- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли емота във ващо даскало?
Няма емота в моето , за което благодаря на господ ! Дори и почти цигани няма ... има 5-6 ама те не смеят да излязат от стаята си
we give it all.
Ами да. Питай един чалгар примерно к'во разбира под метъл и ще ти каже това "миришещ, гнусен, не се забавлява, почита Сатаната" и т.н. Сам разбираш, че само по себе си това са глупости, right? Предрасъдъците убиват ;].Първоначално написано от Myxaxaxa
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
a we imame si-specialno v na6iq klas imame 1 ma e golqm pi4-ne vijdam kvo tolkova vi draznqt-vqrno malko po emocionalni sa ot drugite (spestqvam podrobnostite) ma pak sa si hora ina4eto v moito daskalo 90% sa metali,8,5% 4algari i 1,5% emota ma si e mir i vsi4ki se uvajavame 1 drug bez zna4enie kakvi sme i si se razbirame
бе има една.. и е преминала от чалга на метъл, да знаете![]()
![]()
Де да го знам емо ли еПървоначално написано от FeeL_The_BeaT
.Аз нямам нищо против емотата,просто фейковете не го харесвам.А тези от нашето даскало са фейкове.
За сега не съм виждала, но училището не е никак малко и е възможно да има някое емо.
da amA si imame i ciganiDDD
tqh gi obi4am pove4e![]()
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
abe ima nekolko det sa opitfat sa praat ama ne6ty nemogat![]()
Nqmam si podpiS!
А бе има нЕколко при зайците май.Като че ли са само женски.А бе много развалено тва поколение 93...
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
да...но поне са малко че ако земе цялото даскало да се депресира ще полудея![]()
![]()
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
еми има емота, има и такива дето се обличат като емо и всъщност се мислят за емо, ама не им личи особено!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Първоначално написано от pi0neer
А то тях къде ги няма...
![]()
В нащо даскало има подобия на емота... ама само приличат..![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
В БГ няма тру емота всичко е тъпа поза.Всеки гледа да се изтъкне ,че е "странен","различен" па то сички са еднакви.Сложили някъв парцал на точки,топирали си косата,бретоня го сложили на една страна и някво етакова фешанско лъскаво в косата и айде сички емота стават.Ми то емото се превърна във фешън..мода..Тия плиткоумните "хаосари"-чалгари демек мноо бързо стават "емота".Тъпи фешани.Или па момчетата дето се мислят за емота а са ялови позери убуят някви дънки по тях,сложат някви бутушки с пухчета и естествено качулката на якето с пухче,очила закриващи полвината им лице и айде "аз съм емо вече".
Тей тей..България няа се оправи скоро.
В България няма емота..всичко е шибана мода.
Тук-там,абе има има..
Това че се обличат като емота и имат прически като тях неозначава нищо.Има и такав стил но без |да си отчаян от живота,да си мислиш че сички са срещу теб или нещо подобно|.Та закакво да се правят на емо и да се фукат както описвате невярвам се пак емо не е нещо за похвала не ви разбирам.. ( не сам емо )
П.С момичетата с емо прически са доста сладки :P