.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 163

Град
    shumen
    opff kecove -mecove.... lydi li ste - v momenta nosq samo tokove ... imam 1-2 4ifta pantofki ot esenta ma ve4e ne gi nosq mai
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Всякакви Привърженичка на различните стилове си падам
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    София
    Главно официални обувки нося, а през лятото понякога слагам и маратонки, но само като съм свободен.
    N2O

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Кецове (:
    What you give is what you get!

Град
    София
    Винаги ходя с официални обувки.

само кецове зима лято...други обувки не признавам
    [HiPpA To0 THeE HoPpA AnD jUsT dOn'T Sto0pPa]

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    всички са на токчета,12-13 см са ми най-високите,имам и 1 маратонки,но повече обичам офицялният стил
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Амммммммм ами аз нося елегантните обувки или поточно казано по официални високи обувки.Харесвам да съм с висока обувка сега не съм ниска просто едни обувки с ток правят една жена още по красива особено ако е като мен с хубава фигура и дъли крака.Харесвам женствените високи обувки и почти винаги съм с тях освен лятото тогава ходя с джапанки или ниски чехли .

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Не знам.Някъв мръсен окалян смачкан стил са предполагам

кецове ^SpideR^ тия са яки =D>
    we give it all.

Имам маратонки,обувки с равна подметка,обувки с ток, ботуши с равна подметка...
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

ух, от абитуриентската насам нося предимно елегантни обувки...
    но понякога си се намъквам в разни маратонки или в любимите ми 'патешки обувки' дето пак са нещо като маратонки, но малко по-различни.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    на ток или платформа, елегантни или по-груби, но не и спортни. мива ми желанието да нося кециве и маратонки.

Град
    над морето
    преди ходех с кецове вече ми мина желанието и сега съм с ботуши или маратонки :P

Хах,сега се сещам как две подпийнали мадами на спирка в студентски град ми говореха как до определена възраст можело да ходиш 'небрежно' ,а после да се обличаш 'прилично'.Ахх... направо ако не знаех ,че до преди малко не разискваха въпроса 'кои сме ние и какво правим под масата',нааправо щях да се засегна .Мда ,имам чувството ,че и още толкова да ги докарам годините,пак ще ходя с каквото има,но с 'официални' обувки изпитвам адския дискомфорт най-малкото.Супер ангажирщи са някак,изискват и облекло,на което също още не съм привърженик.Кецове,маратон ки,гуменки-имам доста ,някой с цветове несъответсвтащи на почти нищо от гардероба ми.Имам и кубинки-черни (?),и едни които не знам с какъв акъл на времето съм ги взимала оранжеви.'Пантофки' даже,които не са носени...с които приличам на другарка от млекарското дружество.Чежли,джапанки,с ндали не липсват.Ботуши нямам.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Глоубета и Конверси
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

еми в момента си карам на кънвърски и кецове, а през лятото на джапанки и пантофки

аз лично много обичам да нося кецове....стила ми е такъв и за това ми харесват много

Обувки не нося освен ако не е наложително...всичко което нося са кецове и маратонки нося главно Etnies и Converse

kecove
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Ами мойте обувки почти всички са с токове и ботушите ми също,нося също пантофки и имам и 3 чифта маратонки в шкафа,които рядко ги обувам

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ами ... в момента си ги сменям,2 чифта маратонки,спортни обувки,ботуши на равна подметка и ботуши на токче ... ей тва е на

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    mi maратонки имам едни сини на рънърс ама рядко ги нося и кецовете ми и те са на рънърс едни черни с едни зелени работи от страни хьахх ина4е сега през зимата си нося ботуши повече, че с кецовете мноо се пързаля хах иначе имам едни черни ботуши по спортни такива и другите са некви по женски ама не ме кефят хаха и не ги нося почти . Само да се стопи снега да си нахлуза пак кецките.. йес ( ама няма да е скоро хах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си