- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с ново гадже?!?!
здравейте всички!тааа..с моето момиче сме заедно от 2 седмици!с преишното ми гадже правех много често секс....така си свикнах и сега на сухо е много гадно...обаче сегашното ми гадже е девствена...а аз искам секс но се чуда не е ли рано да и го кажа?!? как ше го приеме и...как ше и се отрази!не искам да си помисли че съм с нея заради секса защото няма общо!моля помагайте ако сте изпадали в такива ситуации!казвайте по "меки "начини по които да и кажа какво искам без да си помисли лоши неща!![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Ами ако искаш да си помисли, че си с нея само затова кажи и.. ама по-добре изчакай две седици е много малко време. Пък и като е девствена..
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Аз лично на нейно място май нещо такова бих си помислила, ако поиска секс на втората седмица - че само това иска от мен. Случвало ми се с едно момче така, но не бях девствена - реших, че е с мен само за секса и го зарязах. Така че бих ти препоръчала да поизчакаш и тогава да й кажеш - нека мине поне месец.
Няма лошо да и кажеш.Това са нормални нужди![]()
Просто поговори с нея.Ако ти каже ,че не е готова,раэбери я.
[size=7][b][u]fosse cos
+1Първоначално написано от Presley`n`Sum
ObiChaM kindergarden !!!
Тез момичета мносто прости бе милите. Щом иска секс сигурно саму за тва е с мен ай чау.![]()
Много много амъ много и момчета да са чудат кво да прават. Ако ви кажат ги зарязвате па ако не ви кажат си чакат кат луди, щот се не сте готофи или нещо таквоз. Пълна трагедия.
+1Първоначално написано от Presley`n`Sum
И кажи ,че само повдигаш темата ,но ако не иска сега и даваш цялото време ,което иска/дори да не е точно така ,звучи добре
))) /
благодаря на всички които си дадоха мнението!![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
еми, ако искаш само да й намекнеш, аз ти предлагам да се направиш на приятно разсеян, да си сложиш един презерватив, който да се показва леко от джоба и като я видиш, че го е видяла си го набутваш в джоба... поне така, ако не друго, ще свикне с мисълта, че няма да я чакаш до живот, но пък и че не си кой знае колко загорял... все още![]()
+1Първоначално написано от dshiznit
С думи е трудно. Като му дойде врмето ще стане. Ще свикнеш без секс. Предполагам повечеко от 10 години си бил на сухо, че сега за няколко месеца ли ще се оплакваш?
spored men purvo trq razberesh dali pomicheto sushto ne iska da go napravi veche moje bi ima jelanie ama nz kak da ti kaje
a ako ne e taka prosto trqbva da i kajesh kakvo e bilo predi da i go predstavish kato problem koito ti imash i da se razberete ako tq ne e revniva moje da te pusne pri druga da si napraish kefa
+1Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Стегни се бе!Правел много често с бившата.Ми и аз бившата редовно я клатех но кат заминах бех на сухо 8 месеца.Стискаи.
Мога да споделя опит при същата ситуация като твойта ... ами секса стана едва на 6-я месец макар че не беше девствена приятелката ми ... множество фактори оказваха влияние. Но пък ако я обичаш нищу не ти пречи да я поизчакаш то само ще си дойде.не я карай да си мисли че заради нея връзката ви изостава !
А ако си истински мъж ще намериш начин да я предразположиш !
В моя случай съм положил доста усилия защото предния и приятел я е третирал като сексуална играчка...
е такива идиоти мн трябва да ги блъскам
![]()
Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!