.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Град
    Търново.... Велико Търново

я мацките от форума да кажат

ко мислите за момчета с очила ( смисъл с диоптър ) .... налага ми се да сложа ..... и малко ... ми е странно да се гледам така ... дано лекарствата ми помогнат и да ги махна след година / две ( добре поне че не трябва постоянно да ги нося )

mi to na nqkoi im hodi na drugi ne...zavisi

Град
    при мен няма да е лесно (доста ми се налага да съм пред компа то от тфа ми се прецакаха очите ) пък и си е гадно .... с лещи .... пробвах

zavisi naistina ot tova dali she ti hodqt ili ne :P pak ako nemojesh da se vyzpriemesh zemi si leshti s dioptyr priatelq na edna fr e tei :P

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Ima momcheta,koito sa mnogo po-sladki s ochila.Kato ti se nalaga shte gi slojish pone za malko.Ako nqkoi te haresva tova nqma da go burka.I na men kato na teb mi se nalaga da stoq po mnogo pred pc-to i ponqkoga si stoq s ochilata.Strah me beshe da sloja,zashtoto se strahuvah dali nqma da izplasha priqtelq mi ama toi taka poveche me haresva daje i me kara daje nasila da gi nosq pri polojenie che ne trqbva Ne trqbva da te pritesnqva tova v nikakuv sluchai
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    не бе не питам дали ще ми стоят добре или не ... а дали изглейда ...ъм "задръстено" ддз (може да съм в шок че нещо не ми е наред и за тфа да задавам тъпи въпроси xD )

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Edno vreme e izglejdalo "zadrusteno" veche ne e ... Probvai se..puk ako ne ti haresa..samo vkushti si stoi s tqh...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

определено не мисля че може да е задръстено, сега ако очилата са от преди 50 години може и да е, ама ако си избереш нещо което ти отива защо пък не, даже е готино

Град
    мятат лазери като погледна някой накриво ...... xD anyway мерси мисля че не е нужно да се пише повече по темата

нищо лошо няма аз съм моми4е и нося цайси....
    зависи в някои моменти мом4е с о4ила може да прили4а на зубър но в пове4ето за мене е секси

Няма никакво значение дали си с очила или без ..Все си си ти Пък и винаги можеш да минеш на лещи ако така се чувстваш по-комфортно

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Зависи ти как се чувстваш. Ако започнеш да се притесняваш(което не ми се вярва), ще станеш смешен, но иначе няма проблем. Носи си ги със самочувствие. Да не станеш ей така:

Нося очила от около 7 години и не знам за лекарства, които ти оправят зрението. Препоръчвам ти да не опитваш подобни неща...

Иначе ако очилата не са педалски, няма лошо. Много хора изглеждат добре с очила. Мен колко ме е било срам...докато започнах работа на компютър...оттогава не ми дреме.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Еми моя фр има очила ама неговите са мн яки и си променят цветовете според светлината и приличат на слънчеви,а са с диоптър и седи мн яко.

Град
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Нося очила от около 7 години и не знам за лекарства, които ти оправят зрението. Препоръчвам ти да не опитваш подобни неща...

Иначе ако очилата не са педалски, няма лошо. Много хора изглеждат добре с очила. Мен колко ме е било срам...докато започнах работа на компютър...оттогава не ми дреме.
    капки и хапчета действат ми добре ..... пък и очната ми лекарка ги изписа xD

Zavisi ot modela na caisite spored men

Моят преподавател по Специална педагогика, който е почти сляп, казва да не се доверяваме на подобни неща, както и на лазерните операции. Да ти действат добре е друго.

Ако си до 1 доптър, напълно спокойно можеш да носиш очилата само пред компютър и телевизор, така че...какъв е проблемът?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    няма проблем бе xD само питам =P

mi to dobre kakto kaza edno momi4e zavisi .men li4no nqkoi mom4eta me vazbujdat

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Ами вземи си някакви очила, където ще ти отиват, пък и с лещи става по- добре! аз от 2 години нося лещи, отначало ме дразнеха леко, ама се свиква и след това изобщо не усещаш, че ги носиш.Тъй че оферта си е с лещи :P

Град
    постовете нещо взеха да се повтарят xD мерси все пак но не си падам по лещите

Супер фен
    le6ti

Град
    Pays de la Loire
    Преди време попаднах на някаква статия, в която основното твърдение беше, чееее мъжете с очила са по-добри любовници

Град
    О_О ....... No Coment on that one

Град
    Pays de la Loire
    .. Ако искаш, ще се поровя и ще намеря материала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си