.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Може ли да съм забременяла при следните обстоятелства...?

v4era s gadjeto mi bqhme v nas,na6te sa6to bqha v nas,zatova ni6to ne moje6e da napravim osven da se pipame,ta imam vapros:toi si pipa6e onaq rabota a posle mi paha6e prsti otdolu,toi ne e svar6val moje li da e stanal nqkav gaf i ot tova da se zaremenee

Редактирано от-ЦвЕтИт0
    7-ма т.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми не едва ли вероятността е много малко но бих казал че 100% че не си
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    Плевен
    няма никаква възможност...спокойно,дишай дълбоко

Град
    varna
    sled kato nqma eqkulaciq zna4i nqma i opasnost.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    spokoino nqma nikakva veroqtnost.

Абсолютно никаква вероятност няма.

omfg ебати тъпите хора уахухахаууахуааухуах
    Любовта е сърбеж, от които не можеш да се отървеш ако не се ебеш

Град
    Плевен бе!
    Цитирай Първоначално написано от A.Dinov
    omfg ебати тъпите хора уахухахаууахуааухуах
    emi v kraina smetka kato ne znae shte pitaa
    Do you see how mutch I need you right now ?

...

Edva li oba4e vse pak daistvaite malko po-vnimatelno vse pak kolkoto i veroqtnostta da e imalka q ima za sajalenie.
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Град
    Sofia
    Ne mislia che si bremenna

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    естествено и категорично НЕ

Град
    над морето
    ъ не естествено

Олеле тая тъпа младеж ще ми докара някой инфаркт.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    O MAI FAKING NIGGA o.O
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

mn
    si tupa ma
    patko
    ta eba v gaza tya mali kolko prosti hora imalo tya i da sre be6i .....
    .....maliii
    sex bira i pari e tva e givota

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    sled kato nqma eqkulaciq zna4i nqma i opasnost.
    Dano ne sa go videli mn hora,che kakvito sa zabucheni povecheto prosto si predstavqm kak utre abortite shte skoknat dva pyti.Pylni gluposti!Nali se seshtash,che qicekletkata se oplojda ot edin,edinstven spermatozoid,koito e napylno vyzmojno da se otdeli i v predeqkulacionnata technost,koqto ot svoq strana moje da ima malko i uj nekachestveni ili negodni spermatozoidi,no edin ot tqh moje da e goden da oplodi qicekletkata i ei ti go bebeto!Taka che ako shte veroqtnostta da e po-malka i ot 1% nqkak si q ima i ne moje da byde otrechena napylno!

Po temata-veroqtnostta v sluchaq e naistina nishtojna,no dokato takiva neuki i prosti hora kato avtorkata pravqt seks to ne se uchudvam zashto statistikata e slednata : Bylgariq se narejda sled Ukraina i Rusiq po broi na aborti i rajdaniq v uchenicheska vyrzast.(Da vmykna-zabelejete broq naselenie na Ukraina-46 299 874 i broq naselenie na Rusiq-142 200 000,Bylgariq ima 7 679 290 naselenie,blizo 6 pyti po-malko ot Ukraina i 18 pyti po-malko ot Rusiq,izvodite bi mogyl da si gi napravi vseki inteligenten chovek)Spored izsledvane na Nacionalniq centyr po opazvane i kontrol na obshtestvenoto zdrave 60% ot uchenicite vodeshti polov jivot ne izpolzvat predpazni sredstva,37 na vseki 1000 uchenichki pravqt abort,36,7 na 100 000 sa zarazeni sys sifilis na vyzrast do 17 godini!Faktite sami govorqt za sebe si!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Как може да сте толкова тъпи само не знам.

spokoino mili4ka ni6to ti nqma,po spokoino s taq paranoq

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Чайка
    ъ не естествено
    подкрепям, освен ако тея малки бели гадове, неса се добрали нагоре по семепровода и незнам си още какво, изкачили са се по гламичката скочили са му на пръстите и като те е барнал са побълзали да се прекачат! точно във този момент, със тежкотоварна техника вече с астигнали до матката и сега се чудят през коя тръба да минат....разделят се на два екипа за по-сигурно и продължават по двете тръби. След няколко часа ще започнат разбиването със секачи бор-машини и плевматични чукоме на една еот яйцеклетката ти за да могат да проникнат в нея. После като истински мъже ще започнат зда се карайт кой да е първи, ще се сбият и с оглед на техниката с която разполагат, ще ес изпотрепят а накрая-сървайвър-ЩЕ ОЦЕЛЕЕ САМО ЕДИН ама не се знае-на тоя свят няма невъзможни неща [-o<
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    подкрепям, освен ако тея малки бели гадове, неса се добрали нагоре по семепровода и незнам си още какво, изкачили са се по гламичката скочили са му на пръстите и като те е барнал са побълзали да се прекачат! точно във този момент, със тежкотоварна техника вече с астигнали до матката и сега се чудят през коя тръба да минат....разделят се на два екипа за по-сигурно и продължават по двете тръби. След няколко часа ще започнат разбиването със секачи бор-машини и плевматични чукоме на една еот яйцеклетката ти за да могат да проникнат в нея. После като истински мъже ще започнат зда се карайт кой да е първи, ще се сбият и с оглед на техниката с която разполагат, ще ес изпотрепят а накрая-сървайвър-ЩЕ ОЦЕЛЕЕ САМО ЕДИН ама не се знае-на тоя свят няма невъзможни неща [-o<
    Милиони години еволюция и все още има хора с примитивна нервна система без обособен мозък.... Защо природата се гаври с нас???

Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Милиони години еволюция и все още има хора с примитивна нервна система без обособен мозък.... Защо природата се гаври с нас???
    Слушай какво мила моя, ако беше от малко по-дълго време в този форум щеше да мислиш преди да пишеш. Това че съм се изгаврила със някво тъпоумно хлапе....ох ама какво ли обяснявам на недораслеци...Аз и затова не влизам толкова често вече(то вече почти никой от свестните не влиза де) заради ей такива...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Слушай какво мила моя, ако беше от малко по-дълго време в този форум щеше да мислиш преди да пишеш. Това че съм се изгаврила със някво тъпоумно хлапе....ох ама какво ли обяснявам на недораслеци...Аз и затова не влизам толкова често вече(то вече почти никой от свестните не влиза де) заради ей такива...
    Визирах авторката, но нали знаеш - гузен негонен бяга...

Град
    Някъде там....
    Не, просто вече съм ви забрайла тъпотийте а одеве една друга се прайше на оборта и още съм под пара...

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Спокойно, няма опасност

Повече от фен

Re: Може ли да съм забременяла при следните обстоятелства...

Цитирай Първоначално написано от megitooo
    v4era s gadjeto mi bqhme v nas,na6te sa6to bqha v nas,zatova ni6to ne moje6e da napravim osven da se pipame,ta imam vapros:toi si pipa6e onaq rabota a posle mi paha6e prsti otdolu,toi ne e svar6val moje li da e stanal nqkav gaf i ot tova da se zaremenee

Редактирано от-ЦвЕтИт0
    7-ма т.
    ти си злее =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си