.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Въпросче към мъжете.....относно оргазма:)

Как познавате дали една жена е изпитала наистина оргазъм с вас и не ви лъже ?
    Готино сайтче!

по сокчето,по пъшкането,по личицето.абе разбира се по някакъв начин.Иначе евалата,повечето сте адски симулаторки,чак сами си вярвате

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Усеща се просто. Няколко пъти съм питал дали е получила оргазъм, ако не е била достатъчно ясна

една такава лъжа може да се отрази на жената с мн лоши последствия ... Разговаряйте с приятелката си ... накарайте да си признае дори и да не е свършила. Важно е доверието , а ако ви каже че не е веднага се залавяйте за работа
    Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!

Цитирай Първоначално написано от lekuvam_samo_neq
    една такава лъжа може да се отрази на жената с мн лоши последствия ... Разговаряйте с приятелката си ... накарайте да си признае дори и да не е свършила. Важно е доверието , а ако ви каже че не е веднага се залавяйте за работа
    Те го правят за нас бе,да не ни нараняват мъжкото достойнство.

По-добре да ми го кажат в очите , така поне ще се опитам да се поправя ... а ме излъже никога няма да си изпита оргазма така! Мъжкото достойнство е да приемеш фактите каквито са. Ако си мъж ще се поправиш ако не ще си търсиш друга !
    Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!

По-добре да ми го кажат в очите , така поне ще се опитам да се поправя ... а ме излъже никога няма да си изпита оргазма така! Мъжкото достойнство е да приемеш фактите каквито са. Ако си мъж ще се поправиш ако не ще си търсиш друга !

Отличен отговор !

...

Truden vapros ... ami moje da se razbere orgazma e muskulni kontrakcii
    taka 4e ako naistina edna jena svar6va po tova se razbira tq izpada leko v edno extazno sastoqnie
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе не е точно така. 1 път бях много възбудена, но просто не можах да изпитам оргазъм. На въпроса му- свърши ли(влагалището ми почти никога не пулсира при оргазъм), казах не. Такава физиономия ми хвърли..............

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си