.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 163
    Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    kubinki , visoki botu6i do kolqnoto i kecove

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

mi za tozi sezon Pantofki :P
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Имам кецове,имам и обувки от типа "Цвички"
    offline forever!

Ами преди ходех само с маратонки и кецове,ама напоследак нещо съм на вълна токчета и ходя предимно с обувки на ток,но не на повече от 4 см.Не защото ще се пребия някъде,ами просто с мойте 1,74 осем санта отгоре ще ми дойдат в повече...макар че като се замисля обичам да си стърча

Град
    ..във един измислен свят..
    Ако питаш за стила - от чалга до емо Имам равни пантофки като кецове,само пантовфки ..имам и адски високи .. 10 см ботуши сандали и сякви джаджи на ток - обожавам токчета

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от heely
    Хм... имам всякакви обувки... На ток, сравни подметки,маратоки... Никога не са излишни
    +1
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    кецове и кубинки (напоследък не ги нося...)

а да...имам и гуменки, за футбол

moje li da mi kajete kakva e razlikata mejdu skeitarski i raparski kecove 6toto ne6to ne shva6tam???

Град
    shumen
    si4kite sa mi elegantni nekvi... si4kite na tok ... nqqm martitonki dori brat, zarqzah i pantofkite ve4e.. stranno mi e kato ne sam na tok... 9sm mi e nai visokiq ;] neksi gadno mi se stryva da mina 4ak na seldva6tot nivo => 12 sm
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ми аз на ток нямам. Иначе имам пантовки, маратонки, кецове и някви там ботушки!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

mi kecove i kubinki

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    сякви.. ботуши с токче без токче, обувки с токче без токче,сандалки с токче без токче,маратонки и кецове ,чехлички -10санта токче .. и съвсем ниски ии такам
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Бургас
    Ми .. аз имам всякакъв стил ) Но най-често нося бели кецове А за по-специални случаи имам си обувки на токчета,много елегантни
    Аз си нямам точно определен стил,имам си свой стил.. един ден съм с белите кецки, надругия ден с токчета... и така :}

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Имам кецове, маратонки, обувки на ток (8 см май ми бяха най-високите) имам и с равни подметки Но май вече започвам да се ориентирам към елегантните
    +1

Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    si4kite sa mi elegantni nekvi... si4kite na tok ... nqqm martitonki dori brat, zarqzah i pantofkite ve4e.. stranno mi e kato ne sam na tok... 9sm mi e nai visokiq ;] neksi gadno mi se stryva da mina 4ak na seldva6tot nivo => 12 sm
    xaxaxaxaa Ju tiq sa ti savsem niski 4e na 12 da se mqta6 :
    i kak varvite s teq tokove trqa iam6 cirkovo obrazovanie ne e lesna rabota

xa xa BoRe.. mn si prav

кецове и маратонки

Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от Niq
    xa xa BoRe.. mn si prav
    Такива кът тебе винаги хващат от трите най-дългото в живота

Имам всякакви обувки на ток и без ток,единствено кецове не бих обула.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

of az imam mn i obyvki - s tok4e kam 3-4 4ifta, bez tok4e pak 3-4 4iftaa, pantofki iam kam 12-13 4iftaa , maratonki iam samo 2 4ifta oba4e za smetka na tfa ot tiq syper obiknovennite kecove iam to4noo 57 4ifta v si4ki cvetove .... abe golqma manq4ka sam na obyvki nqma zn kfi sa - imam i syper standartni kecove po 10lv. ama imam i obyvki na versace za 450 lv... pak i podkrepqm mnenieto 4e obyvkite nikoga ne sa izli6ni
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

kecove,maratonki i taka nare4enite slip-on
    ~*~DYING IS YOUR LATEST FASHION!!!~*~
    ETF & FFTL FOREVER!!!

Град
    **Sofia*
    Имам пантофки и всички други обувки са ми на високи токчето :P обичам елегантните обувки и само такива нося
    Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !

домашно плетени терлици и потури.. понякога и чехли.. зависи от настроението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си