- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бавно или бързо чукане харесват момичетата
Бавно или бързо чукане харесват момичетата
Zavisi ot nastroenieto i i ot partnioraAko tq e nqkva v super dorbo nastroenie edva li 6te go iska bavno,sy6to ako i e t1pi4ko takova,ili ne go iska,no za da ugodi na priqtelq si go pravi,pak 6te iska da e byrzo.Pyk ako iska da se po4uvstva jelana 6te i e po priqtno bavno i prod1ljitelno
![]()
![]()
Качествено !Първоначално написано от fucckker
![]()
![]()
ObiChaM kindergarden !!!
Да, качествено задължително трябва да е!![]()
И бавно и бързо ми харесва на мен (стига да е с човека, който обичам всичко е хубаво!)![]()
![]()
>>> House Music <<<
Бърэо
[size=7][b][u]fosse cos
Зависи от настроението ми...![]()
Mrazq bavnoto . . . obi4am byrzo ,prosto me podlydqva . . . kara me da ne izdyrjam i nai-ve4e ako iskam da svyr6a to trqbva da e naistina mn. byrzo![]()
az predpo4itam bavno
може би и двете![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
ами в началото по-бавно,след това се увеличава темпотоо..според мен е най-доброто
f@nt@zi@
еми то не е хубаво нито само бавно, нито само бързо х) най - добре е да си се редуват двете![]()
И двете и то при един полов акт. Скоростта "трябва" да се променя, както и позите.
nqma znachenie vajnoto e da mi e qko i na partniora mi no burzo e po dobre
ами да се редуват,то зависи и от позата де
2-TE
...she needs a golden calculator
to divide the time it takes to look inside
and realise that real guys go for real
down-to-Mars girls... (*)
…♥...Panic At The Disco♥...
Зависи от обстановаката.Ако е секс в кола мн ясно, че трябва да е динамичен и бурен, няма да заспиваме на седалките, ако е на вечеря със свещи, във вана с рози и т.н. ще е нежо.Ох, размечтах се![]()
ако съм достатъчно възбудена предпочитам да е бързо, но ако не съм по добре да е бавно за да се възбудя и после когато съм наполно готова да е бързо.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
То си зависи от партньора, от позата, от настроението.Аз в повечето случаи предпочитам бързо, но не винаги.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
mi otnaalo bavno sled tva moje i barzo![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!