.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Да, качествено задължително трябва да е!
    И бавно и бързо ми харесва на мен (стига да е с човека, който обичам всичко е хубаво!)
    +1

Цитирай Първоначално написано от alex4o
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Да, качествено задължително трябва да е!
    И бавно и бързо ми харесва на мен (стига да е с човека, който обичам всичко е хубаво!)
    +1
    ++1

Предпочитам да се редуват средна и бърза скорост, но с мощни тласъци. Понякога правим и така наречения ”релакс секс”, при който лежим, той ме клеца бавно и си лафим или гледаме телевизия.

Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Предпочитам да се редуват средна и бърза скорост, но с мощни тласъци. Понякога правим и така наречения ”релакс секс”, при който лежим, той ме клеца бавно и си лафим или гледаме телевизия.
    Хахах пробвах наскоро.
    Наистина е релакс )))
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Еми то не може все едно и също.Трябва да има разнообразие бе хора.Ту едното , ту другото

.........

Dosega pove4eto momi4eta s koito sum bil ne sa si padali po burzoto tempo- Obi4at bavno i nejno i te da sa otdolu

Fast and Fou.....до тма го знам!

Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    ами в началото по-бавно,след това се увеличава темпотоо..според мен е най-доброто
    \/
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си