- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще стане нещо ...
Здравейте!
Ето я моята история ... Преди една година един приятел ужасно много ме базика с едно момче, което аз тогава не харесвах.Запознахме се и същата вечер е разпитвал за мен каква съм що за човек.И така цяла година само се засичаме някъде и си казваме здравей - здрасти,но това е всичко.Вече близо 2 месеца аз го харесвам ужасно много,взех му скайпа и си чатим почти всеки ден.Излизахме веднъж дори заедно,изкарахме си супер. \/ Един ден реших да му кажа това,което изпитвам към него, а той не ми отговори със същото.
Примирих се,казах му,че не е лесно да накараш някого да те обича... Но той продължава да ми праща целувки,гушки,да ми вика колко съм красива ...
което все още ме навежда на мисълта,че може и да стане нещо.Дали според вас е възможно?
![]()
Може да е срамежлив. Щом по скайпа ти сваля звезди, а пред теб е като свален от знаме ....
Only The Friends .... And Nothing Else Matters!
Или просто си е такъв в скайпа. Човек в интернет живее по един начин а в реалният живот по друг.
Може и да го спечелиш но няма да стане от съжаление. Трябва да го накараш да те иска по някакъв начин.
Това, че ти праща някакви емотикони нищо не означава.Какво му струва да ги прати...само натиска мишката, а ти го харесваш и колкото и малко да е това - дава ти надежди.И не е задължително да ти казва, че си красива и да те харесва, макар че ако го прави често - може да се замислиш.