- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв стил са ви обувките ?
Съжалявам ако не ви харесва темата но на мен ми се стори интересна![]()
нямам тарпение някой дап исне темата "колко е часът" просто изгарям от желание ...както и да е ..
няям обувки нося кецове ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Хм... имам всякакви обувки... На ток, сравни подметки,маратоки... Никога не са излишни![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
obicham kecove v ejednevieto i maratonki ..imam i na tok i pantovki.. ako ne sum mn sportna obuvam tqh :P
Имам кецове, маратонки, обувки на ток (8 см май ми бяха най-високите) имам и с равни подметкиНо май вече започвам да се ориентирам към елегантните
![]()
Лятото съм на токче към 8 см и мойте, но имам и по-ниски и равни. По училище с кецове и маратонки най-често, но емам е на ток. Зависи как съм облечена
![]()
Ми на ток нямам. А имам само едни чехли, на ток 3-4 сантиметра, ама, ако ги обуя отново ще се пребия някъдеИмам ниски обувки. А имам и едни други чехли на по-нисък ток - 2 см, май беше (то това ток ли е, ама ...
). Розови и черни маратонки. Жълти кецове (които няма да нося повече, защото крака ми е много тънък и като ги обуя ми седи смешно). Ботуши - Всичките са ми ниски (4 чифта са и 2 от тях са пухкави, такива, гадни). А, имам и едни на 8 см ток и не мога да ги нося, ама за какво си ги взех ... Нито веднъж не съм ги обувала и не мисля да ги обувам
Ами май общо взето това са ми обувките (може и още да има, ама не ми се ходи да проверявам
)
imam kecove,gumenki,sportni botushki,botushki na tokche..no opredeleno po mi haresva sportniq tipnai vajnoto e da ni e udobno nali taka ??
![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
ем а ти какви обувки носиш кикло да питаме ни?Първоначално написано от elichkaaa
аз мн обувки имам
оби4ам да са предимно с оделен ток..
спортно елегатна или само елегатни
:> официални
и то блак
:П
1 скатерски кецове и едни раперски кецовебаскетболен модел май се водят
![]()
Имам с равни подметки,на ток,пантофки,кецове,марато ки, ботуши за зимата,които не са много високи...Съгласна съм с heely обувките никога не са излишни![]()
\
/
Стила, който е 37- ми номер.
П.С. Тема за колко е часа няма да е излишна... някои хора са без точен часовник все пак.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ниски и спортни, или тип пантофки, просто съм висока и не нося токчета
SMILE FOR ME NOW
Aми аз оби4ам пантофки ии боти4ки както и боту6ки с висок и нисък ток не си падам по кецове и маратонки рядко нося![]()
лято-кец и джапанки,зима-боти,ботуши(ниски) и кецове,пролет и есен-кецове![]()
Гуменки (или олдскуул кецове - който както им казва) със зелени или червени връзки.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
е добре бе йооПървоначално написано от ^SpideR^
![]()
и аз съм кец....предимно,ама викам да си взема са некви умрели ботуши колкото да има на кво да сложа нещо по-елегантно![]()
Ми понякога с кецове ама мн рядко..
Обикновенно с кубинките ми DR.MARTENS
стил-на мен да ми харесва![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.