- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв стил са ви обувките ?
Спортни ,кецове и маратонки и разни спортни обувки на токче не ступвам![]()
Това лято съм с т.нар. гладиаторски сандали..Зимата съм с ботуши-равни.Иначе нося кецове или маратонки,любими са ми черничките на Adidas -много са удобни.![]()
Ами повечето ми обувки са спортни...Нося най-вече кецове...На марка не държа![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Имам един чифт маратонки,два чифта пантофки,3 чифта чехли,едни ботуши и едни боти![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
Аз съм човек,който всеки ден сменя стила си на обличанеЕдин ден съм адски елегантна (с някаква нежна пола или панталон,със сандалки на токче,елегантна блузка и малка чантичка+разни дранкулки като гривни,гердани,колиета,пръ тени и т.н.),а на другия ден съм с някакви широки панталони или дънки,с кецове и раница
Абе луда работа ... И сега по темата - имам всякакви
Спортни (маратонки и кецове),елегантни (пантофки,ниски сандалки,сандалки с токче,обувки с токче,ботуши с токче) и спортно елегантни
Първоначално написано от extreme_
Елегантни. Нямам маратонки, кецове, гуменки,...
Искам кецове в различни цветове![]()
Някои може ли да кеже магазин в Добрич
само кецове и гуменки нема лето нема зима
сичку носи кецоЕ![]()
Само конвърски ^^ (кецове)
аз съм на спортна вълналятото карам на джапанки, есен и пролет с кецовете си (на мат стар :P ) а зимата малко се поженствам с ботушките ми които имат ниско токче
глей как въря на токове по леда, мн забавна гледка съм
![]()
![]()
Първоначално написано от stefkoto
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
+1Първоначално написано от heely
![]()
Кецовски ;D
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Слагаите и снимки
Имам на ток, кецове, маратонки, гуменки, обикновенни обувки, чехли, джапанки, пантофки, официални обувки, много сандали, зимни ботуши и боти и хиляди други такива
![]()
Момиче съм.
+1Първоначално написано от СладурКаа
Vsqkakvi.. sandali na platforma,na tokche .. niski sandali s vruski,obiknovenni chehli,chehli na tokche .. maratonki imam malko mai 2 chifta samo .. mm za proletta imam suvsem obiknoven model nisichki pantofki.. .. botushite mi bqha na malko tokche debelo) obshto vzeto nqmam mnogo sportni
~Remember,remember...25th of November~
Пантофки,маратонки,кецове, жапанки,с ток,ботуши,сандалки с нисък ток,равни и ботушки през зимата.Ето такива обувки нося може да се каже,че всякакви видове.
предимно си цъкам с гуменки и кецки,но имам и някви други,които си седят почти неупотребявани
ЕДИТ:Забравих да спомена,че за зимата имам огрооомни апрески и то цикламени хах обичам го тоя цвят![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Обичам да съм на висок ток.Чувствам се най-комфортно така.Сега лятото нося и чехли,иначе зимата - ботуши и боти.
п.п. нямам и никога не съм имала кецове или маратонки![]()
Az haresvam modernite obuvki!Nosq obuv4ici,obuvki na tok4e,prez zimata butu6i na tok4e!![]()
![]()
![]()
имам обувки в различни 'стилове' но наблягам на спортните![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
имам и кецове, и сандали и спортно-официални равни