- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв стил са ви обувките ?
kubinki , visoki botu6i do kolqnoto i kecove
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
mi za tozi sezon Pantofki :P
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Имам кецове,имам и обувки от типа "Цвички"![]()
offline forever!
Ами преди ходех само с маратонки и кецове,ама напоследак нещо съм на вълна токчета и ходя предимно с обувки на ток,но не на повече от 4 см.Не защото ще се пребия някъде,ами просто с мойте 1,74 осем санта отгоре ще ми дойдат в повече...макар че като се замисля обичам да си стърча![]()
Ако питаш за стила - от чалга до емоИмам равни пантофки като кецове,само пантовфки ..имам и адски високи .. 10 см ботуши сандали и сякви джаджи на ток - обожавам токчета
![]()
+1Първоначално написано от heely
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
tip balerina s tok4e i bez
кецове и кубинки (напоследък не ги нося...)
а да...имам и гуменки, за футбол![]()
moje li da mi kajete kakva e razlikata mejdu skeitarski i raparski kecove 6toto ne6to ne shva6tam???
si4kite sa mi elegantni nekvi... si4kite na tok... nqqm martitonki dori brat, zarqzah i pantofkite ve4e.. stranno mi e kato ne sam na tok... 9sm mi e nai visokiq ;] neksi gadno mi se stryva da mina 4ak na seldva6tot nivo
=> 12 sm
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми аз на ток нямам. Иначе имам пантовки, маратонки, кецове и някви там ботушки!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
mi kecove i kubinki![]()
сякви.. ботуши с токче без токче, обувки с токче без токче,сандалки с токче без токче,маратонки и кецове ,чехлички -10санта токче .. и съвсем ниски ии такам![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ми .. аз имам всякакъв стил) Но най-често нося бели кецове
А за по-специални случаи имам си обувки на токчета,много елегантни
![]()
Аз си нямам точно определен стил,имам си свой стил.. един ден съм с белите кецки, надругия ден с токчета... и така :}
+1Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
xaxaxaxaa JuПървоначално написано от wasntme_
![]()
tiq sa ti savsem niski 4e na 12 da se mqta6
:
![]()
![]()
![]()
![]()
i kak varvite s teq tokovetrqa iam6 cirkovo obrazovanie
ne e lesna rabota
xa xa BoRe.. mn si prav![]()
Такива кът тебе винаги хващат от трите най-дългото в животаПървоначално написано от Niq
![]()
of az imam mn i obyvki - s tok4e kam 3-4 4ifta, bez tok4e pak 3-4 4iftaa, pantofki iam kam 12-13 4iftaa , maratonki iam samo 2 4iftaoba4e za smetka na tfa ot tiq syper obiknovennite kecove iam to4noo 57 4ifta
v si4ki cvetove .... abe golqma manq4ka sam na obyvki nqma zn kfi sa - imam i syper standartni kecove po 10lv. ama imam i obyvki na versace za 450 lv...
pak i podkrepqm mnenieto 4e obyvkite nikoga ne sa izli6ni
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
kecove,maratonki i taka nare4enite slip-on![]()
~*~DYING IS YOUR LATEST FASHION!!!~*~
ETF & FFTL FOREVER!!!
Имам пантофки и всички други обувки са ми на високи токчето :P обичам елегантните обувки и само такива нося
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !