- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли емота във ващо даскало?
Намират сеи то май повечето са момчета
![]()
>>> House Music <<<
Имам една, която е "олдскуул" емо в класа ми. Ако я питам за кво живее едва ли ще може да ми отговори. Слуша някаква отвратителна музика, има точно 1 приятелка (метълка), облича се в общи линии като нео от матрицата (ходи с 1 шлифер или нещо подобно), и като я питам нещо, дори просто да я поздравя, ме гледа 10 секунди с някакъв учуден поглед и не отговаря. Естествено винаги е мрачна и депресирана...
Еми ние имаме само псевдо емота и те са много малко, щото имаме доста метъли дето само чакат да разберат, че в даскало има "имо" и почват да го гледат на кръв![]()
Една метълка от класа ми пита веднъж 2 зайки дали са емота, и едната бърза да каже: "Не бееее, не сме! Даже чалга слушаме!"
Ужас![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Пфф..в моето даскало има към 10 истински емота,а останалите(може би 80% от хората в даскалото) правят от4аяни опити да се приобщят към 10те...Беее...демек 51 СОУ си е цялото в емота
...Няма метълиииии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...баси у4илището...
Има много ясно.Да са живи и здрави
При мен няма истински имота, няма истински метъли, но най-важното няма нормални хора, само позьори и отпадъци. Случайно да ви напомя вашето училище? Българското училище is dead, вече малцина ходят за да се образоват, а не за да се "внедрят" в среди на имота, чалгари или други шибани американски псевдо-субкултури.
И ще ви издразня, като ви кажа, че изобщо не познавам подобни емота ли са,имота ли са..Нямам и допир до такива създания..може би само по градския транспорт
Май това е мода само сред хората под 17-18г
![]()
Smile!?
и ние си имаме и те поскоро са емо фешан цигани (![]()
![]()
![]()
) мн дразнят . . .
![]()
имаааа супер много,и кво им харесва да си режат вените.как може да им харесва.. i dont know.
шибани емота. шиБАНИИИИ.
i hate them,
The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!
Само да питам,от къде знаете че всички за позиори?Виждате някое случайно емо на улицата,кой ви каза че не е истинско?Или в даскало някоя от 10 ти клас,която виждате от време на време и даже не говоирте с нея,кой ви каза че не е истинска?Говорете само за хората които познавате,не за всички.От къде знаете че всички емо момчета са гейове?Мноо сте заблудени,ама мноо...............
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
YeahПървоначално написано от Ifan4o
Това трябва да го видя на живо, за да повярвам...
Имаме с Лопата да ги ринеш
Навъдиха се като конски мухи на прясно лайно да еба майка им
Amii..emota nqma ima 2 scene (az sam edona ot tqh)
Не ПуШа (ТрЕвА),нЕ пИя (ВоДа), Не ХоДя По МъЖе (Те иДвАт пРи меН) , лЯгАм сИ рАнУ (кЪм 7 СуТрИнТа) , Не иЗлИзАм мНоГу (От КлУбА) ,,ПоГлЕд нА ДяВоЛ,лИцЕ На АнГеЛ (и вИзИя на ФоТоМоДеЛ)
"Чудо"?Отнасяте се с емотата сякаш не са хора..Но ако съдя по държанието ви,ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА...Първоначално написано от GLeZoRanA
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
^ае оди си режи вените или ставай СЦЕН и изобщо не ми се обяснявай.
емоционално-малтретиращи се идиоти в моето училище няма, ама за сметка на това 'мацки' с шкембета, които се подават от златистите блузки - с лопата да ги ринеш..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
^ Грешка ли правя, или аватара ти е емо?
По темата: Няма. Има чалгари много. Има и 2-3 метълки. Много са дарк - никога не се усмихват. Май се вписват в общоприетите норми за метъл. Или поне искат...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Иска ми се да имахме истински емота,а не позиори.Истинските емота са коренно различно от това,което е в България...ние както винаги сме криворазбрали...но нямаме никакви.
В нашия клас има кръстоска-чалга емо;допреди една седмица ги гледам надуват кючеци а сега си пуснали бретони и се обличат като имота а преди тва чак ми вадат теория кво е емо че емотата само ревяли по цял ден за щяло и нещяло и куп други теории на тема какво значи "емо"...и целия клас некви фешънчета и позьорчета..
точно в таа смяна дето съм аз се срещат мн малко.......
по-скоро мн чалги ,средно пънк..
а тия малките са..... сичко """"""""емо""""""""""""""![]()
![]()
![]()
![]()
Със сигурност не повече от тебПървоначално написано от monityY
![]()
Мразят ги,защото да си имо се превърна в мода.
Вече всеки 3 е такъв.
Тъпо е просто да се правиш на нещо,което не си.
В бг истинските са мноооого ама мнооооого единични случаи.
Всичко е поза,а повечето,които мислят не харесват позьори![]()
Walk go home boy...
...........