етата и бельото
Момичета искам да ви питам вие носите ли сутиен вкъщи?
Щото аз не мога (от 2 години нося) ама вкъщи не го понасям, а за лятото да не говорим.
slagam si sutien kogato 6te izlizam i posle kato se pribera ne go maham... ina4e ako ne mi se o4ertava izlizane si se 6matkam bez... slu4valo mi se e da izlizam i bez.... no tozi nomer go pravq kogato 6te hodq pri gadjeto da "u4ime" ili "gledame film" ...![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
az sym na 25 i ne sam slagala sutien prez jivota si![]()
И вкъщи съм със сутиен... освен, когато съм още по пижама...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И аз съм като тебПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Zavijdam vi 4e mojete da hodite bez sytien...Az daje v ku6ti ne go maham 6toto mi e syper neydobno.Ama taka e kato edvam se pobiram v 75D...
![]()
Първоначално написано от extreme_
Постоянно си ходя със сутиен,само когато спя го махам
![]()
И аз само като спя го махам, няма как иначе...![]()
Честно да ти кажа, понякога забравям, че съм с него. Може би трябва да си купиш по-удобен.
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
И аз съм такаПървоначално написано от KpuCuTo0o
![]()
Svalqm go samo kogato lqgam da spq inache postoqnno sam s nego...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Първоначално написано от Wrathchild
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Не нося сутиен само когато спя. Няколко пъти ми се е случвало и да спя с сутиен де, но това е просто, защото забравям че съм с него![]()
и аз такаПървоначално написано от BrokenInnocence
И аз съм като теб..Навсякъде съм с него...Не че се личи от тези свелечени и дебели блузи де ама...Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
London Tipton
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ами аз почти постоянно съм със сутиен, дори спя с него, ама то просто без сутиен ми е леко неудобно, то с мойте размери85С
![]()
Аз пък като съм си в нас не нося.. по свободно ми е![]()
същотокогато съм си вкъщи и няма да излизам не го слагам,но когато излизам винаги съм с него и като се прибера понякога изобщо забравям, че съм с него и забравям да го сваля Speak to the hand
SMILE FOR ME NOW