- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли емота във ващо даскало?
Имате ли емота във ващо даскало?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
дам![]()
iame cigani![]()
При зайците са повечето. Като цяло в горен курс имаме само от 9-ти клас около 5-6 емота.![]()
Имаше, ама едни мои приятели ги набиха, зашото много дразнеха всички и в крайна сметка вече никой не иска да става емо.![]()
Някви се правят на имота, ама безуспешно.
и при мен такаПървоначално написано от AFT
![]()
да особено една ми лази по нервите не стига ,че е емо и тъпа па е и грозна като смъртта
В мъжка гимназия съм и има 3-4 момичета .. емота .. ама ги скъсват от базици .. ( което аз не одобрявам .. )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Кой е тоя 'емо'![]()
еми полуемота по-скоро![]()
![]()
Daam 2 emota imame ot klasa![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
pochti cqloto daskalo...nai dobrata mi priqtelka e emo![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
nie pak si imame mnogo fe6ani s kecove![]()
![]()
Всеки луд с номера си...![]()
Амии в моето даскало има само 1 емо-гъъл ;д но за сметка на т'ва има сигурно към 20-30 метала ..![]()
roFl :PpPppp
There aren't beSt friendS.. !
мда .. доколко си емота нз ама има някви![]()
В моето даскало има само едно момиче,което е истинско емо. Много е пекана,мрачна и злобна,с много опит в живота = това ми харесва. Останалите са просто позьорчета,на които има харесва как изглеждат емотата и се обличат по подобен начин,а всъщност не знаят нищо за тази култура особено пък как се държат емотата (та те дори не могат до проумеят защо ги наричат така)
dance
se6tam se za 1 momi4e emo v moito daskalo deto predi okolo 1-2 sedmici be6e prebila edna metalka.
mnogo zabavno be6e![]()
![]()
![]()
Не знам как става това, но съм виждал емо точно веднъж в живота си.![]()
пфУу...за жалосТ има..и то най-вече са от 9тите класове...![]()
Shh be quiet, you might piss somebody off Like me motherf**ker, you've been at it for too long While you feed off others insecurities You stand in front of me and bite the hand that feeds
аве навсякъде си има некви имоушънъли или такива които се правят ама не много успешно![]()
имаме една от 9-ти клас ..![]()
![]()
Кви емота кви 5 лева. Какво всъщност са емотат така прехвалени с толкова разпъвани напоследък. Сбирщина келеши решили, че са видиш ли интересни като го раздават депресирани. Теее.... и емотата..им .... теее и пубертетите му....... Нямо просто някой да им набий по един хубав шамар да видиш как ще ги изкара от тая тяхна "велика" депресия.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()