- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв стил са ви обувките ?
+1Първоначално написано от sladku_bebzi
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Имам всякакви:кецове;ботуши,нап добяващи женски кубинки;официялни обувки;маратонки;ненормалн и сандали и т.н.
Body of a virgin
Soul to the Devil's kin
Your God is me
In all that you see
Кецки ---> Converse![]()
[Имам право да живея както си зная, сметката ми Господ ще тегли накрая..]
Предимно ходя с кецове,но имам и обувчици такива...на равна подметка,защото ми се налага да ги обувам...![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Зависи от сезона:
През лятото - сандалки, джапанки, чехли, леки гуменки, а рядко и маратонки.
През есента - Кецове и маратонки, а понякога и нещо по елегантно(за някой празник).
Зима - Ботуши или понякога (но рядко) кецове.
И през пролетта - Пак кецове, маратонки, общо взето като през есента, а може и накрая да започна със сандалите... всъщност аз май последната година не си купих... не си спомням.![]()
hah i az imam razli4ni vidove obuvki aba4e prez pove4eto vreme mai hodq s kecove (runners,adidas,galla2) i mai te sa mi nai mn 6 4ivta no imam i elegatni obuv4ice ,obuvki na tok = 10 sm , botu6i na tok i s ravna podmetka , sandali ,djapanki,maratonki
prez razli4nite sezoni razli4ni nosq stiga edna obuvka da mi haresa i da mi e udobna no prez pove4eto vreme nosq kecove
боти,бутуши на ток,2 чифта ботуши с равна подметка,кецове,едно такова подобно на кецове...
имам сякакви модели....обувки-с ток,равна подметка,маратонки,кецове.. .ботуши-равни,с ток....абе горе-долу каквото се сетиш...обувките са важни![]()
Just haters make me famous! εĭз
Кецове![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Мдам , но аз за жалост не мога да ходя на токчетаПървоначално написано от heely
имам едни ботушки с ток ама не много голям , няма да ви казвам как се справям с тях
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ми обувки кат обувки уе![]()
nosq kecove poprincip quiksilver
http://i.data.bg/07/12/27/728322.jpg?njvd
imam i edni za basketbol kecki spalding(mislq 4e taka se pi6e6e)
http://i.data.bg/07/12/27/728325.jpg?2b2z
Всякакви..обикновено нося кецове(ако е студ ботушки),но когато поводът го налага нося и токчета - между 7 и 10 см.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Пфф..като почнем ..нося почти всичко - кецове, ботуши с ток,без ток, пантофки ..![]()
![]()
Обувките са ми страст... имам всякакви видове: С висок ток, с остър връх, заоблени отпред, маратонки, пантофки, с платформа, високи и отпред отворени, ботуши...на висок ток, без ток, космати....Но нещото което не бих обула-това са кецовете....не знам, някак си не ми харесват.... пък и не отиват на стила ми
Ама.... всеки си носи това което му харесва и му е удобно :P
Аз съм винаги в крайностите..
Маратонки или мн стилни обувки /ботуши, сандали/
За лятото спортни някви джапанки или чехли с ток, с камъчета.
Предпочитам изчистени, мн изчистени модели. Едноцветни, да не се набиват на очи
Маратонките ми в никакъв случай не са от онези големите, рапърски ли са, скейтърски ли са, кви са не ги знам...
Предпочитам тъмни цветове![]()
Smile!?
Различни:
На ток-обувки,ботуши,сандалки,чех и-10см,8см и едни от 6см(май вече са ми малки)
Равна подметка-пантофки и едни скапани маратонки(които не обувам)
мн им се кефя...повече ми харесват официалните обувки
![]()
Кецове Converse
Нещо друго да има да питате![]()
.:: Only Hip Hop Music ::.
Аз обичам обувки на токове,най-вече черни,защото на всичко отива само черното и бялото,а бялото се цапа мн лесно.
кецове![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Всичко без "пантофки".Грозни са ми.
kecove predimno globe,dvs dc
zimata -botushi s tok,kubinki
lqtoto-japanki s mejdyprustie i sandali s platforma
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Почти винаги с кецове-и олдскуул и скейт.
Даже тая зима съм решила да изкарвам само с кецове.Имам някви ботуши,ма не ги харесвам мн мн.Иначе лятото съм или с олдскуулките,или с някакви чехлички.