.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Пловдив

В отговор на темата за задната...

Ами понеже в една предишна тема попитаха, защо някои момичета се дърпат, като стане въпрос за задна...иии аз реших да попитам този път момчетата, какво толкова ги привлича в това място ??? Не знам, никога не съм могла да си го обясня..

задника си е задник...

mmm kak kakvo ni haresva obi4am kogato fana nqkoe sladko dupence i da gledam kak go poema men li4no mn me vazbujda \/

Осещането при проникване в Вагина според мен е най-хубаво.
    НО на някой им омръзва и търсят други усещания.

има един доста стар лаф"които не е е**л в газа значи не е е**л" удоволствието е неуписуемо
    samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli

Dupkata e po-tqsno
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    Все пак отзад не е влажно...колкото и да се използват овлажнители, много по-хубаво е с естественото овлажняване.

И бай дъ уей...
    1. Не е задължително аналният секс да е на задна...даже по този начин не е много приятно.
    2. Цял живот практикувам задна прашка и само веднъж съм правила анален секс в тази поза. Научете се да праявите разлика между "задник" и "задна".
    и 3. "Задник" не беше ли наименование за бузите, а не за дупката? Дупката се нарича анус.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    Все пак отзад не е влажно...колкото и да се използват овлажнители, много по-хубаво е с естественото овлажняване.

И бай дъ уей...
    1. Не е задължително аналният секс да е на задна...даже по този начин не е много приятно.
    2. Цял живот практикувам задна прашка и само веднъж съм правила анален секс в тази поза. Научете се да праявите разлика между "задник" и "задна".
    и 3. "Задник" не беше ли наименование за бузите, а не за дупката? Дупката се нарича анус.
    Незнам защо цитираш мен не съм казвал нищо за "задник" и "задна".
    Не съм казал че съм превърженик на аналният СЕКС, предпочитам си Вагиналния.

Само първата част от мнението ми е свързана с поста ти. Успокой се, не те нападам.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мисля че те е цитирала, защото споделя мнението ти
    [img][/img]

много ясно че на задна само като видя сладкото малко дупенце и направооо

az mislq 4e e za6toto ne im go davame (pove4eto de) i nali znaite -zabraneniq polod e nai sladak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си